Ugljenisano telo u Ambasadi SAD

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Pronađeno ugljenisano telo u ambasadi SAD, čiji identitet i pol zasad nije utvrđen.

#1 Mr. No  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 122
  • Pridružio se: 14.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 21.02.08, 22:29

• Attached Image: sad_amb.jpg
"U ambasadi SAD je nađeno telo, čiji identitet i pol zasad nije utvrđen."

Verujem da Amer nije. Mala verovatnoće da je neko od čuvara. Odakle je zaključak da je neko od demonstranata nastradao.

Ali kako... ?

Pijani huligan pao preko kapije i polomio vrat ili...
0

#2 *Srdjan*  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1086
  • Pridružio se: 02.12.07

Napisano: 21.02.08, 23:28

Bez obzira ko je, šteta je.
...ljudi u nama ostavljaju trag... radosti....sreće...boli....
0

#3 Milica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1046
  • Pridružio se: 15.09.07
  • Pol:ženski

Napisano: 21.02.08, 23:33

Sad su rekli na vestima da nije niko iz ambasade
0

#4 v379  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 8
  • Pridružio se: 21.02.08

Napisano: 22.02.08, 00:45

pa to smo i sami znali cak su i ameri izjavili da niko njihov nije tamo ko zna koji je jadnik stradao za rad" visih "ciljeva
0

#5 Disko Nindza  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 432
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 22.02.08, 01:02

Verovatno je nastradao neko od tih pametnih sto su palili ambasadu
0

#6 Mr. No  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 122

Napisano: 22.02.08, 13:01

View PostSvetlan Djarneš, on 12:41, 22. February 2008, said:

U ovakvim situacijama može da se poturi bilo ko.

Mudro zboriš... Videćemo da'l neko od navijača ili sl. nedostaje.

Doduše čudno je da nije bilo pandura oko SAD i Hrv. ambasada, a oko Albanske na Senjaku je bilo mnogo kerova. I da je trebalo dosta vremena da se pojave, kada su počeli neredi.
Nije to slučajno.
0

#7 v379  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 22.02.08, 13:16

Naravno da nije bilo slucajno. Morali su na neki nacin da obezvrede trud hiljada ljudi koji su mirno mitingovali pa su ostavili sve neobezbedjeno da bi huligani videli svoj momenat i napravili s---e pa posle pola sata divljanja stizu na belom konju u pomoc. Bitna je slika koja je poslata u svet. Nekim cudom na CNN i BBC euro news vrtele su se slike suzavca i stotinjak ljudi a one hiljade ispred hrama kao i da nema. Kaze polupali sve po Beogradu a oni bez da ih neko vija obili sportsku opremu i razmenjivali obucu po brojevima ispred radnje:(
0

#8 BJeannette  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 90
  • Pridružio se: 26.09.07

Napisano: 22.02.08, 13:16

Pa sigurno da nje slučajno. Bolje da odrade ono što su naumili pa da se smire... nego da svaki dan imamo haos na ulicama zbog ambasade USA. Odličan potez pandura. Što se tiče ugljenisanog NN, ja verujem da je to jedan od demonstranata. Jadničak. Mnogo mi ga žao. Ali svaki rat ima svoje žrtve.
0

#9 Catwoman  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 453

Napisano: 22.02.08, 13:29

Meni ga nije zao. Sta je trazio u ambasadi???!!!
0

#10 BJeannette  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii

Napisano: 22.02.08, 13:37

Šta je tražio? Pa isto što i oni ostali ispred zgrade.
0

#11 Catwoman  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 453

Napisano: 22.02.08, 13:44

Pa na pogresnom mestu je trazio!
0

#12 Mici  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 95
  • Pridružio se: 15.02.08

Napisano: 22.02.08, 14:28

A ja sam chula da su pandure isprebijali i dok su panduri bili u urgentnom, ovi su palili ambasadu... posle su se kao panduri plasili da dodju i pustili su ove da divljaju..
ne znam dal je to tachno...
A ja sam bila i pojma nisam imala da su pravili sr... oko nas je sve bilo mirno i okej, mada je bilo pijanih koliko hocete...
Namerno nismo isli preko slavije vec smo sa velikom grupom ljudi isli preko ulice ivana milutinovica, za svaki slucaj... a promaklo nam je i da su neki otisli u kneza milosa... jednostavno, kao da smo sa marsa pali, kao da nismo bili tamo, tek smo kasnije chuli sta je bilo, neki pijani matorac je poceo da se dere kada je stigao kod hrama kako su ovi palili hrvatsku i americhku ambasadu...
Mislim da je totalno nepotrebno i ruzno ponasati se kao pecinski covek i besno razbijati i paliti gradjevine po gradu, takvo ponasanje nece oterati albance sa kosova... a srbe vec svi popreko gledaju...
0

#13 v379  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 22.02.08, 15:22

View PostBJeannette, on 13:16, 22. February 2008, said:

Pa sigurno da nje slučajno. Bolje da odrade ono što su naumili pa da se smire... nego da svaki dan imamo haos na ulicama zbog ambasade USA. Odličan potez pandura. Što se tiče ugljenisanog NN, ja verujem da je to jedan od demonstranata. Jadničak. Mnogo mi ga žao. Ali svaki rat ima svoje žrtve.

Nisam sigurna da razumem ovu izjavu, sta tu smatras odlicnim?

Svi nasi neprijatelji u svetu jedva cekaju da se tako nesto dogodi u Srbiji i da upru prstom" eto vidis kakvi su, oni nisu ljudi, zato smo ih bombardovali, zato ih preziremo" I nevidim zasto bi potez milicije koji je dozvolio da sacica huligana urnise grad bio odlican potez. Ambasade kao sto su Americka Albanska Hrvatska i sl. trebale su da imaju takvu strazu da im se kilometrima ne moze prici. Zato mogu da kazem samo lose stvari za policiju i vladu koja je takav dogadjaj mogla da predvidi i da spreci i da stotine hiljada ljudi na Molibanu bude prava i jedina slika promovisana u svetu.
Pa zar nismo dovoljno ponosni? Zar nas zbog ovoga nije sramota?
0

#14 *Srdjan*  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1086
  • Pridružio se: 02.12.07

Napisano: 22.02.08, 18:46

View Postv379, on 15:22, 22. February 2008, said:

Nisam sigurna da razumem ovu izjavu, sta tu smatras odlicnim?

Svi nasi neprijatelji u svetu jedva cekaju da se tako nesto dogodi u Srbiji i da upru prstom" eto vidis kakvi su, oni nisu ljudi, zato smo ih bombardovali, zato ih preziremo" I nevidim zasto bi potez milicije koji je dozvolio da sacica huligana urnise grad bio odlican potez. Ambasade kao sto su Americka Albanska Hrvatska i sl. trebale su da imaju takvu strazu da im se kilometrima ne moze prici. Zato mogu da kazem samo lose stvari za policiju i vladu koja je takav dogadjaj mogla da predvidi i da spreci i da stotine hiljada ljudi na Molibanu bude prava i jedina slika promovisana u svetu.
Pa zar nismo dovoljno ponosni? Zar nas zbog ovoga nije sramota?

U pravu si. Mesto da svetu pošaljemo najlepšu sliku o sebi i na taj način dobijemo kredibilitet za dalje akcije u borbi za povratak KiM-a u granice Srbije
sada nes osudjuju i prekorevaju i Rusi. A nije slučajno, Tadić je u Rumuniji pa je Koštunica verovatno namerno naredio policiji da kasno interveniše. Taj mućak je u dosluhu sa radikalima i sve će učiniti samo da on bude na vlasti. Mnogi su zaboravili da je prva višepartijska vlada bila sastavljena od SPS-a, DSS-a i SRS. I danas su isti. Vuk dlaku menja, ćud nikad. Ja verujem da samo radom i ekonomski jakom zemljom možemo da povratimo KiM, a za to je potrebno promeniti shvatanja ljudi da nismo Bogom dani.
A Amerika će vrlo brzo i sama shvatiti gde je pogrešila. Još uvek je u Americi najača albanska mafija i njen lobi u senatu. Ali, i to će se promeniti. :good:
...ljudi u nama ostavljaju trag... radosti....sreće...boli....
0

#15 Riziko  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 351

Napisano: 22.02.08, 18:53

View PostCatwoman, on 13:29, 22. February 2008, said:

Vizu.

View PostCatwoman, on 13:29, 22. February 2008, said:

Meni je žao što nije amer.
Ko ima iole malo mozga zna koliki su oni neprijatelji. Ne Srbije, nego celog sveta.
A ko ne shvata, ne vredi mu objašnjavati.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
0

#16 Voytsche

• Grupa: Gost

Napisano: 22.02.08, 19:03

Zao mi je za momka, ne pravdam postupak te grupe kojoj je verovatno pripadao. Em nas sve manje i manje ima pa i na ovako bizaran nacin gubimo decu. MUP je zatajio 100%.
0

#17 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 22.02.08, 19:55

Meni tu nešto nije jasno...
Da li oni koji su palili, lomili, kršili po Beogradu, lupali i krali hoće da kažu da je to njihov način da pokažu svetu koliko im je stalo do Kosova?
Kakve veze paljenje ambasada ima sa patriotizmom? OK, razumem, na neki način, tu mržnju prema Amerima (o njima sve najgore), ali niti ćemo njima time mnogo naškoditi, niti ćemo išta dobiti takvom antireklamom. Da nije bilo tog haosa svet bi video veličanstveni miting ponositog naroda koji se ne miri sa otimačinom, a ovako...

Što se tiče leša u ambasadi... žao mi ljudskog života, ali zaista - šta je tražio u sred ambasade (ako ne nešto što bi mogao da iznese)?
0

#18 BJeannette  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii

Napisano: 22.02.08, 20:23

Kad neko okupi milion ljudi na jednom mestu, taj mora da bude svestan toga da će SIGURNO doći do neželjenih incidenata. Uvek se u toj gužvi nadju namerno oni koji nisu došli zbog mitinga... nego zbog kradje. I to je to. To je objašnjenje za one idiote koji su lupali izloge i krali robu iz radnji... oni nisu ni bili na mitingu.
Ovi drugi su oni klinci koji već tri dana pokušavaju da spale USA, CRO i SLO ambasadu... pa ima li nekoga ko je sumnjao da neće iskoristiti milionsku gužvu i odraditi posao koji su započeli. Panduri su to dopustili... to je evidentno. Niko ne može da me ubedi u suprotno.
Šta su sad svi digli frku oko ovoga. Pa to se dešava svuda u svetu... šta? kao oni su svi fini i kulturni... nemaju lopove i huligane... ma dajte ljudi... muka mi je više od dokazivanja i pokazivanja svetu... pa kako bi se neko drugi ponašao u našem slučaju... kako bi se ti isti ameri ili englezi ponašali? JOŠ GORE
0

#19 v379  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 22.02.08, 23:48

View PostBJeannette, on 20:23, 22. February 2008, said:

Kad neko okupi milion ljudi na jednom mestu, taj mora da bude svestan toga da će SIGURNO doći do neželjenih incidenata. Uvek se u toj gužvi nadju namerno oni koji nisu došli zbog mitinga... nego zbog kradje. I to je to. To je objašnjenje za one idiote koji su lupali izloge i krali robu iz radnji... oni nisu ni bili na mitingu.
Ovi drugi su oni klinci koji već tri dana pokušavaju da spale USA, CRO i SLO ambasadu... pa ima li nekoga ko je sumnjao da neće iskoristiti milionsku gužvu i odraditi posao koji su započeli. Panduri su to dopustili... to je evidentno. Niko ne može da me ubedi u suprotno.
Šta su sad svi digli frku oko ovoga. Pa to se dešava svuda u svetu... šta? kao oni su svi fini i kulturni... nemaju lopove i huligane... ma dajte ljudi... muka mi je više od dokazivanja i pokazivanja svetu... pa kako bi se neko drugi ponašao u našem slučaju... kako bi se ti isti ameri ili englezi ponašali? JOŠ GORE

naravno
da bi se ponasali gore i uvek su to i radili, nas zovu nacionalistima sta je sa njihovom istorijom a i sa sadasnjiscu, robovima, diskriminacijom pa oni su i naucili svet sta je moderno robovlasnistvo
Nase Kosovska bitka je starija od njihove drzave (koja je inace sastavljana od otpada Evrope) ali ljudi oni su jaki a mi ko smo mi
bas zato treba da budemo pametni ponosni i da cuvamo ovo malo sto nam je ostalo od drzave, svi mi znamo ko je sve zatajio juce ali sta vredi pricati, kad bi bili pametni radili bi, sto se tice politike nisam sigurna ko je kriv dss ds srs svi su oni isti ko zna mozda je i ovaj nas Tadic to uradio (zato sto su ovi trazili miting) da napakosti dss i srs oni to rade ne misle oni na drzavu i na nas samo na vlast bila sam na glasanju ali posle ovoga nikome neverujem vise zalim sto sam trosila olovku na predsednika koji je otisao iz drzave u ovakvom danu

Možda sam bila oštra ali ko danas normalan u ovoj državi nije besan i ljut. Prave od nas huligane probisvete i barabe a ta deca sto su pravila gluposti pa gde su oni to naucili verovatno gledajuci filmove holivudske produkcije.
Besna sam besna sto gajim troje dece u ponosnoj državi koju gaze oni koji treba da je promovisu u svetu. :D
0

#20 Slučajni prolaznik  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 264

Napisano: 23.02.08, 00:02

View Postv379, on 23:48, 22. February 2008, said:

Možda sam bila oštra ali ko danas normalan u ovoj državi nije besan i ljut. Prave od nas huligane probisvete i barabe a ta deca sto su pravila gluposti pa gde su oni to naucili verovatno gledajuci filmove holivudske produkcije.
Besna sam besna sto gajim troje dece u ponosnoj državi koju gaze oni koji treba da je promovisu u svetu. :D

Slažem se. Ima jedan dobar komentar (na forumu) preuzet od nekog novinara, čini mi se Politike.

Probaj da nađeš.

Našao »» Komentar dana Miloš Garić
Da li je sve na ovom svetu slučajno? Ili...
0

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu