Eto, a toliko se pričalo o tenisu, Davis cup-u, ... i košarci da je malo ko uopšte razmišljao o prvenstvu Evrope u odbojci...
odbojka, vesti
Napisano: 18.09.11, 19:16
Ovu poruku je izmenio Garfield: 18.09.11, 19:17
Italija – Srbija 1:3
Eto, a toliko se pričalo o tenisu, Davis cup-u, ... i košarci da je malo ko uopšte razmišljao o prvenstvu Evrope u odbojci...
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
Napisano: 18.09.11, 21:34
Gledao sam i bio srećan. 
Pa mi smo uvek broj jedan, samo nekad napravimo pogrešne korake pa to drugi posle preuveličaaaaaavaju.
Tako ti je to kad si jak.
Pa mi smo uvek broj jedan, samo nekad napravimo pogrešne korake pa to drugi posle preuveličaaaaaavaju.
Tako ti je to kad si jak.
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 19.09.11, 07:09
Dominacija! Bash sam ponosan na odbojkashe!
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
Napisano: 19.09.11, 10:48
Свака част мајстори!
Најбоље је било што је пред првенство Миљковић изјавио да ако узмемо шесту позицију то ће бити успех.
Тако да му ово дође неуспех.
Најбоље је било што је пред првенство Миљковић изјавио да ако узмемо шесту позицију то ће бити успех.
Тако да му ово дође неуспех.
Napisano: 19.09.11, 11:37
Ja pratim, moglo bi se reći, intenzivno, sport. Ali Ono što me čudi kod sebe, jeste to da sam za prvenstvo u odbojci, saznao maltene, slučajno. Gledao TV Dnevnik, malo šetao po TV kanalima i naišao na utakmicu polufinala sa Rusima. 
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
Napisano: 19.09.11, 16:56
Prethodnu zlatnu ekipu odbojkaša pratila sam bez daha. Odbojka se vratila na velika vrata.
Svaka čast majstori!!!
Nikada mi neće biti jasno zašto je fudbal sport no.1...
.
Svaka čast majstori!!!
Nikada mi neće biti jasno zašto je fudbal sport no.1...
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
Napisano: 19.09.11, 17:29
Plava Ptica, on 19.09.11, 16:56, said:
Prethodnu zlatnu ekipu odbojkaša pratila sam bez daha. Odbojka se vratila na velika vrata.
Svaka čast majstori!!!
Nikada mi neće biti jasno zašto je fudbal sport no.1... .
.
Svaka čast majstori!!!
Nikada mi neće biti jasno zašto je fudbal sport no.1... .
Stvarno se vratila na velika vrata:pre nekoliko godina je bilo vidno da su svetski uspesi naše odbojke
primamili mnoštvo dece da se posvete odbojci, ali je to nekako bilo utihnulo. Sada bi svi da budu Nole!
Na pitanje Zašto je fudbal sport No1.nudim odgovor: Zato što je za fucu dovoljna samo jedna lopta i 2x2 kamena za golove.
A, primamljivost daje i neuobičajena veština da se nešto radi samo nogama...