Kravata

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Nosite li kravatu?

#1 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1587
  • Pridružio se: 04.08.10
  • Pol:muški

Napisano: 01.11.11, 18:24

Pitanje za muskarce, ali i za zene, da li nosite i da li volite da nosite kravatu?

Ja je obozavam i to kombinacija tamna kosulja/svetla kravata, ali i klasicno bela kosulja/tamna kravata..
Naravno da to ne nosim svaki dan, ali kada god je u pitanju neka svecanija prilika ili barem malo svecanija, to mi je obavezni modni detalj.

Posted Image

Posted Image
0

#2 cenja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 723
  • Pridružio se: 16.01.11

Napisano: 01.11.11, 18:50

Nosio sam do skora odelo na poslu pa je kravata bila neizbezan detalj. volim dobru kombinaciju i jako mi dobro stoji... na zalost vishe nema toga tako da cu se zadovoljiti samo na nekom veselju. :)
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
0

#3 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 03.11.11, 10:09

Nesto sam danas gledao neku kravatu koju sam imao jos na fakultetu, ..negde sam je bio zabacio, ali evo danas sam je pronasao i probudilo mi je secanja na 1996.-godinu kada sam studirao, prva /druga godina.
@Cenja, ..
Da, to se uglavnom vezuje za posao sto je i normalno, mada eto svojevremeno sam takve poslovne kombinacije nosio i van posla, tipa na primer odem u pozoriste, Sava centar, ... sto mi se jako svidjalo. Kao neko odelce, kravata, to mi je bas bilo ok.
0

#4 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5708
  • Pridružio se: 27.04.09

Napisano: 10.11.11, 01:10

Ja redovno nosim kravatu al' na leđima kad vežem kosu u rep :D
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
0

#5 Brin  Korisnik je online

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3275
  • Pridružio se: 27.09.11
  • Pol:ženski

Napisano: 10.11.11, 01:19

Moj muškarac nema ni jednu kravatu. Onda bi trebao da ima i košulje, a ko će to da pegla?
0

#6 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.11, 15:03

Pa on valjda pegla:yahoo:, nije to sramota, ... e konacno da se i zenski clan javi po ovom pitanju.
Nekako jeste kravata karakteristicna za muskace i cesto i uglavnom se vidi na njima, mada video sam devojaka i zena koje nose kravate uz neku poslovnu varijantu.
I lepo im stoji, zaista.

View PostDete Brin, on 10.11.11, 01:19, said:

Moj muškarac nema ni jednu kravatu. Onda bi trebao da ima i košulje, a ko će to da pegla?

Kada sam imao dugu kosu, takodje sam imao obicaj da je stavim, sto je ponekad izazivalo cudjenje kod nekih ortaka koji su takodje imali dugu kosu, ... Ne mora se gledati na taj nacin.
Evo sad recimo imam kratku kosu, ... pa mi opet ne smeta da nosim kravatu. Mora da ti je duga "kravata" cim je vezujesPosted Image, ..ili ovako razvezana.

View PostGarfield, on 10.11.11, 01:10, said:

Ja redovno nosim kravatu al' na leđima kad vežem kosu u rep :D

0

#7 Brin  Korisnik je online

• VII - Cornicen

Napisano: 10.11.11, 15:04

*
POPULAR

Nenade, pa o tome ti pričam: svako pegla svoje.
Za moj ukus, žena + kravata isto je što i muškarac + halter. Ali o ukusima se ne raspravljaPosted Image.
1

#8 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.11, 15:21

Nikako ne gledam na taj nacin, nekako mi je to isuvise crno- beli pogled na tako nesto, .. da bih bas tako poredio, ali za ukuse i dozivljaje si u pravu.

Naravno, generalno zena ne ide uz kravatu, ali moze da ide i nije toliko lose za videti, ... muskarac i halteri, ..to je ipak za neku drugu temu, ..a da li ih nose, ..to vec ne znam, ali ovde je sad sve moguce, pogotovo u "modernom" svetu mode.

View PostDete Brin, on 10.11.11, 15:04, said:

Nenade, pa o tome ti pričam: svako pegla svoje.
Za moj ukus, žena + kravata isto je što i muškarac + halter. Ali o ukusima se ne raspravljaPosted Image.

0

#9 Brin  Korisnik je online

• VII - Cornicen

Napisano: 10.11.11, 15:33

View PostNenad 1977, on 10.11.11, 15:21, said:

Nikako ne gledam na taj nacin, nekako mi je to isuvise crno- beli pogled na tako nesto, .. da bih bas tako poredio, ali za ukuse i dozivljaje si u pravu.

Mene jako veseli kolor u svakom pogledu.
Samo mi se malo čini nepraktično i nepotrebno.
A i ne pratim mnogo ove nove trendove. Posted Image
0

#10 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.11, 15:42

Ovu poruku je izmenio Nenad 1977: 10.11.11, 15:45

E, ovo bih izdvojio kao bitan detalj kolor kod mene, kada je kravata u pitanju, ..jako volim otvorene boje, ... ima tu i poneka zatvorena, ali sa sarama, zuto/plava kose linije - kombinacija, ..imam cak i neke prskane boje na jednoj kravati, ... to bas volim kod kravata.
Neki detalji tipa, kao neki simboli(ne znam sta sve moze biti na kravati, ..ima svega video sam, ...) to ne volim.
A, sto se tice trendova, ..ja ne da ih ne pratim, ... nego i ne zelim da ih pratim.
Modni kreator sebi sam... ja.
Posted Image

View PostDete Brin, on 10.11.11, 15:33, said:

Mene jako veseli kolor u svakom pogledu.
A i ne pratim mnogo ove nove trendove. Posted Image

0

#11 Brin  Korisnik je online

• VII - Cornicen

Napisano: 10.11.11, 15:53

View PostNenad 1977, on 10.11.11, 15:42, said:

A, sto se tice trendova, ..ja ne da ih ne pratim, ... nego i ne zelim da ih pratim.
Modni kreator sebi sam... ja.

Tako je. Bitno mi je da se osećam udobno u garderobi koju nosim, . Zato se naježim pri samoj pomisli na kravatu koja me davi. Ni lančić oko vrata ne nosim.
0

#12 spooky  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1558
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 10.11.11, 16:55

Ma beži bre, kakva kravata ili leptir mašna. Sama pomisao da me nešto steže ili visi oko vrata a da to nije žena ili rolka, fuj!
"If women are able to fake orgasm, we are than able to fake the whole relationship."
0

#13 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.11, 18:00

Leptir masna, ..to ne.
Ali kravata, da... sto se rolki tice i njih obozavam, imam par njih sada zimske, neku braon, crnu i tamno plavu. To je super stvar.
Dobro, ..hm, ..zena kad steze, ... u pozitivnom smislu i ja sam za to, ... svakako je to bolje od kravate.

View Postspooky, on 10.11.11, 16:55, said:

Ma beži bre, kakva kravata ili leptir mašna. Sama pomisao da me nešto steže ili visi oko vrata a da to nije žena ili rolka, fuj!

0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu