Kako reagovati?
Napisano: 16.12.11, 23:37
Kada neko zbog seksualnog opredeljenja mora da napusti ne samo kucu, vec i
mesto u kome je ziveo, institucionalno resenje ne postoji. Stefan Radovic
iz Kursimlije postao je beskucnik kada je njegova porodica saznala da je
homoseksualac.
Da li se ovakve, i slične, stvari dešavaju samo drugima?
Kako reagovati?
Važnija 'čast' porodice ili poverenje svog deteta?
Napisano: 16.12.11, 23:53
Odgledala sam večeras ovaj prilog na TV... Žalosno koliko stereotipi prouzrokovani predrasudama i neznajem vode u diskriminaciju. Plašim se da ovog mladića tek čeka Golgota.
Napisano: 16.12.11, 23:58
Ne znam sta da vam napisem. Moj stav je konzervativne prirode, a kako smo nacija obolela od bele kuge,
mislim da im je potrebna pomoc neke ustanove za savetovanje.
Sta drugo prosecan porodican covek moze napisati.
mislim da im je potrebna pomoc neke ustanove za savetovanje.
Sta drugo prosecan porodican covek moze napisati.
Napisano: 17.12.11, 00:18
Nemam liberalan stav po ovom pitanju, mislim na homoseksualizam. Temu sam postavila u pf Porodica iz prostog razloga što kao roditelji uvek moramo biti spremni na iznenađenja.
Kada naše dete ima problem homoseksualziama, narkomanije, alkoholizama, prostitucije, teške delikvencije, kako postupiti?
Kada naše dete ima problem homoseksualziama, narkomanije, alkoholizama, prostitucije, teške delikvencije, kako postupiti?
Napisano: 17.12.11, 00:21
pokorni, on 16.12.11, 23:58, said:
. Moj stav je konzervativne prirode, a kako smo nacija obolela od bele kuge,
Bela kuga nema ama baš nikakve veze sa homoseksulacima niti su oni ti koji doprinose njenom povećanju. Dokaz za to su primeri drugih država gde postoje i legalizovani gej-brakovi, a te države nemaju problem sa belog kugom.
Najveći generator bele kuge kod nas je zapravo sve ono kroz šta smo prošli od 1989 do danas, pa zatim finansijsko stanje pojedinačnih porodica i totalno neujednačen regionalni razvoj jer nisu svi regioni isti po procentu bele kuge. Kako da se neka porodica iz Crne Trave odluči na rađanje drugog ili trećeg detata kada nema šta da mu pruži?
Na temu:podržavam ovog dečka koji se odlučio da javno progovori o svojim problemima. Eto konačno smo dobili ono što sam tražio na drugoj temi, a to je da se oglasi neki pravi homoseksualac umesto pripadnika raznoraznih orgova i da upiše ukratko svoj život. Njegov problem nisu nikakve parade nego doslovno mogućnost da postane beskućnik.
Napisano: 17.12.11, 00:29
Da, prosli smo kroz svasta, pa jos kad dodas one koji nece imati potomstvo, to ti plus.
Dobro, svako ima svoje shvatanje. U svakom slucaju mislim da su briga i vaspitanje roditelja, kao i uticaj drustva veoma bitni kod izgradjivanja licnosti mladih.
Dobro, svako ima svoje shvatanje. U svakom slucaju mislim da su briga i vaspitanje roditelja, kao i uticaj drustva veoma bitni kod izgradjivanja licnosti mladih.