Realno stanje i međuljudski odnosi sličnih naroda.
Napisano: 18.06.11, 21:17

POPULAR
Ovu temu sam zamislio kao realnu i čistu, bez politike i puno istorije.
Svi znaju da je politika u svakoj zemlji pomalo iskrivljena slika realnosti i onoga što narodi zaista žele i čemu teže.
U stanju su da nas vuku na određene strane, njima pogodne, da menjaju navike a nekad i da se / nas prodaju.
Iz tog razloga u društvenom delu otvaram temu za svakoga ko ima nešto da kaže ili pokaže o odnosima SRBIJE I RUSIJE.
Ko je imao prilike da upozna ovu zemlju ili neke njene građane, neka nas upozna sa detaljima i podeli sa svima doživljena iskustva.
Ko želi da dostavlja tekstuali ili video materijal, dobrodošao je.
Cilj teme je prikazati realne odnose dva slična i mislim, bliska naroda.
Započinjem temu sa video materijalom Ruske televizije i monahinjama
koje su posle posete Srbiji snimile album u našu čast.
Ovim putem im se takođe i zahvaljujem.
Za one koji žele da preuzmu ovaj album sa svim pesmama, postavljam i link.
Ovaj album je dostupan i slobodan za download (preuzimanje) bez restrikcija.
Ne krši prava autora i slobodan je za distribuciju.
Link (megaupload - 67mb): Ruske pesme posvećene Srbima
Svi znaju da je politika u svakoj zemlji pomalo iskrivljena slika realnosti i onoga što narodi zaista žele i čemu teže.
U stanju su da nas vuku na određene strane, njima pogodne, da menjaju navike a nekad i da se / nas prodaju.
Iz tog razloga u društvenom delu otvaram temu za svakoga ko ima nešto da kaže ili pokaže o odnosima SRBIJE I RUSIJE.
Ko je imao prilike da upozna ovu zemlju ili neke njene građane, neka nas upozna sa detaljima i podeli sa svima doživljena iskustva.
Ko želi da dostavlja tekstuali ili video materijal, dobrodošao je.
Cilj teme je prikazati realne odnose dva slična i mislim, bliska naroda.
Započinjem temu sa video materijalom Ruske televizije i monahinjama
koje su posle posete Srbiji snimile album u našu čast.
Ovim putem im se takođe i zahvaljujem.
Za one koji žele da preuzmu ovaj album sa svim pesmama, postavljam i link.
Ovaj album je dostupan i slobodan za download (preuzimanje) bez restrikcija.
Ne krši prava autora i slobodan je za distribuciju.
Link (megaupload - 67mb): Ruske pesme posvećene Srbima
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 18.06.11, 22:22
Napisano: 18.06.11, 23:13
Dok razgovarate sa Rusom ili Ruskinjom ne smejte se stalno! Ostavićete utisak neiskrenog, a možda i ljigavog čoveka!
Strašno ih razžalosti ako ne uzmete votku, to je za njih najjednostavnije rečeno nekulturno! Dovoljno je i gutljaj!
I nikad ne nazdravite na engleskom!
Na zdarovje!!!
Strašno ih razžalosti ako ne uzmete votku, to je za njih najjednostavnije rečeno nekulturno! Dovoljno je i gutljaj!
I nikad ne nazdravite na engleskom!
Na zdarovje!!!
Work like you don't need the money. Love like you never been hurt. Dance like nobody is watching.
youtube.com/watch?v=0hBWGZm99og&feature=related
youtube.com/watch?v=74Zjwg797So&feature=related
Napisano: 19.06.11, 17:51
To sa pozdravljanjem i vodkom je u redu, neće biti problem..:-)
Nego, kako su postupali sa Vama kada su saznali da ste stranci, iz naših krajeva?
Nego, kako su postupali sa Vama kada su saznali da ste stranci, iz naših krajeva?
Napisano: 19.06.11, 20:55
Ovu poruku je izmenio Flavio van Beethoven: 19.06.11, 21:00
Pa lepo, uvek su postupali lepo! A tek Ruskinje, one su uvek postupale prelepo! Rusi su kulturan narod, narod kulture i umetnosti! A mi? Tu zaostajemo za njima dve svetlosne godine! Oni nemaju Pink!!! U mnogim stvarima smo slični, to je istina, ali i u drugim stvarima kojih nije malo smo strašno različiti, Slovenci i Česi koji su većinsko katolički narodi su isto tako u mnogim stvarima jako slični njima, rekao bih skoro identični!
Work like you don't need the money. Love like you never been hurt. Dance like nobody is watching.
Napisano: 26.06.11, 20:29
Rusija je malo manja od kontinenta, a mnogo veća nego država, za nju bi trebalo izmisliti reč sa većom specifičnom težinom.
Preraznolika, a možda još više i posebna da bi je razumeli samo sa umom ili samo sa osećanjima.
Preraznolika, a možda još više i posebna da bi je razumeli samo sa umom ili samo sa osećanjima.
Napisano: 31.07.11, 15:29
Ovu poruku je izmenio mrBaki: 31.07.11, 15:30
Био сам међу Русима и у Москви и много јужније на Криму! Супруга ми је пола Рускиња тако да Вам могу из прве руке пренети какав однос постоји. Ако не исти, оно сличан, врло срдачан народ нама Србима. Емотивни, и мало недисциплиновани баш као ми, али нису материјалисти као западњаци! Доживео сам више пута да кад чују да смо Срби полуде од среће и хоће све да ти кажу и покажу, да те угосте... Овде наравно причам о просечним, нормалним људима којих је сматрам највише. Сматрам да бих тамо могао да живим као међу својима! Доста их је долазило код нас у Србију и Београд и одушевљени су свиме овде, од народа преко духовности, хране, културе, излазака и уопште односа према њима!
http://youtu.be/EbjQeW8KRn0
http://youtu.be/EbjQeW8KRn0
Napisano: 31.07.11, 17:52

POPULAR
Napisano: 31.07.11, 19:35

POPULAR
Sa zadovoljstvom pratim ovu temu: SLD ju je, kao po mojoj želji, postavio;Flavio, opet, kao po mojoj želji,
oplemenio svojim živim komentarom i fotosom.
Blago onom ko se isto, kao po mojoj želji, ovoj temi obradovao.
Pozdrav svima
oplemenio svojim živim komentarom i fotosom.
Blago onom ko se isto, kao po mojoj želji, ovoj temi obradovao.
Pozdrav svima
Napisano: 31.07.11, 20:43
Hvala profesore! Bliža se sveti Ilija, a znate kako kažu, posle svetog Ilije je more sve milije, vreme je da počnem da se spremam... !
Napisano: 05.09.11, 16:47
Kažu da oni više razmišljaju o nama nego mi sami...
Kad čovek sve sabere, oduzme se.
Kad čovek sve sabere, oduzme se.