VIDEO tutorijali iz programiranja

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

ado.net, c, c#, css, html, java, php, jquery video tutorijali

#1 ProgramiranjeDotCo  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 3
  • Pridružio se: 10.12.11
  • Pol:muški

Napisano: 13.12.11, 23:46

Ovu poruku je izmenio spooky: 18.12.11, 04:41

*
POPULAR

Ispostovacu pravila foruma i objasnicu neke stvari vezane za sajt za programiranje koji bih da predstavim.

Radi se o sajtu sa tekstualnim i video tutorijalima iz programiranja (ideja je da se sto vise tutorijala iz sto vise tehnologija nadje na jednom mestu), nisam sam sve radio, nas nekoliko je ucestvovalo u izradi sajta i izradi samih tutorijala. Sto se tice tutorijala svi se rade posebno, odnosno nisu copy - paste sa nekih drugih sajtova (a i odakle da se kopiraju kad realno nema nesto puno sajtova te vrste na "nasem" jeziku). Vidi se na sajtu da dosta cesto snimamo i postavljamo nove video tutorijale tako da kod nas nema copy paste.

Inace ovom prilikom bih pozvao programere koji su zainteresovani da nas se pridruze kako bismo uspostavili saradnju (moguca je izrada tutorijala za sajt il sta god da se dogovorimo).

I za sam kraj, posto verujem da ce biti ljudi koji ce osudjivati promociju sajta na ovaj nacin njih bi posavetovao da se stave u moj/nas polozaj. Dakle uradili smo sajt sa FREE tutorijalima i namera nam je da kad smo se vec pomucili da sto vise ljudi posecuje sajt.

Hvala i sorry sto sam smorio... :ok:
1

#2 spooky  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 1558
  • Pridružio se: 31.01.11
  • Pol:muški

Napisano: 28.12.11, 14:42

Nisi smorio ni malo, ne znam odakle vam to? :)

Meni trenutno fali još par linija koda i još par sati naknadnog testiranja za konačno, gotovu, free verziju, solidno fleksibilnog sistema za komentarisanje/guestbook-a koji se ne oslanja ni na kakvu sql varijantu već je 100% php - only. Primer takvog načina prezentovanja (bez baze) možete da vidite u punom svetlu ovde → css_tmm s' tim što je u pitanju 'statični-sss' gde sardžaj dodaje niko drugi već samo onaj ko i održava site. Performanse kao i potrošnja memorije su na zavidnom nivou.

Što se tiče sistema za komentarisanje, biće 2 varijante.
Free, besplatna, ova koju sam spomenuo, kojom ću verovatno da stignem da počastim sve kojima treba (pre ili oko nove godine) koja neće imati admin panel za edit i uklanjanje komentara, već će sve izmene onaj ko i implementira obavljati ručno (izuzetno lako i u tom slučaju, bez obzira što miš nema nikakvu ulogu) a ceo postupak (kratki) do detalja objašnjen u "howto" fajlu.

Komercijalna će dakle imati i mali i jasan cms za sve koji ne vole, mrzi ih da se zezaju sa fajlovima direktno ili ne umeju.

Što se tiče bilo koje vrste saradnje, poziv je prihvaćen sa moje strane. :)

Svako dobro!
"If women are able to fake orgasm, we are than able to fake the whole relationship."
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu