maltretiranje zivotinja i konsekvence
Napisano: 30.04.11, 11:54

POPULAR
Pa, sam naziv kaze, a evo i linka za celu vest Blic. Sto se ne ugledamo na naprednije drzave, i odmah postavimo zakone kao sto su njihovi? Npr, ako su oni iskusili da za ubistvo psa, nije dovoljno 2 meseca uslovno, vec je potrebno npr, 1 godina zatvora i novcani iznos, zasto bi smo mi sad, recimo npr, povecavali kaznu na 6 meseci uslovno, jer ocito je, da je neko vec prosao tim putem, i shvatio da je to nedelotvorno i nefunkcionalno? Ili mozda ova tema uopste ne pripada ovom odeljku, jer se ne odnosi samo na zivotinje?
Napisano: 02.05.11, 20:48

POPULAR
Sova je jedna jako dobra, korisna i inteligentna ptica. Meni cak je jedna od omiljenih ptica. Necemo reci da se ona najcesce smatra simbolom mudrosti. Iako tema navodi da je rec o ostalim zivotinjama i njihovim pravima, ovde kod nas postoji jedno debilno praznoverje o sovama, kako one nesto slute, te da su vesnici ne znam cega i da ih treba ubijati. Pre 4-5 godina se secam da je izvrseno jedno masovno ubistvo sova u sremskom okrugu..negde oko 20 do 30 sova je ubijeno sto je uzas... , zbog praznoverja kod nekih ljudi. I sad kada se setim svega toga, muka me uhvati.
Napisano: 02.05.11, 22:59
Bapt slazem se... mi kaskamo za svetom, sto zbog utucanosti naroda sto zbog vlasti koja narodu ne da da se obrazuje i naravno, svima njima to odgovara, vide neku korist u ideji da ostanemo u zapecku civilizacije.
"ako verujes u postojanje coveka, neminovno moras verovati i u postojanje djavola.." by Boginja
!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!
!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!