Izrada sajta novo

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

novo

#1 medolino  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 359
  • Pridružio se: 25.12.10
  • Pol:muški

Napisano: 16.07.11, 07:14

Pretrazujuci po internet stranicama naisao sam na jedan sajt koji se razlikuje po nacinu i dizajnu izrade.
Ovo je nesto novo za mene mada nisam neki strucnjak sto se tice izrade sajtova aili ga vredi pogledati.
http://www.srne.rs
0

#2 spooky  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 1558
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 16.07.11, 14:42

Šta ti Medolino tačno vidiš kao nesvakidašnje preko tog linka? Čak ni css nije baš naj, naj.. Ni sam html kod nije validan, ima oko 18 grešaka kao XHTML transitional, širina gornjih dugmića nije dobro proračunata, pa im je link ili dugme KATASTAR pobeglo dole u novi red, jer ne može da se smesti u jednu liniju... (katastrofalna greška dizajnera koji ne ume ni "calc" da iskoristi kako treba) sve stranice su copy-paste, template ili šablon drugim rečima... ili (klasično) automatksi generisane pomoću php-a... ništa, ama baš ništa ovde nema što bi sajt svrstalo u neku "unique" ili unikatnu kategoriju. Od ponuđenih gradova (mesta) za nekretnine ima ne više od 10 koliko sam mogao da uočim. :scratch_one-s_head:

Osim svega toga, sajt nije ni do kraja završen. Fali još mnogo teksta u okviru sajta, tu gde ga i ima, font je premalen, ali, bitno da su načičkani neki baneri.. Jel' te ovo neki prijatelj zamolio da ga malo "promovišeš" ili je nešto drugo u pitanju?
"If women are able to fake orgasm, we are than able to fake the whole relationship."
0

#3 medolino  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 16.07.11, 16:02

Nisam strucnjak za izradu sajtova tako da ne mogu da uocim nedostatke i propuste kako je radjen sajt ali bih voleo da to naucim
sto po pricanju drugara nije bas tako jednostavno.
Sajt mi se ucinio malo drugaciji od ostalih koje mogu da nadjem na nasim prostorima ako krsim pravila sto se reklamiranja tice
nemam nista protiv da se post ukloni.:crazy:
0

#4 spooky  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 1558
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 16.07.11, 17:19

Citat

Nisam strucnjak za izradu sajtova tako da ne mogu da uocim nedostatke i propuste kako je radjen sajt ali bih voleo da to naucim
sto po pricanju drugara nije bas tako jednostavno.

Jednostavno jeste (u globalu) Ali!.. neće odmah. Brzo i lako učenje, to su priče za malu decu. Mnogo vežbe, prakse i sve ostalo. Mora proći neko određeno vreme dok ne sve kockice oko toga ne slože na pravo mesto u glavi.
Ono što je najneophodnije kako bi napredovao oko izrade sajtova jeste - Engleski. Ako si dobar sa Engleskim jezikom, onda ti fali samo vreme, dobra volja i nešto malo logike. Svu literaturu za praktičnu nastavtu omogućava Google pretraga ili http://www.w3schools.com npr.
"If women are able to fake orgasm, we are than able to fake the whole relationship."
0

#5 medolino  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 17.07.11, 16:29

Hvala Spooky, mrzelo me da ucim engleski jezik jos kad sam djak bio, tako dok ja naucim engleski prodje voz. Volja postoji a nadje se nesta i od logike samo ovaj engleski ko ga izmisli, sto ne pisu i govore svi na srpskom pa da ih ceo svet razume, salim se, sta da se
radi kad se mora mora se, treba krenuti stazama kojima su prosli mnogi uspesni Web dizajneri pa dokle se stigne.
Ako nesto naucim dobro je, ako ne bar sam probao.:crazy:
pozdrav
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu