Proglasen je za jedan od najgledanijih video snimaka na youtube, a mene je ostavio bez reci...
Proglašen je za jedan od najgledanijih video snimaka na youtube...
Napisano: 17.01.08, 09:37
Neverovatno... drago mi je sto se izvukao...
I don't have PMS, I'm always a bitch!
Napisano: 17.01.08, 09:52
Bedan malisa!
kako li ce on sad, onako izranjavljen i krvav?
Hm... gde ce shut sa rogatim da se kachi..
kako li ce on sad, onako izranjavljen i krvav?
Hm... gde ce shut sa rogatim da se kachi..
Napisano: 17.01.08, 11:16
Ipak se sve zavrsilo kako treba, koliko sam videla mali je ustao bez problema.
#8 Ole Gunnar
Napisano: 08.09.08, 13:46
Snimak je odlican. Ja sam ga gledao pre par meseci. Vrhunac je onaj krokodil iz vode... Samo da su malisu jos neke pticurine napale i onda stvarno da se zapita sta je Bogu zgresio... Ali naravoucenije ove pricice: Kad imas dobru ekipu ni pet lavova ti ne moze nista.
Napisano: 26.04.11, 20:47
Kako je dobar snimak.
Niko nije prokomentarisao neoprostivu grešku vođe krda bivola. on je ustvari ostavio tele lavovima.
Nisam video da li su svi lavovi preživeli.
Niko nije prokomentarisao neoprostivu grešku vođe krda bivola. on je ustvari ostavio tele lavovima.
Nisam video da li su svi lavovi preživeli.
Napisano: 09.05.11, 17:03
Neverovatno... ne ynam jel mi cudnije to sto pet lavova i dva krokodila nisu uspeli da ubiju mladunce bivola ili to sto je krdu bivola toliko dugo trebalo da rasteraju manj copor lavova. U svakom slucaju tele mi je imponovalo, trebalo je sve to izdrzati...
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
Napisano: 24.09.11, 07:12
Snimak je fenomenalan, pokazuje borbu za opstanak.
Ovakve stvari u prirodi su normalne, to je lanac ishrane, samo što sve to izgleda strašno kada se posmatra sa strane.
Ovakve stvari u prirodi su normalne, to je lanac ishrane, samo što sve to izgleda strašno kada se posmatra sa strane.
''Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you.''