Bojkot stranih firmi i robe iz uvoza

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Poziv na bojkot kupovine robe iz uvoza, a pogotovo na bojkot robe iz zemalja koje pomažu i priznaju Kosovo.

#1 Riziko  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 351
  • Pridružio se: 14.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 17.02.08, 23:50

Pozivam sve da bojkotuju i ne kupuju robu iz uvoza, a pogotovo pozivam na bojkot robe iz zemalja koje pomažu i priznaju Kosovo.

Pravi primer su Slovenci.
Zabili su nam nož u leđa nebrojeno puta, počevši od odlaska iz SKJ, Slovenija Moja dežela, odlaska Jurija Zdovca iz najjače reprezentacije Jugoslavije, napadanja golobradih vojnika JNA koji su se povlačili iz Slovenije... pa sve do priznavanja lažne države Kosovo

A svi koji vole "braću" Slovence koji dolaze u Srbiju npr. za Novu Godinu pitajte zašto su im draži slovenački evri nego istorija i Srbi koji su ostali na Kosovi.

BOJKOT!!!
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
0

#2 Zeleni Zub  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 564
  • Pridružio se: 12.09.07

Napisano: 17.02.08, 23:58

Slovenci su od uvek bili sis***ne i to su i ostali!!! I to onako bas kvarne, koji samo gledaju kako ce ti zabosti noz u ledja!!!

Pridruzujem se bojkotu! Eh kad bi svi ljudi pristali da bojkotuju sve njihove proizvode i sve njihove firme ovde... !!! :)
...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
0

#3 Slučajni prolaznik  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 264

Napisano: 18.02.08, 00:04

• Attached Image: 176px_B92_svg.jpg
Bojkot i B92! zbog "objektivnog" izveštavanja i rada na štetu interesa Srbije.

Verujem da prave štetu po narod u Srbiji isto koliko i Pink sa turbo folkom.
Da li je sve na ovom svetu slučajno? Ili...
0

#4 Disko Nindza  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 432
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 18.02.08, 10:31

Ja odavno bojkotujem sve uvozne proizvode iz Slovenije i Hrvatske :girl_impossible:
0

#5 Voytsche

• Grupa: Gost

Napisano: 18.02.08, 11:29

Potoje proizvodi sa zapada bez kojih ne mozemo zamisliti danasnji zivot. Jedna od tih naprava je komp zatim mobilni neki delovi i sirovine za industriju, lekovi i i i spisak je dugacak. Sada sam u dilemi iako ne bih kupio Vegetu Pdravkinu tu je Miskovicev C zacin koji takodje nije bas neki patriota a "nas"je. Evo i masinu za ves moram da promenim ako ne Gorenje opet neka sa zapada. Pa u picku materinu Nislije je vise ne prave a nije bila losa. Uprincipu jesam za bojkot ali postoje stvari za koje ipak moramo da se odlucimo a koje su sa zapada. Ne moramo stvarno bas da pijemo Ccolu nju i Nemac izbegava imamo domace i prirodne sokove. Ne moramo ni u McDONALD (hehehhehe al ga polupase momci) imamo BRE Leskovacku pljesku mnogo bolju nego Americko s***e sto je kao stiropor da jedes.BOJKOT DA jer i to ce biti dovoljno da im se malo zagrebe privreda bar onim sisama sa severa EX YU.
0

#6 Snežana

Napisano: 18.02.08, 11:37

View PostSlučajni prolaznik, on 0:04, 18. February 2008, said:

Bojkot i B92! zbog "objektivnog" izveštavanja i rada na štetu interesa Srbije.

Verujem da prave štetu po narod u Srbiji isto koliko i Pink sa turbo folkom.

Pridružujem se bojkotu U Merkator više neću iči sigurno

View PostSnežana, on 11:36, 18. February 2008, said:

Pridružujem se bojkotu U Merkator više neću iči sigurno

Gde si našao znak
0

#7 sanjac

Napisano: 18.02.08, 11:38

U McDonald's sam isla samo u wc.

Ne jedem TO, ma koliko da sam gladna. Znam od cega je i kako pravljeno... domaca pljeska, makar bila i kerburger, uvek je bolja. I ne posecujemo decije rodjendane u Mc, zaista ne zelim da moja porodica tamo provodi vreme i trosi novac.
0

#8 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07
  • Pol:ženski

Napisano: 18.02.08, 12:37

Pridružujem se!
0

#9 Disko Nindza  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 432
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 18.02.08, 13:13

Demonstranti su trebali od jutros lepo da blokiraju sve ulaze u Merkator i da ne puste ni jednog kupca da udje :)
0

#10 Mr. No  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 122

Napisano: 18.02.08, 13:34

View PostDisko Nindza, on 13:13, 18. February 2008, said:

Demonstranti su trebali od jutros lepo da blokiraju sve ulaze u Merkator i da ne puste ni jednog kupca da udje :)

Pa nije fora da nateraš nekoga da bojkotuje Merkator, nego da sam shvati zašto ne treba da kupuje slovenačku robu i firme.

Mada nije loša ideja...
0

#11 Yossarian  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 17
  • Pridružio se: 17.02.08

Napisano: 18.02.08, 13:50

То је нешто што може дати резултата само на дуже стазе. Тренутни бес и хир нису од користи. Ја хрватску и словеначку робу не купујем одавно, македонску откако су најавили признање Косова, осим онога што баш морам, како Војче спомену.
Нисам могао да верујем кад сам видео да увозимо ВОДУ из Хрватске, поред толико наших вода.
Само ме интересује да ли Србија може да уведе рецимо огромне царине на робу земаља које признају НАТО државу Косово, тако бисмо таман смањили и спољнотрговински дефицит. Погледати које државе више продају Србији робе широке потрошње, а то су малтене све, и онда им одрапити царине. Па нек виде Словенци вреди ли им неколико стотина милиона евра годишње више од љубави према Шиптарима.
Bilo bi super, bilo bi super
bilo bi sjajno, beskrajno
mi tako mladi, sami odavno
bilo bi nezaboravno
0

#12 Mr.Black  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1071
  • Pridružio se: 15.09.07

Napisano: 18.02.08, 13:54

Pa ni ja ne kupujem nesto njihove proizvode. Ali ovo za Merkator je dobra ideja, jer ako ne dozvolis ljudima da ulaze i kupuju u drugim radnjama u Merkatoru (ne samo u supermarketu), celokupni trzni centar propada, butici ce da se sele jedan po jedan... i eto! Nijo lose!
0

#13 sanjac

Napisano: 18.02.08, 14:25

Ok, a sta cemo onda sa cuvenim Delta City-jem, koji je kao manje zao zato sto je nas? I KFC i slicnim objektima u tom centru?

View PostYossarian, on 13:50, 18. February 2008, said:

То је нешто што може дати резултата само на дуже стазе. Тренутни бес и хир нису од користи. Ја хрватску и словеначку робу не купујем одавно, македонску откако су најавили признање Косова, осим онога што баш морам, како Војче спомену.
Нисам могао да верујем кад сам видео да увозимо ВОДУ из Хрватске, поред толико наших вода.
Само ме интересује да ли Србија може да уведе рецимо огромне царине на робу земаља које признају НАТО државу Косово, тако бисмо таман смањили и спољнотрговински дефицит. Погледати које државе више продају Србији робе широке потрошње, а то су малтене све, и онда им одрапити царине. Па нек виде Словенци вреди ли им неколико стотина милиона евра годишње више од љубави према Шиптарима.

Da ne lupetam ali mislim da ne moze. Carinske tarife i stope se usaglasavaju sa EU i ostatkom sveta, i ne verujem da mozemo da karikamo carinu kome prema simpatiijama.
0

#14 Lady Luck  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 89
  • Pridružio se: 15.09.07
  • Pol:ženski

Napisano: 18.02.08, 14:26

View Postsanjac, on 14:23, 18. February 2008, said:

Ok, a sta cemo onda sa cuvenim Delta City-jem, koji je kao manje zao zato sto je nas? I KFC i slicnim objektima u tom centru?

Miškovića ja odavno bojkotujem. Delta = Sekta.
Da li si čula nekog od direktora koji je branio Deltu u Utisku nedelje. Pravi sektaš, prodao bi majku za Deltu.
0

#15 sanjac

Napisano: 18.02.08, 14:58

View PostLady Luck, on 14:26, 18. February 2008, said:

Miškovića ja odavno bojkotujem. Delta = Sekta.
Da li si čula nekog od direktora koji je branio Deltu u Utisku nedelje. Pravi sektaš, prodao bi majku za Deltu.

Ne gledam tv osim ako ukljucim DVD, ne citam novine a radio slusam samo muziku :)
Ako imam biracko pravo, imam pravo i da biram koji stepen pritiska na glavu mogu da trpim.
0

#16 Voytsche

Napisano: 18.02.08, 16:16

View Postsanjac, on 11:38, 18. February 2008, said:

U McDonald's sam isla samo u wc.

Ne jedem TO, ma koliko da sam gladna. Znam od cega je i kako pravljeno... domaca pljeska, makar bila i kerburger, uvek je bolja. I ne posecujemo decije rodjendane u Mc, zaista ne zelim da moja porodica tamo provodi vreme i trosi novac.

Ma s***e zivo vise papira, kartona i plastike oko nekog nazovi jela. Braco i sestre MNOOOOOOOOOOOOZIMO SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
0

#17 Crazy Baldhead  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 342
  • Pridružio se: 20.02.08

Napisano: 20.02.08, 00:47

Bojkot upozorenja!

Slovenija još nije zvanično odlučila hoće li priznati nezavisnost Kosova
.

Slovenačka vlada jasno želi da to uradi, dok slovenački privrednici nisu presrećni zbog velikih investicija u Srbiji i moguće reakcije srpske javnosti. Pomozimo privrednicima da ubedi slovenačku vladu da nije vredno kvariti odnose sa Srbijom i rizikovati velike investicije zarad nepotrebnog priznanja nezavisnog Kosova.

To ćemo najbolje uraditi ako pokažemo odlučnost i započnemo bojkot upozorenja slovenačke robe i slovenačkih trgovačkih lanaca (ponajviše Merkatora i Merkura). Zamislite koliki bi utisak ostavio potpuno prazan Merkator na slovenačke vlasnike i privrednike u Sloveniji. To bi im sigurno dalo jaku argumentaciju da se suprotstave nesuvislim odlukama sopstvene vlade.

Zato se potrudite da u utorak i sredu, 19. i 20. februara ne kročite ni u jedan slovenački trgovinski lanac, niti da igde kupite slovenačku robu.

Naravno, cilj ovog bojkota nije pogoršavanje odnosa sa Slovenijom, već naprotiv - cilj je promena politike slovenačke vlade koja je potpuno nelogično i bespotrebno usmerena protiv Srbije. A slovenački privrednici su dovoljno moćni da tu politiku promene ako imaju motivaciju. Stoga, motivišimo ih :)

Ovu poruku sam dobio danas na email. Šalji dalje (i bojkotuj)!
I ja i ti možemo da utičemo na svet. :good:
Sun is shining, the weather is sweet, yeah
Make you wanna move your dancing feet...
0

#18 sanjac

Napisano: 20.02.08, 09:47

A sta je sa ulaskom u slovenacke prodavnice 21. februara? Ima smisla ili nema?
Hocu alternativu, kad bude dobrog pileceg parizera (u mojoj kuci najcesce kupovan slovenacki proizvod) poputi Poli-ja a da ga pravi proizvodjac iz Srbije, kupicu ga odmah.
0

#19 Snežana

Napisano: 20.02.08, 09:51

View PostMr. No, on 13:34, 18. February 2008, said:

Pa nije fora da nateraš nekoga da bojkotuje Merkator, nego da sam shvati zašto ne treba da kupuje slovenačku robu i firme.

Mada nije loša ideja...

Ispada da se unutrašnjost Srbije bolje organizuje. Na putu za posao sam prošla pored Merkatora Parking je prazan. Nadam se da će Srbi (svi ljudi iz Srbije) ovaj put imati duže pamćenje
0

#20 Сталкер  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 28
  • Pridružio se: 22.02.08

Napisano: 22.02.08, 01:56

Ово радим већ одавно. Не купујем ни производе из Хрватске... просто, не желим да се од мога новца финансира држава која је испунила све циљеве које је зацртала NDH осим онога:... до Земуна, али како смо ми кратка памћења и то ће нова NDH остварити. Не купујем ни производе Фрикома јер је у хрватском власништву. Занимљиво је да код нас овакве акције изазивају подсмех код дела "интелектуалне елите", али је у Америци ово сасвим нормална ствар коју грађани сами спроводе без нечијих налога и упутстава. Много је начина да се отаџбина брани, али је проблем када људи нису свесни да требе да је бране. :scratch_one-s_head:
0

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu