Da li ste za priključivanje EU? Šta nas očekuje kad uđemo?
Napisano: 23.01.08, 17:39
Napisano: 23.01.08, 20:42
#4 zoza
Napisano: 23.01.08, 22:22
Disko Nindza, on 16:15, 23. January 2008, said:
Ideja nije losa, uslovi gotovo nemoguci. Sta nas ocekuje kad udjemo?
.. Da nas pojedu. Sa sosom od borovnica...
Ja predlazem uniju sa Turskom, na to smo, ipak, najvise navikli.
(I Rusi ce da nas poguraju u Evropu, samo to vecina ovde jos ne shvata. Zivi bili pa videli.)
Napisano: 25.01.08, 13:44
Citat
---
Živahni 84-godišnji starac stigao je svojim automobilom na jedan privatni posjed u Sjevernom Juetlandu u Danskoj, uvjeren da se nalazi kod svoje kuće u blizini Essena na zapadu Njemačke, izvijestila je privatna danska televizijska postaja TV2.
Policajcima je izjavio da se vraćao od svoje sestrične kod koje je bio u posjetu za Božić.
Nikako se nije dao uvjeriti da se nalazi u Danskoj, 820 kilometara od kuće. Danski policajci, kojima nije povjerovao ništa od onoga što su mu rekli, toliko su ga iživcirali da ih je usporedio s Rusima protiv kojih se u Drugom svjetskom ratu borio na istočnoj fronti.
Danske vlasti sad pokušavaju pronaći najlakši način da zalutalog starca vrate kući. Jedno je sigurno, neće ga više pustiti za volan, priopćila je policija.
Strašno!
#8 sanjac
Napisano: 28.01.08, 11:09
Bas bih se lose osecala kad vise ne bih stajala u redovima za vise, prolazila kroz granicne prelaze za one van EU, mogla danas da sednem u avion i odletim i resim problem a ne ovako da se beskrajno dopisujem sa dobavljacem... Posle svih ratova, bombadovanja, hiperinflacije... ne, neposteno bi bilo da zivim kao gradjanin sveta.
Napisano: 02.02.08, 10:11
sanjac, on 11:09, 28. January 2008, said:
Bas bih se lose osecala kad vise ne bih stajala u redovima za vise, prolazila kroz granicne prelaze za one van EU, mogla danas da sednem u avion i odletim i resim problem a ne ovako da se beskrajno dopisujem sa dobavljacem... Posle svih ratova, bombadovanja, hiperinflacije... ne, neposteno bi bilo da zivim kao gradjanin sveta.
sjajno receno, svaka cast!
#10 Drbob
Napisano: 08.06.08, 00:53
Napisano: 08.06.08, 05:51
Napisano: 08.06.08, 08:21
Napisano: 09.06.08, 07:55
A sto se tice onih ostalih oko 200.000.000 - ja nigde ne videh da je i ruskih 124 miliona IKADA OVOLIKO talasalo protiv Evrope. Nego se i oni trude da joj se sto vise umile...
Sad jedino da se nadate da ce recimo ta cuvena Baskija, sa 850.000 stanovnika da se osamostali i procveta, da ce Kiparski Turci, za razliku od Turske koja se ovoliko bori da udje u Evropu - takodje da razvijaju neku mini Andoru pored svojih komsija Grka (cija je maticna zemlja medju prvima usla u tu Uniju..)... Ili se nadate da i Severna Irska prezire Evropu?
S druge strane - da su Belorusija, Ukrajina i Moldavija ( da ne zaboravim i Slovacku!!) - ikad HTELE da se pripoje Rusiji - to bi vec uradile (bilo je vremena!!)... Ili i one smatraju da ce lepo da "zeznu" Evropu, pa ce doveka da se zlopate osamostaljene od prljavih zapadnih para...
Matematika (koju, vidim, vrlo postujemo!!) je jedna divna ali izgleda i surova nauka.
Napisano: 09.06.08, 08:05
Sarah, on 8:55, 9. June 2008, said:
A sto se tice onih ostalih oko 200.000.000 - ja nigde ne videh da je i ruskih 124 miliona IKADA OVOLIKO talasalo protiv Evrope. Nego se i oni trude da joj se sto vise umile...
Sad jedino da se nadate da ce recimo ta cuvena Baskija, sa 850.000 stanovnika da se osamostali i procveta, da ce Kiparski Turci, za razliku od Turske koja se ovoliko bori da udje u Evropu - takodje da razvijaju neku mini Andoru pored svojih komsija Grka (cija je maticna zemlja medju prvima usla u tu Uniju..)... Ili se nadate da i Severna Irska prezire Evropu?
S druge strane - da su Belorusija, Ukrajina i Moldavija (da ne zaboravim i Slovacku!!) - ikad HTELE da se pripoje Rusiji - to bi vec uradile (bilo je vremena!!)... Ili i one smatraju da ce lepo da "zeznu" Evropu, pa ce doveka da se zlopate osamostaljene od prljavih zapadnih para...
Matematika (koju, vidim, vrlo postujemo!!) je jedna divna ali izgleda i surova nauka.
hvala...
Napisano: 09.06.08, 08:12
Napisano: 09.06.08, 08:15
Napisano: 09.06.08, 08:19
Vladica, on 9:15, 9. June 2008, said:
Mislim da preterujete sa negativnim stavovima prema Evropi! Mislim da je Evropa bolja od mnogih balkanskih sindroma koji vladaju u našoj zemlji! To je moje lično mišljenje, kao i da je bolja Evropa od radikala i drugih sličnih budala!
Napisano: 09.06.08, 08:22
Lidija Vuksanuvic, on 9:19, 9. June 2008, said:
OK, TVOJE MISLJENJE...
#20 Drbob
Napisano: 09.06.08, 14:00
EU ni po koju cenu, a ne pripadam ni jednoj političkoj stranci.
Za vas koji neznate šta je EU:
EU je veštačka tvorevina manjene, političkog bućkuriša, koji nema osnovu u svojim državama.
Ako je ta EU toliko dobra zašto Švajcarska, koja je u srcu Evrope, ne pristupi EU?
Zašto se ne usvoji taj Ustav EU?
Pa u staroj Jugi smo dosta eksploatisani od Slovenije i Hrvatske, a sada treba da budemo eksploatisani od EU?
Ako je toliko dobra zašto i Slovenci i Hrvati, a i mnogi iz EU hrle u Srbiju?
I ostavite demagogiju stranaka proevropskih, većina nas neće u EU, a naveo sam vam neke od razloga.
Dajte vi neke prednosti EU, pa da polemišemo.
Samo nemojte po sistemu: vi neznate, vi pripadate ovoj ili onoj stranci... dajte argumente, a ja ću da ih činjenicama opovrgnem.