Kao i vecina klinaca moj muzicki zivot se poceo sa Ribljom corbom, Merlinom, Plavim orkestrom... To je sto su matorci imali i cega se secam. To je bilo krajem 80 i pocetak 90-ih. Posle toga slusao sam samo Riblju corbu i Zabranjeno pusenje. Prijatelj je imao sve njihove albume i posto sam vecinu vremena provodio kod njega i ja sam presao na tu stranu. Kraj osnovne i pocetak srednje skole obelezila je Metallica. Onda sam redovno pratio na tv-u muzicku emisiju Hit Depo. Tu sam se vrtio oko U2, Maddone... Pesma The memmory remains - Metallica me odvela na tamnu stranu.
Od celog drustva samo nas dvojica smo slusali metal. U pocetku trash, pa brutal, onda gotic i zavrsio sam na power metalu. Nakon par godina metal polako pocinje da izbledjuje i vracam se na stari yu rock - Crvena jabuka, Parni valjak, Prljavo kazaliste... Tu sam se zadrzao jedno vreme dok nisam kod burazera cuo par trance pesama. Od tada pa evo i dan danas 99% muzickog vremena provodim uz trance. U onih 1% ulazi od svega pomalo. Narocito mi prija kad vozim bicikli jer prosto odmorim mozak na duge staze ili kad nesto radim na racunaru pa me zabavlja a ne ometa mi paznju.
U buducnosti sebe i dalje vidim sa slusalicama u usima i trance muzikom.