uspeh naših studenata
#1 Mara
Napisano: 07.03.11, 20:10

POPULAR
Studenti Fakulteta organizacionih nauka predstavljaće Evropu u finalu
takmičenja u rešavanju globalnih izazova. Njihovo rešenje problema kako da
najsiromašniji stanovnici sveta dobiju vodu bilo je bolje od onih koje su
ponudili studenti Kembridža, Šefilda, Sankt Peterburga.
Napisano: 08.03.11, 08:03
Napisano: 08.03.11, 08:15
Napisano: 08.03.11, 15:22
Napisano: 08.03.11, 22:33
iskreno se nadam da ce ostati u ovoj zemlji i uspeti da se izbore za sebe kreativnoscu i domisljatoscu
Napisano: 08.03.11, 23:01
#7 Mara
Napisano: 08.03.11, 23:07
šamur, on 08.03.11, 23:01, said:
Pobogu šamur, kakvo ti je to pitanje?
A zašto ti sumnjaš uopšte da li je dobro ili nije?
Znaš u šta ja sumnjam ovog momenta? Sumnjam da si došao sa slavlja i da si malo preĆerao
Napisano: 08.03.11, 23:46
Ili u nekom selu neko kaže ovaj mali nam je najpametniji i iskreno se nadam da će ostati u našem selu.
Ili kome su oni ovog trenutka potrebni u ovoj zemlji. Ako su stvarno dobri neka idu gde mogu da se razvijaju i gde znaju šta treba da rade sa njima, greota je da se uguše ovde.
Maro uopšte ne sumnjam, ubeđen sam. I trebalo bi da shvatimo da je najnormalnije da se putuje, radi svuda po svetu i da to ne bi smelo da znači odseljenje. Nije problem ovog društva što ljudi odlaze u svet, nego što im ne dozvoljavamo da se vrate i pokažu nam zašto ih tamo toliko cene i plaćaju.
Da li sam jasniji?
Napisano: 09.03.11, 11:07
šamur, on 08.03.11, 23:46, said:
Ili u nekom selu neko kaže ovaj mali nam je najpametniji i iskreno se nadam da će ostati u našem selu.
Ili kome su oni ovog trenutka potrebni u ovoj zemlji. Ako su stvarno dobri neka idu gde mogu da se razvijaju i gde znaju šta treba da rade sa njima, greota je da se uguše ovde.
Maro uopšte ne sumnjam, ubeđen sam. I trebalo bi da shvatimo da je najnormalnije da se putuje, radi svuda po svetu i da to ne bi smelo da znači odseljenje. Nije problem ovog društva što ljudi odlaze u svet, nego što im ne dozvoljavamo da se vrate i pokažu nam zašto ih tamo toliko cene i plaćaju.
Da li sam jasniji?
Napisano: 09.03.11, 18:37
Danas, ovaj sistem nije zainteresovan ni za prosečno znanje.
Pravog posla jednostavno nema, kako da napreduješ kada nema šta da se radi. To što se radi to nije stvarno, sve je iluzija i najobičnija prevara, sve je u funkciji otimanja para i marketinga. Naša privreda je na nivou rialiti šou, na nivou farme, a politika na nivou Šoića.
Ne treba mlade ljude trošiti zbog navodnog patriotizma. Mnogo će više vredeti i sebi i društvu ako stasaju i dosegnu svoje mksimume. Lako će se oni vratiti ako im neko ovde otvori vrata.
Napisano: 09.03.11, 21:43
Napisano: 09.03.11, 22:31

POPULAR
Usput, da nisu naši predložili da se snabdevanje afričkih naroda vrši našom Prolom vodom-vele da je dobra za sve.
Da nije cinizam u pitanju svedočim jer sam unazad 10 godina više muškaraca video da nose po dve buteljke od 5l
bajate mineralne vode nego da vode dvoje dece za ručice!
Ima li FON rešenje za naš problem bele kuge?
P. S. Bićemo država najnezorganizovanija pravno i privredno sa najviše pravnika i najviše inženjera organizacionih nauka.
Uzgred, jeste li čuli za fakultet FOL? Vele da kod nas ima najviše diploma sa tog faka!
Napisano: 09.03.11, 22:41

POPULAR
Što ne prave decu i ne rešavaju problem bele kuge, umesto što svojim zalaganjem predstavljaju zemlju u najboljem svetlu. Pa natalitet u Srbiji je davno smanjen na prostu reprodukciju, nije ova generacija kriva što Srbija izumire. I kakve to uopšte ima veze sa temom?
Napisano: 13.03.11, 10:37
over&out