Žene i mašine !

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Donirajte svoj stav!

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 22.12.11, 00:06

Kao nabeđeni ženomrzac tipa Duška Radovića, a osvedočeni popustljivko, osim na reči,
usuđujem se da upitam, vaskoliki forumski duhoviti svet, i muški i ženski, kako sa duhovite strane gledaju žene,
a i muškarce, u odnosu na kućanske aparate, pa najposle i ostale civilizacijske tehničke tekovine.

Ostalo mi je nedorečeno pitanje kako tako osetljive, nežne i emotivne osobe doživljavaju svet
tehnike oko nas.
Tako mi i za odgovor nije preostalo ništa osim čuđenja sa kolikim poverenjem i neosetljivošću za mašinu
drndaju mikser po zidovima posude-jer baš, izgleda, tako treba, kad su njihove mame i bake ulupavale belance?Posted Image

Još, istina, nisam video iskrivljenu polugu menjača u ženskom autu, ali sam video da se
jednom ubačenom u četvrtu vozi kroz ceo grad, pa i 40 km/h.Posted Image

Ili kako se u veš mašinu stavlja baš onoliko veša da mašina podivlja pri centrifugiranju.Ni manje, ni više.Posted Image

Ne, ne radi se tu o neznanju tehnike -tu pali neki treći balaševićevski kec.

Otkrijte, ako ste otkrili o čemu se radi!
0

#2 Mara  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3085
  • Pridružio se: 12.05.11
  • Pol:ženski

Napisano: 22.12.11, 01:38

*
POPULAR

Kada žena vozi IV brzinom, 40/h kroz grad, hm.. to može da primeti jedino suvozač, pa još ako je neka "cepidlaka", zvocalo ('ajd i ja da podvučem), pretpostavljam da je to bilo samo jednom, ali zapamćeno za vjek vjekova, prosto neoprostivo!

Ako se zapažanje ponovilo više puta, to je vožnja uz nekog ko vam je blizak, ali ste vi uvek na poziciji suvozača, što Vam, izgleda, smeta više nego voznja četvrtom brzinom :D

"Drndanje" centrifuge ume zaista da zasmeta, pogotovo noću(uključivanje mašine zbog jeftinije struje), a mi želimo spavati.
Centrifuga je bučna ako su izlizani ležajevi, ako mašina nije kontrolisana libelom prilikom montiranja, ako je dotarajala tj mašina starije generacije, žene sa tim nemaju veze!

Ne bih se mnogo obazirala na zajedljivost, pustila bih Vas da stavljate veša koliko vi mislite, uključite kako vi mislite, možda bi manje obraćali pažnju kada bi proizvodila buku istog broja decibela.

Što se tiče miksera i lupanja metlicama miksera po ivicama posude, :D kako bi Vas tek nerviralo jednolično lupanje federastom lupaljkom po metalnoj vanglici?

Jesu, bake su drugačije lupale belance, ali i dede su cepale drva, ložili zidane peći, umesto kolima putovali su zapregom, boljestojeći su vozili i bickl.

Najinteresantniji mi je podforum X Files :D prosto nepoverovati.

p. s. jesam li promašila temu?

p.p.s. evo prilike za podvlačenje, PiEs i PiPiEs :D
2

#3 Bjanka  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5328
  • Pridružio se: 26.10.08

Napisano: 22.12.11, 13:55

*
POPULAR

View Postprof. Cobra, on 22.12.11, 00:06, said:

Kao nabeđeni ženomrzac tipa Duška Radovića, a osvedočeni popustljivko, osim na reči,
usuđujem se da upitam, vaskoliki forumski duhoviti svet, i muški i ženski, kako sa duhovite strane gledaju žene,
a i muškarce, u odnosu na kućanske aparate, pa najposle i ostale civilizacijske tehničke tekovine.
Ne, ne radi se tu o neznanju tehnike -tu pali neki treći balaševićevski kec.

Otkrijte, ako ste otkrili o čemu se radi!

- Umesto miksera otići u prvu poslastičarnicu i kupiti bak(an)in kolač.. Nema buke ni "drndanja" mikserom po posudi.

- Mašina za veš je statusni suvenir, pa kao takva, zaslužuje poseban tretman kako bi što duže ostala nečujna... Zato, prljav veš redovno nositi u obližnju renomiranu perionicu.

- Mehanički menjač zameniti automatskim, tek koliko da se ne iskrivi pod grubom ženskom rukom.

E, kada smo rešili problem sa tehnikom, odgovorite dragi profesore, šta uraditi sa džangrizavim "suvozačem"???

PS: volimo i mi Vas :girl_wacko:
3

#4 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 22.12.11, 15:21

Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 22.12.11, 15:30

*
POPULAR

View PostMara, on 22.12.11, 01:38, said:

Najinteresantniji mi je podforum X Files :D prosto nepoverovati.

Eto, tako je to kad neko od dva minusa napravi jedan plus. X files mi dođu kao privatni Blog. Dobrodošli!

View PostBjanka, on 22.12.11, 13:55, said:

E, kada smo rešili problem sa tehnikom, odgovorite dragi profesore, šta uraditi sa džangrizavim "suvozačem"???

Takav se još nije rodio, a ako se i rodio- šta mu treba da uopšte konsultuje starije da li su i oni imali takvo iskustvo.

Sve vam je to, dragi moji, najtazija kuknjava taze oženjenih mladih komšija, pa se ne obraćajte na moju adresu.

Rekli smo, džentlmen ćuti i uživa i u vožnji 40 na sat, posebno ako je emancipovano žensko -vozač!

Meni je dovoljno da mi prijateljeva supruga ispriča da je u samo podne, na sred raskrsnice kod Pravnog fakulteta,
izašla iz kola i rekla saobraćajcu da parkira auto -i od tada nikada više nije sela za volan. Uzgred-završila je Pravo.

P. S. Tko još sme da bude džangrizavi suvozač preemancipovanim srpkinjama? Tmujo?Posted Image

Ah, da, šta uraditi sa džangrizavim suvozačem, ako je žensko? Je l' važi isti recepat?

The, smislićemo nešto?Posted Image
1

#5 Nera  Korisnik je online

• IV - Immunes
  • Poruka: 586
  • Pridružio se: 27.09.11

Napisano: 22.12.11, 16:17

Posted Image
0

#6 Mara  Korisnik je offline

• VII - Cornicen

Napisano: 22.12.11, 16:59

View Postprof. Cobra, on 22.12.11, 00:06, said:

Žene i mašine!
Donirajte svoj stav!

Uživale smo u donaciji :D

P. S. Greškom Vam dadoh lajk.:rotf:

P. P. S. lajk pripada Bjanki
0

#7 Nera  Korisnik je online

• IV - Immunes
  • Poruka: 586
  • Pridružio se: 27.09.11

Napisano: 22.12.11, 17:26

*
POPULAR

1

#8 Mara  Korisnik je offline

• VII - Cornicen

Napisano: 22.12.11, 17:57

Bravo za video, Nera.
Dokaz kako su žene dobri vozači i odlično manervišu autom na skučenom prostoru :girl_haha:
0

#9 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 293
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 23.12.11, 00:05

... "Još, istina, nisam video iskrivljenu polugu menjača u ženskom autu, " (prof Cobra)
:yahoo:Ja sam video polomljenu!
0

#10 Kiki_GNR  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3863
  • Pridružio se: 02.11.11

Napisano: 24.12.11, 07:22

Ovu poruku je izmenio Kiki_GNR: 24.12.11, 07:50

Posted Image
"..'Cause yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
Time just fades the pages In my book of memories..."
0

#11 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 25.12.11, 00:11

Zbilja, zašto već jednom ne pošalju neku ženu na Mesec ili na Mars. Ameri u tako lepo uspeli da inkorporiraju
žene u ratnu mašinu -videli, valjda, od Rusa!

Nekom ženomrscu je, izgleda, palo na pamet da malo i žene stradavaju na frontu umesto da samo ginu pod tepisima bombi.

Dakle, nema totalnog rata ako i žene u rat ne uđu.

Sa svim tim se, možda, jedino nabeđeni ženomrzac profCobra ne slaže. Ali ko takve pita!

U stvari, inspiraciju za temu su mi dale same žene, svojom bespoštednom lakovernošću prema svemu ''što zuji i štedi vreme''.

Najbolji su dokaz Bioptron people, Cepter people etc.

I rezime? Najlepše se ređa pasijans na laptopu!Posted Image
0

#12 Bjanka  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5328
  • Pridružio se: 26.10.08

Napisano: 25.12.11, 10:38

Ovu poruku je izmenio Bjanka: 25.12.11, 11:40

*
POPULAR

Ne gutam sve što mi serviraju, ne padam na "bioptrone", više volim terakotu od "ceptera", ali držim do praktičnosti, pa kupovinom i korišćenjem tehničkih uredjaja koje su i te kako svrsishodni, dobijam u vremenu i kvalitetu života.. A kako volim te moje spravice, prema njema se domaćinski odnosim, pa koliko traju.
1

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu