Hvalaaa..
za muske clanove foruma
Napisano: 11.01.12, 14:01
Pa ovako..htela bi da kupim decku sony playstation 2, polovan, naravno.
Ali stvarno nemam pojma gde a ni sta treba da gledam. Inace zivim u Beogradu. Bas se ne razumem..pa ako moze mala pomoc..
)) Gledala sam po netu nesto..ali ne kapiram dal je ok ako je cipovan, hakovan, slim..ma nista.. Naravno da ne bi da bacam pare na nesto sto mu se nece svideti..tako da moze neki savet?
Hvalaaa..
Hvalaaa..
Napisano: 11.01.12, 21:15

POPULAR
papilotna, on 11.01.12, 14:01, said:
Pa ovako..htela bi da kupim decku sony playstation 2, polovan, naravno.
Ali stvarno nemam pojma gde a ni sta treba da gledam. Inace zivim u Beogradu. Bas se ne razumem..pa ako moze mala pomoc..
)) Gledala sam po netu nesto..ali ne kapiram dal je ok ako je cipovan, hakovan, slim..ma nista.. Naravno da ne bi da bacam pare na nesto sto mu se nece svideti..tako da moze neki savet?
Hvalaaa..
Hvalaaa..
Dobrodošla.
Da sam na tvom mestu batalio bih tu ideju. Neki ekstreman poklon, turistički paket u divljini neće nikada zaboraviti
a uvek će se sećati toga dok PS može samo da ga odalji od tebe i za svaki novi rođendan će mu trebati još (igrica)...
Za tvoje pare možete imati zajednički provod umesto da ga gledaš dok dok se ON "provodi".
Ako on to zaista želi kupiće ga sam, dok originalan poklon možeš da mu pokloniš samo ti.
Vodi ga na preživljavanje, rafting, skačite sa padobranom..
Postoje nezaboravni i originalni paketi da ti stane pamet.
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
Kad sve saberem, oduzmem se.