Mislim da na ovim prostorima se previše prikazuju teške socijalne teme koje na žalost u velikom broju postoje ili obavezno priče KUM1, 2 ili 3, ubistva i pljačke na svakom koraku!. Posle takvih tema nije mi ni do čega. Ono što mi se dopada kod ove emisije što mi budi želju da obiđem te krajeve koje oni prikazuju...
Još uvek ova zemlja ima svoje lepote o kojima niko ne govori!
Lepote naše zemlje
Napisano: 16.01.12, 14:29
Прелеп прилог.
Слажем се да би требало више позитивних емисија, поготово овог типа да имамо у понуди. Да људи виде и лепу страну живота, не само ону лошу.
Било би идеално за тај крај када би повећали туристичку понуду, да се посетиоци дуже задржавају. Један хотел са својом пунудом и сређеним паркингом би пуно значио. Наравно, под условом да су цене такве да привуку госте, не онај наш стари лоши обичај пословања - " онај што га мука натера да дође, дај да га одеремо кад је већ ту ".
На којој телевизији се ово приказује?
Слажем се да би требало више позитивних емисија, поготово овог типа да имамо у понуди. Да људи виде и лепу страну живота, не само ону лошу.
Било би идеално за тај крај када би повећали туристичку понуду, да се посетиоци дуже задржавају. Један хотел са својом пунудом и сређеним паркингом би пуно значио. Наравно, под условом да су цене такве да привуку госте, не онај наш стари лоши обичај пословања - " онај што га мука натера да дође, дај да га одеремо кад је већ ту ".
На којој телевизији се ово приказује?
Napisano: 18.01.12, 17:34
Stvarno ima prelepih predela u Srbiji za koje malo ko zna. Bitno da svi pohrle u inostranstvo i kod nas eventualno Zlatibor i Kopaonik koji su izvikani! Predeo u kojem ja uživam i u koji sam zaljubljena je planina Goč, još uvek hvala Bogu koliko toliko netaknuta! Pa eto predloga ako neko ovo čita sa Happy TV da urade neku emisiju tamo!
Napisano: 20.01.12, 12:39
Ja inace obozavam emisije kao sto je Moja Srbija ili Memedoviceva emisija na RTS. Odlicno Happy, samo napred.