Srbija u 21 vek

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Razvoj

#1 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 293
  • Pridružio se: 31.01.11
  • Pol:muški

Napisano: 07.02.12, 20:25

Interesuje me sta mislite o osnivanju laboratorije za mlazni pogon i laboratorije za nano tehnologiju u Srbiji?
Normalno prvo bi se ykljucili postojeci instituti i visoko obrazovne institucije teoretski.B)
0

#2 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 09.02.12, 14:19

Ovu poruku je izmenio pokorni: 09.02.12, 14:20

Da-kako, predhodno po Srbije okrenuti naglavacke.:diablo:
:dance2:

Attached Image: sfss1.jpg
0

#3 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 11.02.12, 18:58

Attached Image: Lekar.JPG Jos davne 198-i neke:mega_shok:
0

#4 SatanSrpski  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 309
  • Pridružio se: 02.04.11

Napisano: 23.02.12, 11:45

Ovu poruku je izmenio SatanSrpski: 23.02.12, 11:48

View Postpokorni, on 07.02.12, 20:25, said:

Interesuje me sta mislite o osnivanju laboratorije za mlazni pogon i laboratorije za nano tehnologiju u Srbiji?

Razmišljati o osnivanju laboratorije za nano-tehnologiju u jednoj siromašnoj zemlji koja nije u stanju da privede kraju i onaj bedni krajičak od koridora 10 je skoro pa perverzno i podseća me na ovu smešnu vest: : http://www.e-novine... 040-godine.html ili ovu: http://www.trojka.rs... ilje-video.html
Nepisano je pravilo da su najrazvijene zemlje u svetu (zemlje sa najvećim standardom i jakom vojskom) ujedno i naučno najrazvijenije pošto se nauka stavlja u službu drugih delatnosti. Kada se danas kaže: moderna fizika uglavnom svi pomisle na nuklearno naoružanje ili satelitsku opremu koja moze da ‘vidi’ceo svet kao na dlanu. Nuklearno oružije je dobar primer kako se nauka stavi u službu ratovanja i politike. Mnogo umova je bilo zamoljeno, a pojedini i prisiljeni da prenebregnu svoja pacifistička uverenja kako bi se ostvario projekat Menhetan čak i oni koji nisu direktno učestvovali u takvim projektima poput Ajnštajna. Od njega su direktno tražili da zaboravi na mir, da iskoristi svoj autoritet i obavesti Ruzvelta kako je izgradnja nuklearnih kapaciteta na dohvat ruke.
0

#5 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 01.03.12, 20:18

Ovu poruku je izmenio pokorni: 01.03.12, 20:20

Nemoj se ljutiti, ali zahvaljujuci takvom razmisljanju u jednom duzem vremenskom periodu, mislim da smo tu gde smo.:rofl:
Ajmo na buvljak da pocnemo buisnes, ne?:blum::crazy:... kameno doba nam ne gine ovako.

za info raspitaj se sta je potrebno za nano lab

(Pa osim Ruzvelta postojao je i Staljin i Mao za info)
0

#6 SatanSrpski  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 309
  • Pridružio se: 02.04.11

Napisano: 12.04.12, 08:35

Poenta mog posta je što to jednostavno nije na listi prioriteta jer imamo preče probleme, a lično nemam ništa protiv ambicije da se konstruišu laboratorije na teritoriji Srbije čak i za kloniranje. Mi imamo problema da održimo već postojeće naučne institucije, a ova Vlada je u onoj reformi ukinula ministartstvo nauke i pripojila ga prosveti.

Ps: Kuća se gradi od temelja, a ne od krova.

0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu