Drugovi I Drugarice Jugosloveni
Koliko nas ima na Aladinu?
Napisano: 29.11.11, 07:05
Srećan Vam Dan Republike,
"..'Cause yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
Time just fades the pages In my book of memories..."
Napisano: 29.11.11, 07:28
Napisano: 29.11.11, 11:46

POPULAR
Dan AVNOJ-evske republike 
Kiki pretekla si me! Ja hteo da postavim Zabranjeno pušenje
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
Napisano: 29.11.11, 17:13
Garfield, on 29.11.11, 11:46, said:
Dan AVNOJ-evske republike 
Ko rano rani, uopšte ne spava
Napisano: 29.11.11, 18:29

POPULAR
Zanimljivo da su najveći kritičari avnojevske Jugoslavije oni koji se nisu ni rodili ili su bili suviše mladi da bi bili ogorčeni... Čak i veći od onih koji su što moralnoi, što matrijalno oštećeni.
Napisano: 29.11.11, 19:11
Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 29.11.11, 19:13
Ako nekom to nešto može da znači, onda da mu kažem da pogleda na geografsku mapu i konstatuje da je
Jugoslavija po površini bila jednaka Zapadnoj Nemačkoj!.
Ako nekom može to nešto da znači, neka zamisli neko tamo Istočno rimsko carstvo koje je izlazilo na sva
balkanska mora, da ih ne nabrajam.
Ako, nekom može to nešto da znači, neka zamisli kako je zamalo mogao da se obistini Staljinov predlog
Titu i Georgi Dimitrovu da se spoje Jugoslavija i Bugarska u jednu državu na dva mora 'i jedan Dunav '.
E, pa, ako neko ima ''smisao za talenat'' neka pretpostavi i odgovori da li će buduća Dunavska Rapublika, čitaj
Nemačko- Austro-ugarsko-bugarska, imati bolje šanse od Bivše Slovenske Južnoslavije?
Srećan Multietnički Praznik!
Jugoslavija po površini bila jednaka Zapadnoj Nemačkoj!.
Ako nekom može to nešto da znači, neka zamisli neko tamo Istočno rimsko carstvo koje je izlazilo na sva
balkanska mora, da ih ne nabrajam.
Ako, nekom može to nešto da znači, neka zamisli kako je zamalo mogao da se obistini Staljinov predlog
Titu i Georgi Dimitrovu da se spoje Jugoslavija i Bugarska u jednu državu na dva mora 'i jedan Dunav '.
E, pa, ako neko ima ''smisao za talenat'' neka pretpostavi i odgovori da li će buduća Dunavska Rapublika, čitaj
Nemačko- Austro-ugarsko-bugarska, imati bolje šanse od Bivše Slovenske Južnoslavije?
Srećan Multietnički Praznik!
Napisano: 30.11.11, 01:04
Ovu poruku je izmenio Nenad 1977: 30.11.11, 01:11

POPULAR
Zalim za Danom Republike, tada su nam dolazili rodjaci i bili skoro ceo jedan, pa i dva dana, ... klopanje, pecenje, ratni filmovi, a kompletan Tv progam izmenjen 29.-og i 30-tog.
Po ceo dan smo jurcali po kuci, mi klinci i sa punim ustima pecenja i soka (Exotic, Jupi i Cockta), gledali Batu Zivojinovica kako tamani Nemce.
Matorci su pili pivo uz pecenje.
Naravno, ispred zgrade je obave\zno visila zastava Jugoslavije i Komunisticke partije.

Po ceo dan smo jurcali po kuci, mi klinci i sa punim ustima pecenja i soka (Exotic, Jupi i Cockta), gledali Batu Zivojinovica kako tamani Nemce.
Matorci su pili pivo uz pecenje.
Naravno, ispred zgrade je obave\zno visila zastava Jugoslavije i Komunisticke partije.