Kampovanje?planina, more…

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li volite da kampujete I gde? Gde kupujete opremu?

#1 Bjuti  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 122
  • Pridružio se: 12.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 17.09.07, 21:40

Да ли волите да кампујете и где?

Где купујете опрему и имате ли неке савете да поделите са осталима?

Предложите неке акције...
0

#2 Master Yoda  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 159
  • Pridružio se: 13.09.07

Napisano: 22.09.07, 00:40

• Attached Image: Fantast_Becej.jpg
Svaka akcija je cool, za bežnje iz grada na 2-3 dana. U Srbiji ima beskonačno dobrih mesta za vikende.

Ali za duže neka hvala... čist krevet i tuš su nezamenjljivi :rofl:

Nije kampovanje, ali je super. Dvorac grofa Dunđerskoj
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
0

#3 zaza37  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 17
  • Pridružio se: 19.09.07
  • Pol:ženski

Napisano: 26.09.07, 23:37

• Attached Image: 2007_09_20_005738.jpg
E za kampovanje netreba nista posebno, ili sve zavisi samo u kojoj varijanti ides. Akovodis copor sator je neizbezan Vinka vinica dovoljno velik dastanete svi, i jos po koja sitnica. Destinacije gde god nema civilizacije i glupih ljudi koji traze stuju da bi skuvali kafu zato sluzi plin. Aja vam nudim destinaciju u kojoj ce te uzivati zove se Pcinja nalazi se na jugu Srbije, lokacija Novo selo ima Pripodu bazen sanitarije i nema nepismenih mir i mozes da radis sta hoces nekosta nista a dobijas mnogo. Moje pravilo je da posle odmora odem tamo da se odmorim... A da ne zaboravim ne nosite kompu sasvim uredu je i leptop da ne izadjes iz stosa, probajte nista lepse... :girl_smile: :D
0

#4 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 23.06.08, 23:39

Da li postoje mape Srbije sa kampovima?
Nekada se nije mogao zamisliti obilazak mnogih destinacija, najjevtinijie i najzanimljivije zbog drustva. Ok, na more ali su i druga mesta na kopnu ok, gde ima bazena. Jos jedna jereticka izjava:Mnogi nemaju pojma kako se po mali m gradovima u Srbiji uziva u toplim, a negde i prohladnim vecerima. Ipak je najbolje ici sa nekim ko je tamo vec bio. Toliko je beogradjana poreklom iz dalje i sire okoline. Ne mogu nabrojati mesta na Jadranu gde smo sve bili, ali i istog leta u nekoj varosi. Da ne pominjem dunavsku regatu. Ma svuda je dobro sa dobrim drustvom.
0

#5 Rick Blaine  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 96
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 23.06.08, 23:47

View Postprof. Cobra, on 0:39, 24. June 2008, said:

Da li postoje mape Srbije sa kampovima?
Nekada se nije mogao zamisliti obilazak mnogih destinacija, najjevtinijie i najzanimljivije zbog drustva. Ok, na more ali su i druga mesta na kopnu ok, gde ima bazena. Jos jedna jereticka izjava:Mnogi nemaju pojma kako se po mali m gradovima u Srbiji uziva u toplim, a negde i prohladnim vecerima. Ipak je najbolje ici sa nekim ko je tamo vec bio. Toliko je beogradjana poreklom iz dalje i sire okoline. Ne mogu nabrojati mesta na Jadranu gde smo sve bili, ali i istog leta u nekoj varosi. Da ne pominjem dunavsku regatu. Ma svuda je dobro sa dobrim drustvom.

(Off topic)
Eto kako može i normalan post da se napiše. Nije teško biti razumljiv.
Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember.
Will I see you tonight?
I never make plans that far ahead.
0

#6 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08

Napisano: 23.06.08, 23:51

View PostRick Blaine, on 0:47, 24. June 2008, said:

(Off topic)
Eto kako može i normalan post da se napiše. Nije teško biti razumljiv.

popravlja se, nema sta... :D
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#7 sanjac

• Grupa: Gost

Napisano: 24.06.08, 07:16

Nocas razgovarams a muzem, obecao je da ce da nas vodi na kampovanje, ono pravo, sa satorom i vrecamaa i svim sto treba... Pre par dana je cerka trazila da vidi sator, razvukli smo ga na sred dnevne sobe i ugurali se unutra. Posle nije htela u krevet..
0

#8 Ole Gunnar

Napisano: 14.08.08, 16:24

Za sve ljubitelje prirode kampovanje je osnovni i nezamenjivi vid odmora. Ne mogu se setiti koliko sam puta i gde kampovao, ali ono sto je bitno je da su mi tu lepu naviku preneli roditelji. Secam se da smo, dok sam bio klinac, porodicno isli na razna kampovanja. U srednjoj sam poceo da se organizujem sa drustvom, pa smo isli na akcije od 2-3 dana. Na faxu sam nasao pravu ekipu za to, a nabavio sam u medjuvremenu i gomilu opreme (vrece, satore, ranceve, podmetace, lampu, mali Primus... ma sve i svasta). Opremu i dan-danas kupujem i obnavljam. Ove godine nazalost nisam zbog obaveza isao nigde, ali se nadam da cu u septembru zabosti neko kampovanje na planinama Crne Gore, a posle cu se spustiti i do mora. Ako nekome treba neki savet oko ove teme, pitajte.
0

#9 Dušan  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2407
  • Pridružio se: 25.07.08

Napisano: 14.08.08, 19:20

Ja sam zadnji put kampovao 83 * sa društvom u Baškom Polju. Posle devedesetih nisam išao na more. Supruga i ćerka se plaše bubica i gmizavaca tako da kampovanje otpada. Ali zaista je ekstra.
Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
0

#10 Ole Gunnar

Napisano: 18.09.08, 11:27

Evo nocas sam stigao sa crnogorskog primorja. Prvobitna varijanta je bila da se ide na planine, ali smo se ipak preorijentisali na more. Satori na plazi i milina... Kisa je padala nocu, ali do podne bi se sve osusilo... Preko dana przenje na suncu. More nikad toplije, plaza nikad prljavija...
Kakva crna ekoloska drzava. Nije to videlo ekologije. Dva dana smo sklanjali djubre... Sreca sto voda nije bila prljava.
Klopu i pice smo dole kupovali. Cene u prodavnicama iste kao kod nas. Na granici nisu cimali.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljan - za jako malo para jako dobar provod. B)
0

#11 Marria  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 806
  • Pridružio se: 25.01.08

Napisano: 19.09.08, 13:48

View PostBjuti, on 22:40, 17. September 2007, said:

Да ли волите да кампујете и где?

Kampovanje?! :D
... no thanx...
0

#12 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 19.09.08, 14:14

View PostMarria, on 14:48, 19. September 2008, said:

Kampovanje?! :D
... no thanx...

Mogla bih samo ako je u pitanju kamp-kućica, to sam jednom probala.
0

#13 glumac  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 260
  • Pridružio se: 05.12.09

Napisano: 22.12.09, 01:07

Neka prođu ovi praznici... Kad otopli na raspolaganju će te imati i mesto za kampovanje i kamp kućicu i vikendicu.
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu