FK Partizan

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Vesti i komentari

#1 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 434
  • Pridružio se: 30.01.11
  • Pol:muški

Napisano: 01.02.11, 12:36

Uzbudljiv zimski prelazni rok u Partizanu

Partizan najverovatnije bez Moreire, koji je u Kini i pregovara sa jednim kineskim drugoligasem a Kleo ovih dana najverovatnije odlazi u Rusiju.

Kao pojacanja vec su predstavljeni Prins Tagoe, reprezentativac Gane koji igra na mestu spica i koji dolazi na pozajmicu sa pravom kupovine iz nemackog Hofenhajma,
povratnik Zvonimir Vukic i Dominik Adija, takodje reprezentativcem Gane koji dolazi na pozajmicu iz MIlana.

To mozda i ne bude sve, postoji jos uvek mogucnost da se na pripremama pridruzi i levo krilo Kajzer Čifsa Sifive Šabala!
0

#2 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 10.02.11, 20:12

Posle tri dana odmora u Beogradu, fudbaleri Partizana danas odlaze u Dubai, gde će se u narednih osam dana pripremati za prolećnu polusezonu.

Partizan je odustao od angažovanja dvojice Argentinaca, koji su prethodne dve nedelje trenirali sa crno-belima na pripremama u Turskoj.

Gaston Rosi i Leandro Rodrigo Kusko nisu pokazali više od onoga što igrački pogon šampiona Srbije u ovom trenutku poseduje na njihovim pozicijama, pa je uprava kluba odlučila da im se zahvali.

Rosi je isproban uz desnu aut liniju. Pokazao je određen kvalitet, ali nije dokazao da je preterano dobar da bi izborio mesto u prvom timu Partizana. Slično je i sa napadačem Kuskom, strelcem jednog gola na pripremama u Antaliji.

Od najavljenog transfera odnosno pozajmice Milosa Bogunovica OFK Beogradu neće biti ništa, ali ni on nece putovati za Dubai. Razlog je njegova želja da ostane jer iščekuje neke ponude iz inostranstva.

I još malo blamiranja i optuživanja preko medija:

(izvor Mondo)
Boja tvrdi da su mu u Partizanu rekli da je slobodan igrač, a sada traže 350.000 evra. Predsednik Đurić poručio da niko ne može da ide za džabe.

Posle Moreire, još jedan Afrikanac je digao frku u Partizanu. Pjer Boja tvrdi da su ga crno-beli prevarili govoreći da može da ide bez obeštećenja i da ga sada ne puštaju zbog čega će se obratiti nadležnim organima FIFA.
Predsednik srpskog šampiona Dragan Đurić poručuje da nijedan igrač, koji ima ugovor sa klubom, ne može da ide za džabe.

"Ne daju mi papire a od 1. januara mi nisu dali ni platu", rekao je Kamerunac.

"Prošlog leta sam potpisao ugovor na godinu i po. Igrao sam za siću, za četiri meseca dobio sam 25.000 evra. Pare mi nisu bile važne, hteo sam samo da igram".

Boja tvrdi da u njegovom ugovoru sa Partizanom piše da je 1. januara 2011. trebalo dve strane treba da sednu i dogovore se oko novih uslova.

Međutim, Kamerunac je želeo da ide, nije bio zadovoljan minutažom.

"U decembru su mi rekli da mogu da idem bez obeštećenja. Verovao sam ljudima iz Partizana, jer je to moj klub", nastavio je Boja i dodao da je razgovore uglavnom vodio sa koordinatorom za sportska pitanja Albertom Nađon.

"Kada sam krajem decembra došao u Beograd, pet-šest dana sam svakodnevno išao na stadion - rečeno mi je da moram da vratim 25.000 evra. Odgovorio sam im da mi daju papire da sam slobodan igrač i da ću odmah iz svog džepa vratiti te pare".

Prema Bojinim rečima, papire nisam dobio.

"Otišao sam u Katar i zvao Darka Grubora (generalni sekretar Partizana), koji mi se nije javljao, a kada se javio poručio mi je da će mi u roku od sat-dva poslati papire kako bih mogao da potpišem za drugi klub. Papiri su stigli, ali sam se šokirao - Partizan je tražio 350.000 evra za obeštećenje".

Pjer Boja je odlučio da se žali "svetskoj kući fudbala".

"Moj advokat se obratio FIFA. Sada mi je kasno za zapad Evrope, jer je prelazni rok završen. Ljude u Partizanu očigledno boli uvo za mene, a ja sam prema njima bio korektan", zaključio je Pjer Boja.

Podjednako ljut je bio i predsednik Partizana, Dragan Đurić, kada smo ga pozvali i zamolili da prokomentariše priču Pjera Boje.

"On ima ugovor sa Partizanom i mora da plati obeštećenje, kao i svaki drugi igrač. Ovako može da se obrati samo Bogu", rekao je Đurić.

"Ugovor je ugovor i mora da se poštuje", jasan je prvi čovek crno-belih.

Upitan da li je Partizan rekao Boji da može da ide ako vrati 25.000 evra, Đurić je odgovorio:

"Igrao je u Ligi šampiona sa Partizanom. Da nije, ne bi ni postojao kao igrač. I hoće da ide džabe?! To su budalaštine".

(može da se obrati samo Bogu" - Đura :rofl:)
0

#3 Boginja  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 1009
  • Pridružio se: 08.01.11
  • Pol:ženski

Napisano: 10.02.11, 20:25

Under pa ovde samo ti :D izgleda da fali Partizanovaca :) :girl_in_love:
"ako verujes u postojanje coveka, neminovno moras verovati i u postojanje djavola.." by Boginja

!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!
0

#4 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 10.02.11, 20:36

*
POPULAR

Wilkomen!

VIdiš da sam sa sobom pričam, nalepiće mi neku dijagnozu :D.
1

#5 Boginja  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.02.11, 20:40

Vidim... ti ko ja u zivotinjskom i biljnom svetu hehehe :D

Ako samo ti pricaj, od viska glava ne boli :D
"ako verujes u postojanje coveka, neminovno moras verovati i u postojanje djavola.." by Boginja

0

#6 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 10.02.11, 20:45

Ovu poruku je izmenio Underdog: 23.04.11, 20:17

:D
0

#7 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5708
  • Pridružio se: 27.04.09

Napisano: 13.04.11, 17:06

Partizan može da otkupi Tejga
Posted Image
Kako B92 saznaje, Prins Tejgo će ostati u Partizanu i po isteku pozajmice ukoliko ‘crno-beli’ na kraju sezone odluče da potpišu novi ugovor sa njim.
Tu informaciju za B92 su potvrdili menadžer igrača i predsednik Partizana Dragan Đurić.

Obeštećenje Hofenhajmu iznosi milion i po evra i, ako beogradski klub plati toliko, Tejgo će i dalje biti fudbaler Partizana. Mediji u Gani preneli su u utorak da je Hofenhajm tražio od Tejga da se u junu vrati u bundesligaški klub, ali je ta infomacija sada demantovana.

Prins Tejgo ima 24 godine, na pozajmicu u Partizan došao je u zimskom prelaznom roku i postigao je šest pogotka, uključujući i dva Crvenoj zvezdi u prvom meču polufinala Kupa.
Nestao mi potpis.Poštenom nalazaču lajkujem 1 komentar.......
0

#8 apstrahovana  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 190
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 23.04.11, 20:14

Ovu poruku je izmenio apstrahovana: 23.04.11, 20:19

*
POPULAR

Partizan pobedio, titula na vidiku

IZVOR: B92

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 1:0 u 140. derbiju i poslednjoj utakmici 24. kola Jelen Superlige.

Posted ImageOvom pobedom ’crno-beli’ su se znatno približili osvajanju četvrte uzastopne titule pošto sada imaju tri boda više od ’večitog rivala’ šest kola pre kraja.

Jedini gol na utakmici postigao je reprezentativac Gane Prins Tejgo u 62. minutu.

’Večiti rivali’ odigrali su veoma kvalitetno prvo, i znatno slabije drugo poluvreme. Zvezda je u prvom delu za nijansu bila bolja, ali je u nastavku potpuno pala, pa je Partizan na kraju sasvim zasluženo pobedio. Pored toga što nisu imali podršku svojih navijača, veliki hendikep za Zvezdu bila je i povreda verovatno najboljeg igrača ekipe Brazilca Evandra koji je zamenjen već sredinom prvog poluvremena. Iz istog razloga zamenjen je i Saša Ilić na drugoj strani, ali se to nije osetilo u igri ’crno-belih’. Zvezda je počela ofanzivnije duel na stadionu u Humskoj, a već u drugom minutu veoma lako je mogla da dođe do prednosti. Posle centaršuta sa leve strane Krstajić je zahvatio loptu i pogodio prečku Stojkovićevog gola. Zvezda je novu opasnu akciju imala u osmom minutu, ali je napad prekinut zbog ofsajda Kaluđerovića koji nije postojao jer je Miljković zaostao.

Posted ImageU narednih nekoliko minuta ’crno-beli’ su se oslobodili pritiska gostiju i imali su dva solidna pokušaja iz prekida.

Prvu šansu Partizan je imao u 21. minutu. Babović je odlično grudima spustio loptu za Tejga, reprezentativac Gane je prihvatio loptu i šutirao, ali za malo preko gola. U 26. i 27. minutu oba trenera napravila su prve izmene. Umesto Saše Ilića za Partizan je zaigrao Nemanja Tomić, dok je Prosinečki na drugoj strani umesto Evandra ubacio Aleksandra Jevtića. Obe izmene izvršene su zbog povreda. Dva minuta nakon toga Zvezda je imala novu veoma dobru priliku. Borha je iz teške pozicije sa desne strane odlično centrirao na drugu stativu, Jevtić je bio sam pošto se Miljković okliznuo, ali je šutirao preko gola. Zvezda je i u 32. minutu imala još jednu priliku. Mikić se odlično ubacio po levoj strani, dobro je centrirao, ali Javtić i Kaluđerović nisu uspeli da zahvate loptu. Uzvratio je Partizan u 35. minutu. Lazevski i Iliev dobro su kombinovali po levoj strani, Lazevski je uputio pvratnu loptu u kazneni prostor za Babovića, ali je ovaj šutirao slabo pored gola iz dobre pozicije. Minut kasnije Ilijev je sjajnom varkom izbacio Tošića i centrirao, ali je Tejgo za malo zakasnio.

Posted ImageVeliku priliku Zvezda je imala u 42. minutu. Darko Lazović odlično proigrao Kaluđertovića, napadač 'crveno-belih' je izašao sam ispred Stojkovića, ali je golman Partizana bio uspešniji. Na drugoj strani, u 44. minutu Partizan je imao verovatno i najbolju priliku u prvom delu. Posle centaršuta sa leve strane Tejgo je bio sam na tri emtra od gola, ali je njegov udarac glavom Bajković sjajno odbranio. Minut ranije golman Crvene zvezde je umalo posle svoje greške mogao da primi gol. Već na startu drugog dela Robert Prosinečki napravio je i drugu izmenu. Mladog Uroša Ćosića zamenio je Li Adi. Drugo poluvreme počelo je znatno slabijem ritmu, pa u prvih desetak minuta nije bilo prilika. Takva situacija mnogo više je odgovarala Partizanu koji je u 62. minutu poveo. Tomić je centrirao sa leve strane, Babović je loše zahvatio loptu koja je ipak došla do Tejga, a reprezentativac Gane je iz okreta šutirao jako i savladao Bajkovića. Nakon primljenog gola Zvezda je pokušala da napadne, ali je bilo očigledno da je povreda Evandra veliki hendikap za tim Roberta Prosinečkog. Zvezdin trener napravio je i treću izmenu, umesto Kadua je zaigrao Koroman, a nešto kasnije sa dve izmene uzvratio je i stanojević. Marko Jovanović i Radosav Petrović zamenili su Lazevskog i Ilieva. Do kraja utakmice Partizan se opredelio za kontre i polukontre, a Zvezda u kompletnom drugom poluvremenu nije napravila nijednu ozbiljniju priliku pa je pobeda na kraju sasvim zasluženo pripala 'crno-belima'.

Komentar na forumu: Pametni Cigani, što džaba da dolaze!Posted Image

2

#9 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 23.04.11, 20:16

*
POPULAR

1

#10 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 13.05.11, 20:31

*
POPULAR

Sa zakašnjenjem na ovom forumu čestitam našem FK potpuno zasluženo osvajanje Kupa Srbije.

Attached Image: kup-slika.jpg Attached Image: kup srbije.jpg
1

#11 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius

Napisano: 01.06.11, 09:02

Najbolji strelac hrvatske lige na meti Partizana?

Posted Image
Kako saznaju hrvatski mediji Partizan je zainteresovan da u svojim redovima kao pojačanje za nastupajuće bitke u kvalifikacijama za Ligu šampiona vidi Ivana Krstanovića. Momak koji je ove sezone postigao 19 golova u elitnoj ligi Hrvatske (prvi strelac HNL) navodno je procenjen na milion i po evra od strane rukovodstva kluba.

Krstanović se javio iz Makarske novinarima jutarnjeg.hr, ali nije otkrio da praktično ništa vezano za eventualno interesovanje srpskog šampiona.

- Sudbina mog transfera u rukama je kluba i još ne znam gde ću nastaviti karijeru. O Partizanovoj ponudi mogao bih nešto više da kažem tek kada ona bude zvanična. Naravno da se osim odštete Zagrebu mora razgovarati i o mojim uslovima - kazao je Krstanović za jutarnji.hr.
Isti list navodi kako je navodno predsednik Partizana Dragan Đurić dao ovlašćenje menadžeru Zoranu Stojadinoviću da dogovori ovaj transfer.

- Istina je da smo dobili nekoliko ponuda za Krstanovića i sve se vrte oko milion evra, ali ne želimo u javnost da izlazimo sa imenima klubova, dok službeno ne sednemo za sto i na temu Krstanovića. Može se reći i da licitiramo, jer Krstanović je trenutno traženiji od bilo kojeg drugog igrača u HNL i zašto Zagreb na njemu ne bi zaradio - rekao je Vićenci Kavaliere, direktor Zagreba.

Hrvatski mediji tvrde da je Partizan ponudio Draženu Mediću, predsedniku ekipe iz prestonice komšija, milion evra, ali da on navodno zahteva još dodatnih pola miliona.

Krstanović ima 28 godina, podjednako dobro se služi i levom i desnom nogom. Igra na poziciji centarfora, a na 28 mečeva postigao je 19 golova. Poseduje pasoše BiH i Hrvatske. Član je Zagreba od 2008. godine, a prethodno je igrao za Posušlje, Drinovce i Tomislavgrad.

Ipak, priču iz Hrvatske bi trebalo uzeti sa velikom dozom rezerve, jer ono što "bode oči" jeste činjenica da "parni valjak" za sada nije spreman da plati Princa Tejga milion i po evra Hofenhajmu, a istu sumu navodno traže u Kranjčevićevoj ulici za Krstanovića.
0

#12 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius

Napisano: 22.06.11, 12:47

*
POPULAR

Brazilac Eduardo Pašeko Partizanov!
Posted Image
Misterija koja je trajala ne samo u medijima, nego izgleda i u samom Partizanu, rešena je kasno sinoć. Eduardo Pašeko, napadač Sao Kaetana, boravio je sinoć u Humskoj, gde je sa rukovodstvom Partizana postigao dogovor. Ugovor između centarfora ekipe iz druge lige Brazila i crno-belih potpisan je na 3+1 godinu.

Pašeko je pre dolaska u Sao Kaetano igrao za Sport De Recife, gde je odigrao samo šest mečeva, bez pogotka. U Evropi je nosio dres Gacijantepa, za koji je na 21 utakmici dao jedan gol.

Ipak, učinak Eduarda u timu iz Sao Kaetana je impresivan. Na 55 susreta, 24-godišnji napadač je 39 puta pogodio mrežu rivala.

1

#13 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 22.06.11, 20:19

Deluje kao neko ko moze da nastavi putem Klea i Tejga...
0

#14 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius

Napisano: 22.06.11, 22:07

View PostUnderdog, on 22.06.11, 20:19, said:

Deluje kao neko ko moze da nastavi putem Klea i Tejga...

Nadam se. Videćemo...
0

#15 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius

Napisano: 28.07.11, 18:42

*
POPULAR

Kleo: Verujem da će Partizan igrati u Ligi šampiona
Posted Image
Ljubimac navijača Partizana Kleverson Gabrijel Kordova Kleo javio se iz Kine bivšem klubu i poželeo mu sve najbolje u revanš meču Lige šampiona protiv Genka. Brazilac koji je vodeći strelac šampionata najmnogoljudnije zemlje na svetu poslao je mejl Partizanu sledeće sadržine:

- Čestitke mom klubu, mom Partizanu. Odličan start nove sezone protiv Škendije. Verujem da će Grobari uživati u novoj šampionskoj tituli i novom učešću u Ligi šampiona. Izgubili smo prvi meč treće runde kvalifikacija, ali mi smo bolji od Genka, mi smo Partizan.

Sve najbolje mom Partizanu, Grobarima i Srbiji!

P. S. Ja sam zauvek sa Partizanom i nikada neću zaboraviti moj klub.

Kleo i porodica iz Gvangdžoa
1

#16 Underdog  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 28.07.11, 21:06

*
POPULAR

View PostGarfield, on 28.07.11, 18:42, said:

- Čestitke mom klubu, mom Partizanu. Odličan start nove sezone protiv Škendije. Verujem da će Grobari uživati u novoj šampionskoj tituli i novom učešću u Ligi šampiona. Izgubili smo prvi meč treće runde kvalifikacija, ali mi smo bolji od Genka, mi smo Partizan.

Sve najbolje mom Partizanu, Grobarima i Srbiji!

P. S. Ja sam zauvek sa Partizanom i nikada neću zaboraviti moj klub.

Kleo i porodica iz Gvangdžoa

:sfun_hail: Živ bio majstore i još dugo tresao mreže!
1

#17 Били Питон  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 617

Napisano: 05.08.11, 14:24

Лига Европе

Citat

Crno-beli će se za plasman u Ligu Evrope boriti sa Šamrokom 18. i 25. avgusta, odlučeno je žrebom u Nionu.

0

#18 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2893
  • Pridružio se: 06.02.09

Napisano: 06.08.11, 10:16

Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 06.08.11, 10:26

Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
0

#19 Garfield  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius

Napisano: 07.08.11, 23:41

• Attached Image: Homer.jpg
:girl_wacko:
0

#20 Boginja  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 07.08.11, 23:50

Ne volim navijacke pesme ali jedva cekam da se dokopam Prtizanove postaljine... mislim na postaljinu koju bih ja mogla da koristim... ono is shopa... da se nesfati greshno :)

0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu