1. Nisu obavezna imena . Npr setite se onoga visokog sedokosog ''genija'' koji je ''zaklao''Srbiju za 30 mil dolara
za satelit. Njemu niko nije rekao na su Izrailji poslovne ajkule?
2.Može i ime: npr Genije Dinkić koji je odlučio da upropasti privredu da bi sačuvao banke, a onda ih prodao strancima.
Kako ih skloniti?
Napisano: 08.05.11, 18:10
Ovu poruku je izmenio medolino: 12.05.11, 13:43
Prof. Cobra shvatio sam vase pitanje ali mozda bi trebalo glasiti, , Lista politicara koji su svojim losim radom i politikom naneli stetu drzavnim i ekonomskim interesima Srbije".
Kad sam analizirao funkcije, politicku moc, strucnu sposobnost odredjenih ljudi iz vlasti, kakva je njihova odgovornost i stetne posledice koje su proizveli po drzavu i narod dosao sam do pet po meni najodgovornija politicara.
Sta su dobro a sta lose uradili neka svoje misljenje slobodno iznesu i drugi ali po meni ovih pet imaju najvecu odgovornost
za lose stanje u drzavi i resorima u kojima rade ili su radili.
To su:
1. Boris Tadic
2. Mladjan Dinkic
3. Ivica Dacic
4. Dragan Sutanovac
5. Snezana Malovic

Dodao bih jos jednog istina ne odlucuje direktno ali ovoj propaloj vlasti pravi kvorum, to je Dragan Markovic Palma.
Ako ne laze bio je mali kad su svirali Mocart i Sopen pa ih nije mogao zvati na igranke ali ko zna mozda mu se zelja i ispuni
jednog dana.
Boze ko sve cini vlast u ovoj zemlji.
Kad sam analizirao funkcije, politicku moc, strucnu sposobnost odredjenih ljudi iz vlasti, kakva je njihova odgovornost i stetne posledice koje su proizveli po drzavu i narod dosao sam do pet po meni najodgovornija politicara.
Sta su dobro a sta lose uradili neka svoje misljenje slobodno iznesu i drugi ali po meni ovih pet imaju najvecu odgovornost
za lose stanje u drzavi i resorima u kojima rade ili su radili.
To su:
1. Boris Tadic
2. Mladjan Dinkic
3. Ivica Dacic
4. Dragan Sutanovac
5. Snezana Malovic
Dodao bih jos jednog istina ne odlucuje direktno ali ovoj propaloj vlasti pravi kvorum, to je Dragan Markovic Palma.
Ako ne laze bio je mali kad su svirali Mocart i Sopen pa ih nije mogao zvati na igranke ali ko zna mozda mu se zelja i ispuni
jednog dana.
Boze ko sve cini vlast u ovoj zemlji.