Da li i Vi imate lose iskustvo sa servisom Nova tehnika?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Kako radi ovlasceni Indesitov servis u Srbiji

#1 lunalu  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 13.08.11
  • Pol:ženski

Napisano: 13.08.11, 14:52

Kakvo je Vase iskustvo sa ovlascenim Indesitovim servisom u Srbiji, Nova tehnika?
0

#2 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 13.08.11, 15:52

View Postlunalu, on 13.08.11, 14:52, said:

Kakvo je Vase iskustvo sa ovlascenim Indesitovim servisom u Srbiji, Nova tehnika?

E, to želim da čujem jer me interesuje kupovina nove veš mašine samo s obzirom na kvalitet servisa!

Ne može čovek da kupuje svake godine po jednu veš mašinu ako nema najnevažnijeg dela!

Uopšte ne mogu da saznam koje veš mašine su najprodavanije i to sam pitao čoveka koji je do pre
dva meseca prodavao delove samo za stare Gorenje mašine, a onda odjavio radnju i otvorio kiosk, pa je
i tu propao.

Gde se u gradu nalazi servis Indesita?
0

#3 Brka79  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 4
  • Pridružio se: 05.09.11
  • Pol:muški

Napisano: 05.09.11, 13:01

View Postprof. Cobra, on 13.08.11, 15:52, said:

E, to želim da čujem jer me interesuje kupovina nove veš mašine samo s obzirom na kvalitet servisa!

Ne može čovek da kupuje svake godine po jednu veš mašinu ako nema najnevažnijeg dela!

Uopšte ne mogu da saznam koje veš mašine su najprodavanije i to sam pitao čoveka koji je do pre
dva meseca prodavao delove samo za stare Gorenje mašine, a onda odjavio radnju i otvorio kiosk, pa je
i tu propao.

Gde se u gradu nalazi servis Indesita?

A kakvo je Vase iskustvo sa servisom Nova Tehnika??? Ja nisam cuo da se zale ljudi na njih.
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu