Studenti FON-a evropski pobednici

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

uspeh naših studenata

#1 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 07.03.11, 20:10

*
POPULAR

Studenti Fakulteta organizacionih nauka predstavljaće Evropu u finalu
takmičenja u rešavanju globalnih izazova. Njihovo rešenje problema kako da
najsiromašniji stanovnici sveta dobiju vodu bilo je bolje od onih koje su
ponudili studenti Kembridža, Šefilda, Sankt Peterburga.
1

#2 cenja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 723
  • Pridružio se: 16.01.11
  • Pol:muški

Napisano: 08.03.11, 08:03

Svaka chast... Ovakvi ljudi treba da nas predstavljaju u svetu... to su pravi ambasadori! :)
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
0

#3 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 771
  • Pridružio se: 06.09.09

Napisano: 08.03.11, 08:15

Gledao sam juce ovu vest, ali da li neko zna gde se moze naci nesto opsirnije o tome koja je bila njihova ideja (takodje i druge ideje)? Naravno, svaka im cast, izgleda da u Srbiji stvarno pijemo zdravu vodu.:scratch_one-s_head:
0

#4 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1587
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 08.03.11, 15:22

Nemam reci, koliko sam srecan, jer ovde u Srbiji ipak postoji, mlad i pametan svet, koji ima sta da ponudi svetu I Evropi od svog znanja. Bravo, zaista!!! Nadam se da ce kada zavrse fakultet da dobiju dobre i odgovorne poslove u Srbiji, posto zele da ostanu u Srbiji. Ovakve, ali brojne strucnjake zaposljavati i ne dozvoljavati da njihovo znanje iskoriscava svet.
0

#5 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 426
  • Pridružio se: 30.01.11
  • Pol:ženski

Napisano: 08.03.11, 22:33

jupijej kako nakvasam kad vidim ovakvu vest :girl_in_love:

iskreno se nadam da ce ostati u ovoj zemlji i uspeti da se izbore za sebe kreativnoscu i domisljatoscu
0

#6 šamur  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1455
  • Pridružio se: 17.02.10

Napisano: 08.03.11, 23:01

A zašto se iskreno nadate da će ostati u ovoj zemlji odnosno zašto mislite da je to dobro i za njih i za nas i za zemlju?
0

#7 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 08.03.11, 23:07

View Postšamur, on 08.03.11, 23:01, said:

A zašto se iskreno nadate da će ostati u ovoj zemlji odnosno zašto mislite da je to dobro i za njih i za nas i za zemlju?

Pobogu šamur, kakvo ti je to pitanje?

A zašto ti sumnjaš uopšte da li je dobro ili nije?

Znaš u šta ja sumnjam ovog momenta? Sumnjam da si došao sa slavlja i da si malo preĆerao :D
0

#8 šamur  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 08.03.11, 23:46

Ma jok, palo mi je napamet da neko kaže kako je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera na svetu i iskreno se nada da će ostati u našoj zemlji.

Ili u nekom selu neko kaže ovaj mali nam je najpametniji i iskreno se nadam da će ostati u našem selu.

Ili kome su oni ovog trenutka potrebni u ovoj zemlji. Ako su stvarno dobri neka idu gde mogu da se razvijaju i gde znaju šta treba da rade sa njima, greota je da se uguše ovde.

Maro uopšte ne sumnjam, ubeđen sam. I trebalo bi da shvatimo da je najnormalnije da se putuje, radi svuda po svetu i da to ne bi smelo da znači odseljenje. Nije problem ovog društva što ljudi odlaze u svet, nego što im ne dozvoljavamo da se vrate i pokažu nam zašto ih tamo toliko cene i plaćaju.

Da li sam jasniji?
0

#9 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1587
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 09.03.11, 11:07

Sto se mene tice, sada vec jesi jasniji, ali vidi, kao sto si rekao, ako neki jesu dobri i znaju sta treba da rade i gde da rade, da se ne uguse ovde. E, o tome se radi, spreciti to ugusenje. Ako zeli taj kvalitetan mlad covek da radi i zeli ovde da radi, onda mu to omoguciti, a ne dozvoliti tom "nekom" u sistemu da dovodi do ugusenja i zagusenja mladog coveka, vec ga odstraniti. Mlad covek treba da radi i da putuje po svetu, ali ako zeli ovde da se ostvaruje, to mu omoguciti-a ne dozvoliti tim "nekim" da to u sopstvenoj zemlji ne ucini, zato sto oni tako hoce.

View Postšamur, on 08.03.11, 23:46, said:

Ma jok, palo mi je napamet da neko kaže kako je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera na svetu i iskreno se nada da će ostati u našoj zemlji.

Ili u nekom selu neko kaže ovaj mali nam je najpametniji i iskreno se nadam da će ostati u našem selu.

Ili kome su oni ovog trenutka potrebni u ovoj zemlji. Ako su stvarno dobri neka idu gde mogu da se razvijaju i gde znaju šta treba da rade sa njima, greota je da se uguše ovde.

Maro uopšte ne sumnjam, ubeđen sam. I trebalo bi da shvatimo da je najnormalnije da se putuje, radi svuda po svetu i da to ne bi smelo da znači odseljenje. Nije problem ovog društva što ljudi odlaze u svet, nego što im ne dozvoljavamo da se vrate i pokažu nam zašto ih tamo toliko cene i plaćaju.

Da li sam jasniji?

0

#10 šamur  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 09.03.11, 18:37

Ma normalno, ali kako.

Danas, ovaj sistem nije zainteresovan ni za prosečno znanje.
Pravog posla jednostavno nema, kako da napreduješ kada nema šta da se radi. To što se radi to nije stvarno, sve je iluzija i najobičnija prevara, sve je u funkciji otimanja para i marketinga. Naša privreda je na nivou rialiti šou, na nivou farme, a politika na nivou Šoića.

Ne treba mlade ljude trošiti zbog navodnog patriotizma. Mnogo će više vredeti i sebi i društvu ako stasaju i dosegnu svoje mksimume. Lako će se oni vratiti ako im neko ovde otvori vrata.
0

#11 Bjanka  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5328
  • Pridružio se: 26.10.08

Napisano: 09.03.11, 21:43

Zadovoljstvo je čuti ovakvu vest, jer poslednjih godina stizali su samo loši rezultati sa evropskih takmičenja, kao posledica zapuštenog obrazovnog sistema. Ovim mladim ljudima želim uspeh i sreću, ma gde odlučili da nastave život i karijeru!
0

#12 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 09.03.11, 22:31

*
POPULAR

Danas priznajem samo pohvale za proizvodne delatnosti-sve ostalo smatram Danajskim darovima-pohvalama.

Usput, da nisu naši predložili da se snabdevanje afričkih naroda vrši našom Prolom vodom-vele da je dobra za sve.
Da nije cinizam u pitanju svedočim jer sam unazad 10 godina više muškaraca video da nose po dve buteljke od 5l
bajate mineralne vode nego da vode dvoje dece za ručice!
Ima li FON rešenje za naš problem bele kuge?

P. S. Bićemo država najnezorganizovanija pravno i privredno sa najviše pravnika i najviše inženjera organizacionih nauka.

Uzgred, jeste li čuli za fakultet FOL? Vele da kod nas ima najviše diploma sa tog faka!
1

#13 Bjanka  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5328
  • Pridružio se: 26.10.08

Napisano: 09.03.11, 22:41

*
POPULAR

Hajde sad malo konkretnije - šta profesor zamera ovim studentima?
Što ne prave decu i ne rešavaju problem bele kuge, umesto što svojim zalaganjem predstavljaju zemlju u najboljem svetlu. Pa natalitet u Srbiji je davno smanjen na prostu reprodukciju, nije ova generacija kriva što Srbija izumire. I kakve to uopšte ima veze sa temom?
1

#14 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 426
  • Pridružio se: 30.01.11

Napisano: 13.03.11, 10:37

Bude mi zao kad vidim koliko negativnih odgovora je isprovocirano necim sustinski pozitivnim.

over&out
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu