Snizenja, popusti, rasprodaje, akcije, outleti

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

gde pazariti racionalno?

#1 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 426
  • Pridružio se: 30.01.11
  • Pol:ženski

Napisano: 10.06.11, 17:30

Drage moje i dragi moji,

Smislih korisnu temu!
Bilo bi lepo da jedni druge informisemo gde je dobro kupovati.
Dakle u cilju sto racionalnije potrosnje novca uputimo jedni druge na snizenja i akcije, i pokazimo jedni drugima gde je koji outlet.
Ako je neko nekad voljan da zakaci koju sliku onoga sto je kupio, cenu i lokaciju prodajnog objekta to bi bilo super.
Sto se tice asortimana htela bih da budemo neselektivni. Sve sto mislite da je korisno: odeca, obuca, tehnika, higijena, pokloni uz kupovinu, sve je dobrodoslo.

Moj skromni doprinos:

LEGEND od 1. -15.juna daje 30%popusta za FB fanove. Kupon je na http://www.facebook.com/legendww Za one koji ne znaju Legend ima stvarno povoljan outlet negde na vr' Bulevara.

POMPEA outlet -otkrila ga pre nekog vremena i danas me raduje! Na stanici 37 i 50 kod Meka na Vidikovcu. Veoma lako mozete doci i sa 23, 53, 52 i 56. Radnjica je mala i trik je da se spustite dole!!! Trenutno su im kupaci na ultra rasprodaji, a ja svaki put izadjem sa nekim pamucnim kvalitetnim brusicem (800 din poslednji kupljen pre 2-3dana)

CASIO satovi i njihov super site su prijatno iznenadjenje za mene!!! http://www.satovi-on...og/specials.php Sve stize kulturiska kurirskom dostavom. Ne budite lenji, prevrtite strane, moze bas stosta povoljno i kvalitetno da se nadje.

OFFICE SHOES ima rasprodaju nekih modela za 20%. Overite ih online ako vas mrzi da idete http://www.officesho.../sve/paginacija
0

#2 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 20.08.11, 16:01

Danas i sutra u Benettonu u Staroj Pazovi akcija. Sve do 900 din.
0

#3 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 20.08.11, 17:36

Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 20.08.11, 17:37

Ova tema je odlična ideja, naročito za žene. Radovalo bi me da se uključe i muškarci-bar što se tehnike tiče.

Ostaju nekolicke dileme:da li su svi voljni da drugima saopšte da su u toj grupi potrošača(za mene to nije sramota
već snalažljivost) i drugo-mnogi su već navikli da ne nose firmirano i da su im kinezi plafon.

Neprijatno sam, davno, bio iznenađen kad sam pitao da li se naši u inostranstvu ispomažu uzajamnim
informisanjem. Zbog zavisti, zlobe i želje da samo oni uspeju -ne informišu druge.

Posle se i meni desilo da sam video na kući u Surčinu prelepu, umetnički izrađenu, ogradu terase i na
pitanje domaćinu gde se tako nešto može nabaviti -dobio izmumuljano ćutanje.

Uzgred, ima jedna firma preko puta Airport city-ja koja prodaje povoljno klime sa sniženjem da bi se smanjila cena
ugradnje klime koja ide i do 100e.

Pozz
0

#4 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 20.08.11, 17:48

View Postprof. Cobra, on 20.08.11, 17:36, said:

Ova tema je odlična ideja, naročito za žene. Radovalo bi me da se uključe i muškarci-bar što se tehnike tiče.

SVI su naravno dobrodosli ovde. 1 post =minimalno jedna korisna informacija.

Citat

Ostaju nekolicke dileme:da li su svi voljni da drugima saopšte da su u toj grupi potrošača(za mene to nije sramota
već snalažljivost) i drugo-mnogi su već navikli da ne nose firmirano i da su im kinezi plafon.

Zelja mi je da ova tema bude funkcionalna, te molim da ne sirite diskusiju.

Ja svoje pare stedim (sam stedela do trudnoce) na avio i sve druge karte. U zivotu nisam nesto skuplje od 100eu nosila, a proputovala sam vise nego masa mojih prijatelja. Stvar je cilja. Ne da me nije sramota nego sam super ponosna. Postoji par skupih firmi koje volim, kao sto su Irregular Choice i Desigual, ali pazarim samo na popustima. Meni zivot ima vise smisla od skupe krpice.

Evo posto sam se raspricala dodjem jos jednu info:

Kod sajma, ako se vratite malo unazad (ka pravcu grada), pa predjete sine, pa idete malo desno, postoji kvalitetan sportski outlet koji stvarno ima pristupacne cene. Meni je relativno u prolazu, pa svratim na mesecnoj osnovi, pogledam samo deo poslednji par, jer on ima snizenje 30% i odem sa ili bez pazara.

Poslednji ulov su mi diesel patikice, lepog u upecatljivog dizajna od 2000dinara.

Sad se gledam sam nekim adidas koje vicu "kupi me za tracking" ali... nema vise pesacenja. 35eu savrsene patike...

Fino mesto, ako se zadrzite malo duze i potrudite. U suprotnom mozete se vratiti pod utiskom da patike regularno kostaju 130eu!
0

#5 Ledena  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 872

Napisano: 20.08.11, 19:29

U pozarevcu oma otlet al su cene ko u regularnim radnjama što mi malo nije jasno kako al ajde...

0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu