- 1
- 2
Gde ste gospodo politicari?
Napisano: 27.09.11, 13:09
IZ MINUTA U MINUT: KFOROVCI PUCALI NA GOLORUK NAROD, IMA POVREĐENIH
Kfor će nastaviti akcije raščišćavanja barikada na severu Kosova ako to bude potrebno, izjavio je portparol Kfora Ralf Adamec i ocenio da je uklanjanje putnih blokada potrebno, jer one nikome ne koriste. Adamec je u izjavi dodao da je Kfor tokom akcije uklanjanja barikada priveo nekoliko ljudi koji su već pušteni, a da je suzavac upotrebljen kako reakcija na gomilu i gužvu koja nije bila pod kontrolom. Portparol je dodao da barikade onemogućavaju slobodu kretanja i normalan život svih građana pa i predstavnika međunarodnih misija.
"Građani moraju ostati mirni"
Ja Vas pitam dokle?
Napisano: 27.09.11, 13:48
13.40- Četiri osobe teže povređene, nekoliko povređenih gumenim mecima, rekao za RTS ministar Goran Bogdanović.
13.25 - U pucnjavi povređeno nekoliko ljudi, koji su u tri sanitetska vozila odvezeni sa prelaza, javlja Beta.
13.23 - Vojnici Kfora bacili su oko 13 časova suzavac, a zatim se čula paljba iz vatrenog oružja. Helikopteri Kfora kruže iznad zone. Srbi se povukli iza nasipa.
13.12 - Čuju se pucnjava i rafalna paljba na Jarinju, uzrok nepoznat. Ima povređenih.
11.46 - Borislav Stefanović zatražio da Kfor prestane da uklanja barikade.
11.40 - Kfor će nastaviti akcije raščišćavanja barikada na severu Kosova izjavio portparol Ralf Adamec.
11.05 - Oko 1.000 Srba iz Leposavića i Leška prišli su, sa obe strane, blokadi koju je postavio Kfor i praktično opkolili vojnike, koji su pod štitovima i u borbenim vozilima, javlja reporter RTS-a.
10.47- Incident na Jarinju - okupljeni Srbi gađali Kfor kamenicama, a vojnici Kfora uzvratili suzavcem, javlja Tanjug.
10.05 - Srbi, koji su došli iz pravca Leposavića, raspravljaju se sa pripadnicima Kfora. Srbi poručili da je jutrošnja akcija provokacija pred pregovore u Briselu, dok su neki od njih dobacivali nemačkim vojnicima da idu odatle jer to nije njihova zemlja.
Pripadnici Kfora zatvorili su rano jutros alternativni pravac pored Jarinja, koji je bio jedina veza Raške i severa Kosova i Metohije. Na jutrošnju akciju reagovali su lokalni Srbi koji su se, oko 10 časova, okupili sa obe strane blokade koju je postavio Kfor.
Vojnici Kfor su jutros rasterali ljude koji su dežurali na putu i privremeno uhapsili četvoricu Srba, od kojih su trojica ubrzo puštena, dok je jedan i dalje u bazi Kfora.
U akciji koja je počela jutros između 6 i 7 časova, bilo je i sukoba, a jedan Srbin prevezen je u ambulantu u Raškoj, jer su pripadnici američkog Kfora koristili suzavac.
Na alternativnom putu kod Jarinja razvučena je žica i na njemu su trenutno vojnici Kfora i pripadnici Euleks policije.
Portparol Kfora Ralf Adamec rekao je da će vojnici, ako to bude potrebno, nastaviti da raščišćavaju barikada na severu Kosova.
Adamec je u izjavi za agenciju Beta dodao da je Kfor tokom akcije uklanjanja barikada priveo nekoliko ljudi koji su već pušteni, a da je suzavac upotrebljen jer je u jednom trenutku situacija izmakla kontroli.
Portparol Kfora je dodao da barikade onemogućavaju slobodu kretanja i normalan život svih građana, pa i predstavnika međunarodnih misija.
Predsednik Opštine Leposavić Branko Ninić ocenio je da je Kfor blokiranjem alternativnog puta ugrozio ljudska prava građana, jer je tom akcijom meštanima okolnih sela u potpunosti odsečena komunikacija sa Leškom i Leposavićem.
"Privođeni su meštani i prosvetni radnici koji putuju iz Raške na svoja radna mesta na severu Kosova. Ovo je totalna okupacija stanovništva koje nema komunikaciju od svojih sela prema Lešku i Leposaviću", rekao je Ninić.
Ninić je dodao da je nameravao da razgovara sa vojnicima Kfora, ali su pokušali i njega da privedu. Posle toga niko od Srba nije uspostavio kontakt sa Kforom. Predsednik opštine Leposavić pozvao je građane da mirnim putem iskažu nezadovoljstvo.
Na barikadi postavljenoj na glavnom putnom pravcu koji vodi ka Jarinju i tokom prepodneva okupio se veliki broj Srba. Situacija je mirna, ali napeta. U četiri opštine na severu Kosmeta oglasile su se sirene, kao znak građanima da izađu na barikade.
Načelnik kosovsko-mitrovičkog Okruga Radenko Nedeljković rekao je da predsednici opština sa severa Kosova traže sastanak sa komandantom Kfora Erhardom Drevsom, kako bi se našao izlaz iz krize na severu Kosova.
"Na njihovoj strani je sila, na našoj strani je narod, narod koji želi da svojim mirnim otporom iskaže svoje neslaganje", rekao je Nedeljković.
Prema njegovim rečima, Kfor nastavlja da postupa po planu koji je sačinila vlada u Prištini, sa ciljem da zatvori liniju prema centralnoj Srbiji, što, kako je ocenio, nije u mandatu ove vojne misije.
Nedeljković je ponovio da narod ne želi da se miri sa činjenicom da živi u jednom getu, opasan bodljikavom žicom i pozvao građane da na miran način iskažu nezadovoljstvo.
Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je da akcija Kfora ne doprinosi miru i stabilizaciji situacije na terenu.
"Očito je da je Kfor, možda pod pritiskom pre svega Prištine, pokušao da ojača njenu poziciju pred današnji nastavak dijaloga. Najbitnije je da je narod dole miran, da mirnim otporom brani svoje legitimne interese i tako će biti i dalje", rekao je Bogdanović Tanjugu.
Ministar je ponovio da su Srbi spremni da razgavaraju sa Kforom, ali da Kfor to ne želi.
Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović pozvao je građane da ne ulaze u sukob sa vojnicima Kfora i naglasio da "Kfor nije neprijatelj Srba na Kosovu".
Kfor je sinoć uklonio barikade od šljunka na glavnom putu kod Jarinja, na šta su Srbi odgovorili postavljanjem nove barikade nedaleko odatle.
Zbog sinoćne akcije Kfora, više građana nego inače je dežuralo i na ostalim barikadama na severu Kosova. Na barikadama u Ibarskom Kolašinu, Kosovskoj Mitrovici i Rudaru kod Zvečana je mirno.
Snabdevanje osnovnim životnim namirnicama i dalje se obavlja alternativnim putnim pravcima, što je, kako kažu trgovci, uticalo da svi proizvodi na severu Kosova poskupe.
Izvor: RTS
Dokle?
Tako ce nam biti sve dok nam je domacin u kuci potpuni neznanac (za nekoga)komsija...
Napisano: 27.09.11, 14:40
Ovu poruku je izmenio Серафим: 27.09.11, 14:46
Ја ћу се само надовезати на вест.
JANA, on 27.09.11, 13:48, said:
13.25 - U pucnjavi povređeno nekoliko ljudi, koji su u tri sanitetska vozila odvezeni sa prelaza, javlja Beta.
13.23 - Vojnici Kfora bacili su oko 13 časova suzavac, a zatim se čula paljba iz vatrenog oružja. Helikopteri Kfora kruže iznad zone. Srbi se povukli iza nasipa.
13.12 - Čuju se pucnjava i rafalna paljba na Jarinju, uzrok nepoznat. Ima povređenih.
11.46 - Borislav Stefanović zatražio da Kfor prestane da uklanja barikade.
11.40 - Kfor će nastaviti akcije raščišćavanja barikada na severu Kosova izjavio portparol Ralf Adamec.
11.05 - Oko 1.000 Srba iz Leposavića i Leška prišli su, sa obe strane, blokadi koju je postavio Kfor i praktično opkolili vojnike, koji su pod štitovima i u borbenim vozilima, javlja reporter RTS-a.
10.47- Incident na Jarinju - okupljeni Srbi gađali Kfor kamenicama, a vojnici Kfora uzvratili suzavcem, javlja Tanjug.
10.05 - Srbi, koji su došli iz pravca Leposavića, raspravljaju se sa pripadnicima Kfora. Srbi poručili da je jutrošnja akcija provokacija pred pregovore u Briselu, dok su neki od njih dobacivali nemačkim vojnicima da idu odatle jer to nije njihova zemlja.
Pripadnici Kfora zatvorili su rano jutros alternativni pravac pored Jarinja, koji je bio jedina veza Raške i severa Kosova i Metohije. Na jutrošnju akciju reagovali su lokalni Srbi koji su se, oko 10 časova, okupili sa obe strane blokade koju je postavio Kfor.
Izvor: RTS
Dokle?
Tako ce nam biti sve dok nam je domacin u kuci potpuni neznanac (za nekoga)komsija...
Citat
14.20 - У Здравствени центар у Митровици примљено шест особа са тешким телесним повредама, са прострелним и устрелним ранама, које су им нанете "бојевом муницијом", рекао директор центра Милан Јаковљевић.
14.10 - Војници Кфора били су приморани да у "самоодбрани" испале гумене метке јер су их Срби гађали каменицама, рекао представник Кфора Каи Гуденоге.
РТС
15:00: ПОСЛЕДЊЕ- АПЕЛ ИЗ МИТРОВАЧКЕ БОЛНИЦЕ ЗА ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ…
Тадићевско педерска власт све чини да истреби србе са простора Косова и Метохије собзиром да они, ТАДИЋЕВЦИ, не дозвољавају да они срби који желе да буду са својим народом у овом апокалиптичном периоду и да се боре за ослобођење, ова педерска власт са својом полицијом потпомажу НАТО структуре јер ШУНАТОВАЦ жели да им они буду пртнери.
Тадићевска полиција спречава и хапси све оне који се приближавају административној линији са Косовом и Метохијом време је да се дигне и кука и мотика али и коса и вила и сав приручни алат, граница издржљивости и трпељивости се примакла кидању.
Napisano: 27.09.11, 18:43
Ovu poruku je izmenio SatanSrpski: 27.09.11, 18:46

POPULAR
Napisano: 27.09.11, 20:31
SatanSrpski, on 27.09.11, 18:43, said:
Зато што су (власт на челу са Тадићем)прошле године здушно подржали педеријаду и све оно што разграђује српско национално биће па самим тиме ако поддржаваш нешто онда се и слажеш са тиме односно и сам си такав а ое године поред тога што су педери сада су и педрчине (као карактерна особина) јер имникако неиде у прилог да подрже педеријаду јер су на прагу избора.
Napisano: 27.09.11, 20:49
-Reč tragedija jeste deminutiv u odnosu na ono što se događa Srpskom narodu na Kosovu i iskreno mi je žao jedino naroda koji tamo prebiva.
-Tadić zajedno sa svojom svitom jeste krivac za mnogo toga što je loše u Srbiji!
- Tadić nije izgubio Kosovo nego Milošević 1999!
- Ako je Tadić, pak kriv što nije došlo do zaokreta u politici prema Kosovu ajde neka mi neko objasni šta je to Koštunica učinio da sačuva Kosovo kao sastavni deo Srbije? da se podsetimo redom, dan pre proglašenja nezavisnosti Kosova nije ništa preduzimao, na dan proglašenja nezavisnosti je takođe ćutao a onda je napravio miting, pokrenuo masu na paljenje Američke ambasade i danima posle toga ko papagaj laprdao " Rezolucija 1244... rezolucija 1244... rezolucija 1244... " i to isključivo pred TV kamerama, nikakvo lobiranje nije pokušao ni pre ni posle toga.
Priča kojom se sva krivica za gubitak Kosova svaljuje samo na jednog a svi ostali se kontekstom iste, na neki način "amnestiraju" vređa moju inteligenciju, pa makar njen nivo bio vrlo skroman...
Napisano: 28.09.11, 01:01

POPULAR
Garfield, on 27.09.11, 20:49, said:
-Reč tragedija jeste deminutiv u odnosu na ono što se događa Srpskom narodu na Kosovu i iskreno mi je žao jedino naroda koji tamo prebiva.
-Tadić zajedno sa svojom svitom jeste krivac za mnogo toga što je loše u Srbiji!
- Tadić nije izgubio Kosovo nego Milošević 1999!
- Ako je Tadić, pak kriv što nije došlo do zaokreta u politici prema Kosovu ajde neka mi neko objasni šta je to Koštunica učinio da sačuva Kosovo kao sastavni deo Srbije? da se podsetimo redom, dan pre proglašenja nezavisnosti Kosova nije ništa preduzimao, na dan proglašenja nezavisnosti je takođe ćutao a onda je napravio miting, pokrenuo masu na paljenje Američke ambasade i danima posle toga ko papagaj laprdao " Rezolucija 1244... rezolucija 1244... rezolucija 1244... " i to isključivo pred TV kamerama, nikakvo lobiranje nije pokušao ni pre ni posle toga.
Priča kojom se sva krivica za gubitak Kosova svaljuje samo na jednog a svi ostali se kontekstom iste, na neki način "amnestiraju" vređa moju inteligenciju, pa makar njen nivo bio vrlo skroman...
Jest sramota to sto se desava... U stvari sramota je ono sto se desava zadnjih 20 godina.
Moram ti reci da nije Milosevic izgubio kosovo, nego su ga jaci uzeli... prosto i jednostavno.
Zasto to mislim? Pa zato sto je problem sa Siptarima postojao mnogo pre milosevica... a onda je taj problem sa Siptarima iskoriscen od strane zapada da se dodatno razjebe Srbija.
Bilo kako bilo, Sloba je otisao sa vlasti... a oni politiku nisu promenili prema Srbiji. ako je Milosevic maltretirao siptare... pa lepo, NATO je intervenisao, spasio jadne i nedizne siptare... onda se i ovde rezim promenio... dosla je demokratija... Zbog cega nisu promenili plocu? Bio Kostunica predsednik, Milosevic, Tadic... sve jedno.
I niko od njih ne moze nista da uradi bas zbog toga. Tako da je vreme da prestanemo da krivimo milosevica... pa onda oni koji njega vole a ove sada ne vole krive Tadica... Svi zajedno kostunicu... Krivac je onaj koji ti otima a ne onaj koji se brani.
Inace... i Djindjic je ubijen onda kada je poceo da prica ponesto o Kosovu i o Republici Srpskoj i da povlaci paralele.
Mozes sada da im priznas Kosovo... onda ce ovi sa juga Srbije da prave probleme i da traze nesto slicno... Ne znam jesi li cuo, ali planiraju npr. da bojkotuju ovaj popis... I Zukorlic je pozvao bosnjake da bojkotuju popis.
Mozes da radis kao Sloba sto je radio... da udjes u rat sa njima... onda ce NATO opet da intervenise i da brani jadne bosnjake i siptare od ovog puta zlog Tadica koji ih je napao. a mozes i ovako da lelemudis kao on sto radi... pa ce bar da sacuva ponesto srpskih glava.
Dokle tako... niko ne zna... dzaba se krivimo medjusobno... Ko god da dodje ne bi znao sta da uradi a da zapad stane sa unistavanjem ovog naroda
Napisano: 28.09.11, 06:23

POPULAR
SatanSrpski, on 27.09.11, 18:43, said:
Drzava? Da je drzava nesto do sada ucinila, ne bi ni doslo do ovoga?
A sta inace uciniti? Teska zagonetka, a narod nam gine!!!
Jedno je sigurno, sa koje kakvim pregovorima smo zavrsili... Ostalo znate i sami...
Napisano: 28.09.11, 10:42
Ovu poruku je izmenio Garfield: 28.09.11, 10:42
JANA, on 28.09.11, 06:23, said:
Jedno je sigurno, sa koje kakvim pregovorima smo zavrsili... Ostalo znate i sami...
Slazem se. Najgore u celoj prici jeste to sto narod na Kosovu sluzi kao "topovsko meso" radi prikupljanja politickih poena i ostvarivanja tudjih ciljeva, sto nasih (bivsih i sadasnjih) vlasti, politickih diletanata i stranih sila. Najvise mi smeta to sto se kod nas u narodu najvise prica o tragediji gubitka Kosova sa gledista teritorije Srbije a patnjama naroda kao da se pridaje sekundarni znacaj.
Napisano: 28.09.11, 12:10

POPULAR
JANA, on 28.09.11, 06:23, said:
Nije namera da se prepucavamo, da ne shvatite pogresno... samo me zanima cisto onako sta mislite pa zato pitam - Sta nasa drzava uopste moze da ucini? Ili sta je mogla da ucini?
Meni se sve cini da kada mozemo da dubimo na glavi - bice nam isto...
Ako se suprotstavimo - pasce bombe ponovo i imacemo sankcije. Ako se ne suprotstavljamo - evo to ovako izgleda.
Ako sutra potpisemo priznavanje Kosova... oni jadni ljudi koji ostaju dole su svejedno na*****i... Nece prema njima postupati drugacije, mozda cak i gore bude. Prosto je... da su hteli sa Srbima normalno da postupaju imali su prilike za to. Kinjice te ljude i gledati da ih nateraju da sami odu na bilo koji nacin. bice tu opet secenja struje i telefona, kamenovanja autobusa i prebijanja... to ce biti "izolovani incidenti"
Mozemo da se skupimo ko u stara dobra vremena i da se desi novi boj na Kosovu... Zavrsice se gore nego prethodni
Mozemo jedino jos da kazemo onom narodu da se pakuje i predje u Srbiju... jer kao sto kaze Garfild... strasno mi je zao onog naroda tamo koji ce ceo svoj zivot ziveti u paklu... Ne bi ih krivio kada bi napustili Kosovo
Inace, pored Kosova nas ceka jug Srbije, Sandzak... pa i Vojvodina mozda u doglednom periodu
Garfield, on 28.09.11, 10:42, said:
Ko bi mogao da dobije politicke poene na taj nacin? Tadic? Ne bi rekao... retko kad cujem i vidim da ga neko hvali zbog toga sto radi.
Neko misli da je izdajnik, neko da je nesposoban... Pa kako onda moze da skup politicke poene?
Jedinio ako mislis na radikale i DSS... ali koliko ce politickih poena oni skupiti na taj nacin?
I ko ih uopste slusa i uzda se u njih...
Napisano: 28.09.11, 13:18
Lucifer, on 28.09.11, 12:10, said:
Neko misli da je izdajnik, neko da je nesposoban... Pa kako onda moze da skup politicke poene?
Jedinio ako mislis na radikale i DSS... ali koliko ce politickih poena oni skupiti na taj nacin?
I ko ih uopste slusa i uzda se u njih...
Citiraću samo deo teksta koji se odnosi na moj komentar. Ne govorim o efektivnosti skupljanja političkih poena nego o nameri da se to ostvari. Iskreno mislim da naše političare poprilično boli doope za narod na Kosovu.
Napisano: 28.09.11, 20:22

POPULAR
Napisano: 28.09.11, 21:52
Garfield, on 28.09.11, 13:18, said:
Da ih boli dupe - boli ih... Politicare inace boli dope za narod, ne samo ove nase... Ove nase mozda malo vise:-)
Ne znam sta da mislim... mislim njima i jeste u opisu posla da skupljaju politicke poene... mislim sta god neko od njih da uradi skupice negativne ili pozitivne politicke poene... Tako da sta god da pricaju ili rade, poeni im ne ginu.
mislim da su se nakupili mnogo negativnih poena.
I mislim da im to ne odgovara. Zbog toga bi hteli da skupe pozitivne poene... a znaju da bi ovde dozivotni predsednik bio onaj koji bi uspeo da sacuva Kosovo... srpski narod bi to ocenio kao najpozitivnije moguce... i njijka bi to odgovaralo... i hteli bi to, svako od njih... ali ne mogu.
Kad oni zbog sebe to ne mogu da urade, onda izgleda da stvarno nemaju izlaza... zato vise nikoga od njih i ne krivim... bar po tom pitanju... Druga je prica lopovluk i unutrasnje stvari
Napisano: 29.09.11, 08:02
Ako NATO ovu vrstu sukoba stavlja u grupu humanitarnih ratova,
Citat
pitam se, a pitam i vas, da li je u skorasnjim dogadjajima na Kosovu, humanitarnost, dobila neke druge okvire ili se ta imaginacija promenila samo za srpski narod i ostali nealbanski zivalj.
Jos uvek, na nasu narodsku "srecu", postoje drzave u svetu koje nisu priznale nezavisnost samo- proklamovane drzave Kosovo.. Doduse priznace, ali ih treba iskoristiti kroz oblike medjunarodne politike... mI ne gubimo samo teritoriju ili nacionalni identitet, mi gubimo medijski rat... Setite se samo rata u Hrvatskoj ili Bosni, pogledajte na netu izvestaje nacih medija i njihovih pa ce vam sve biti jasno...
Povlacenjem nasih odbrambenih snaga sa teritorije Kosova, predali smo teritoriju, prodali narod... Ubise nas politicko zavodjenje naroda, suvoparna demagogija, sistemi i metode...
Napisano: 29.09.11, 10:36

POPULAR
Nije tacno da se prethodno nije moglo nista uciniti da se Kosovo sacuva, to sto je sad vec kasno je nesto drugo. Nisam ni pristalica teorije da je Zapadu cilj da razje-be Srpski narod, njih boli dupe i za nas i za Siptare, dozivljavaju nas na isti nacin kao sto mi dozivljavamo ovce i kokoske. Ne mrzimo ih nego ih maksimalno koristimo bez grize savesti.
Kosovo nije prokockano nego jos gore od toga ono je poklonjeno, poklonjeno trapavom politikom. Ako ce biti za kakvu-takvu jalovu utehu kad tad ce isti taj Zapad koji danas "voli" Siptare njima ispostaviti racun a onda ce se cesati tamo gde ih ne svrbi.
Sto se tice demagogije Zapada, heh pa da je danas ziv njima bi i Gebels pozavideo na 'umesnosti'...
Napisano: 29.09.11, 11:00

POPULAR
Citat
Mnogo je drugih interesnih sfera koje pogoduju zapadu u okviru Kosova, pa i Srbije... Svi ti interesi se preplicu sa kontrolom Bliskog istoka, puteva nafte i droge, belo roblje i prostitucija, geoppliticko i demografsko pitanje. Stvaraju kvazi saveze da bi svoje naume sproveli u delo.
Napisano: 29.09.11, 11:12

POPULAR
Napisano: 29.09.11, 12:15
Garfield, on 29.09.11, 10:36, said:
Nije tacno da se prethodno nije moglo nista uciniti da se Kosovo sacuva, to sto je sad vec kasno je nesto drugo. Nisam ni pristalica teorije da je Zapadu cilj da razje-be Srpski narod, njih boli dupe i za nas i za Siptare, dozivljavaju nas na isti nacin kao sto mi dozivljavamo ovce i kokoske. Ne mrzimo ih nego ih maksimalno koristimo bez grize savesti.
Kosovo nije prokockano nego jos gore od toga ono je poklonjeno, poklonjeno trapavom politikom. Ako ce biti za kakvu-takvu jalovu utehu kad tad ce isti taj Zapad koji danas "voli" Siptare njima ispostaviti racun a onda ce se cesati tamo gde ih ne svrbi.
Sto se tice demagogije Zapada, heh pa da je danas ziv njima bi i Gebels pozavideo na 'umesnosti'...
A sta je moglo da se uradi? Samo konkretno... Ja ne znam sta sve nije pokusano, pa nista.
Zapad ima svoje interese kao i svako drugi.
Oni nas i razbijaju iz interesa, nisam mislio na puku mrnju... ono kao osecaj prema nama... Nego im je interes bio prvo da nestane Jugoslavija... a onda da se najveci narod na ovim prostorima okrivi za to, razbije u vise drzava... protera... I da se na kraju jos i okrivi za to.
Crna Gora se nije odvojila tek tako od nas... stihijski... Toga nema, mora da postoji organizacija za takav potez.
A sto bi se to radilo s' obzirom da je ovde bila demokratska vlast.
Sto bi i Kosovo proglasilo nezavisnost... i tada je bila demokratska vlast sa kojom je moglo da se razgovara i pregovara koliko hoces.
Zasto se po Raskoj oblasti dogadja sve to sto se dogadja? Zasto Siptari na jugu Srbije traze da se pripoje kosovu? I to sto oni traze OK... nego sto imaju i podrsku za to... niko to jos nije osudio.
Ako smo nebitni, zasto se tolika sila navadila na nas vec 20 godina? Zasto se Rusija cima oko nas... da smo nebitni, digli bi oni ruke odavno... ne bi ni pricali bilo sta o nama. I oni bi uradili mnogo vise da mogu. to nam je takodje zapadna propaganda... ako si nebitan - onda te ostave na miru, a ne sa velikom paznjom i brigom da nadgledaju sta ko ovde radi i podrzavaju sve sto je suprotno interesima Srbije unazad 20 godina.
Napisano: 29.09.11, 12:44
Ne pravdam ja taj Zapad, poznati su meni slučajevi i Aparthejda u Južnoj Africi i Derry city-ja 1972 u Severnoj Irskoj, ... i još mnogo toga, da ne nabrajam sad. Ali ne možemo nedostatak političke mudrosti i veštine, koji je predugo aktuelan kod nas pravdati pričom o zlom Zapadu.
Napisano: 29.09.11, 13:01
Garfield, on 29.09.11, 10:36, said:
Ne mogu da verujem... !!!
Lucifer, on 29.09.11, 12:15, said:
"Prst se je gurao u oko"! A to se gadno kažnjava, nekad davno su za isti "greh" kažnjavali Rimljani, danas jenki, za "100" godina neko treći i tako će biti dok je veka i sveta!
youtube.com/watch?v=0hBWGZm99og&feature=related
youtube.com/watch?v=74Zjwg797So&feature=related
- 1
- 2