Lista ljudi koji o upravljanju državom nemaju pojma !

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Kako ih skloniti?

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 08.05.11, 16:35

1. Nisu obavezna imena . Npr setite se onoga visokog sedokosog ''genija'' koji je ''zaklao''Srbiju za 30 mil dolara
za satelit. Njemu niko nije rekao na su Izrailji poslovne ajkule?
2.Može i ime: npr Genije Dinkić koji je odlučio da upropasti privredu da bi sačuvao banke, a onda ih prodao strancima.
0

#2 medolino  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 359
  • Pridružio se: 25.12.10
  • Pol:muški

Napisano: 08.05.11, 18:10

Ovu poruku je izmenio medolino: 12.05.11, 13:43

Prof. Cobra shvatio sam vase pitanje ali mozda bi trebalo glasiti, , Lista politicara koji su svojim losim radom i politikom naneli stetu drzavnim i ekonomskim interesima Srbije".
Kad sam analizirao funkcije, politicku moc, strucnu sposobnost odredjenih ljudi iz vlasti, kakva je njihova odgovornost i stetne posledice koje su proizveli po drzavu i narod dosao sam do pet po meni najodgovornija politicara.
Sta su dobro a sta lose uradili neka svoje misljenje slobodno iznesu i drugi ali po meni ovih pet imaju najvecu odgovornost
za lose stanje u drzavi i resorima u kojima rade ili su radili.
To su:

1. Boris Tadic
2. Mladjan Dinkic
3. Ivica Dacic
4. Dragan Sutanovac
5. Snezana Malovic
:scare::crazy:
Dodao bih jos jednog istina ne odlucuje direktno ali ovoj propaloj vlasti pravi kvorum, to je Dragan Markovic Palma.
Ako ne laze bio je mali kad su svirali Mocart i Sopen pa ih nije mogao zvati na igranke ali ko zna mozda mu se zelja i ispuni
jednog dana.
Boze ko sve cini vlast u ovoj zemlji.:suicide2:
Attached Image: palma-Mocart.jpg
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu