Želim da kupim električnu četkicu za zube, pa me zanimaju vaša iskustva sa njom. Šta predlažete u kupovini i šta savetujete pri korišćenju?
Inače, nosim fiksnu protezu, čitala sam da je baš prepuručljiva u toj situaciji.
Predlozi, saveti u vezi sa kupovinom i korišćenjem eletkrične četkice
Napisano: 01.03.11, 23:16
Može li malo šale? Ako ne -ne čitaj dalje...
Jedno od najkorisnijih iskustava korišćenja električne četkice za zube je da ni slučajno ne pomeraš rukom
četkicu tokom pranja zuba. Drži ruku sa dignutim laktom u visini usta i ne pomeraj je. Jedino je preporučljivo da
pomeraš glavu u odnosu na četkicu-nikako obratno!
P. S. Nešto slično je napisano i u uputstvu za upotrebu?
Jedno od najkorisnijih iskustava korišćenja električne četkice za zube je da ni slučajno ne pomeraš rukom
četkicu tokom pranja zuba. Drži ruku sa dignutim laktom u visini usta i ne pomeraj je. Jedino je preporučljivo da
pomeraš glavu u odnosu na četkicu-nikako obratno!
P. S. Nešto slično je napisano i u uputstvu za upotrebu?
#3 Mara
Napisano: 01.03.11, 23:23
Električna četkica je bzv.
Kupiti pravu medicinsku četkicu od prirodne dlake sa najmanje 5000 dlačica, medicinsku pastu i pravilno prati zube(i jezik).
Pod pravilnim pranjem se podrazumeva ne levo-deno, ne ni gore-dole, povlečenje četkicom u jednom pravcu u jednom potezu. Zube iz donje vilice prati potezom ka dore, gornje zube potezom ka dole... malo duže traje pranje zuba ali je preventiva od paradnetoznog rasklimavanja zuba:)
Kupiti pravu medicinsku četkicu od prirodne dlake sa najmanje 5000 dlačica, medicinsku pastu i pravilno prati zube(i jezik).
Pod pravilnim pranjem se podrazumeva ne levo-deno, ne ni gore-dole, povlečenje četkicom u jednom pravcu u jednom potezu. Zube iz donje vilice prati potezom ka dore, gornje zube potezom ka dole... malo duže traje pranje zuba ali je preventiva od paradnetoznog rasklimavanja zuba:)
Napisano: 02.03.11, 14:08
Tacno tako, tako se preventuje i povlacenje desni, medicinske paste su odlicne, ja sam koristila zbog upale desni paradontax u kombinaciji sa ok cetkicom, malo naporan posao i neugodan osecaj na pastu ali se brzo navikne (pasta jemalo slankasta zbog nekih minerala) ali definitivno, i ja bih rekla, ne elektricnoj vec samo strpljenja.. mozda samo ona cetkica sto malo kao pulsira, ona mozda nije losa ali komplet da ti djuska po ustima, nisi nista uradila
vidi mi zube
:lol:
"ako verujes u postojanje coveka, neminovno moras verovati i u postojanje djavola.." by Boginja
!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!
Napisano: 04.03.11, 12:57
pa jeste super, stavis i ona sama radi posao... 
"ako verujes u postojanje coveka, neminovno moras verovati i u postojanje djavola.." by Boginja