Da li kradete na poslu, novac, papire...
Napisano: 01.02.11, 12:07
Али будите искрени, мислим на све врсте крађа, од пара до тоалет папира.
Napisano: 01.02.11, 12:49
I da hocu - nemam sta da ukradem, a nisam bas lud za t. papirom, spajalicama, hemijskim olovkama...
A i ne bih krao, to mi je nekako bas bezveze, nije u mom fazonu.
Napisano: 01.02.11, 13:45
Mr. Black, on 01.02.11, 12:49, said:
I da hocu - nemam sta da ukradem, a nisam bas lud za t. papirom, spajalicama, hemijskim olovkama...
Добро има свакаквих.
Napisano: 01.02.11, 15:53
Moj mladi komšija, koji ne zna čime se sve nije bavio unazad nekoliko godina, je rešio da neku svoju
nasleđenu kućicu, negde iza Voždovca-renovira.Tu i tamo se negde zaposli u nekoj od preostalih ili novih
privatnih firmi -već prema tome šta mu zatreba.
Bio sam iznenađen, jer nisam znao da je skoro otvorena neka firma blizu Sajmišta, koja obrađuje
građevinski mermer. Još više sam bio iznenađen kad sam ga video da se skoro svaki dan vraća sa
preteškim ruksakom punim nekih mermernih pločica.Za kupatilo i kuhinju!
Iz razgovora doznadoh da je primljen na probni radna mesec dana i da mu je to dosta za njegove potrebe.
Kad se dovoljno snabdeo -dao je otkaz.
P. S. Kako smo napredovali ovde će se naći i tema '' Dilujete li drogu?''
nasleđenu kućicu, negde iza Voždovca-renovira.Tu i tamo se negde zaposli u nekoj od preostalih ili novih
privatnih firmi -već prema tome šta mu zatreba.
Bio sam iznenađen, jer nisam znao da je skoro otvorena neka firma blizu Sajmišta, koja obrađuje
građevinski mermer. Još više sam bio iznenađen kad sam ga video da se skoro svaki dan vraća sa
preteškim ruksakom punim nekih mermernih pločica.Za kupatilo i kuhinju!
Iz razgovora doznadoh da je primljen na probni radna mesec dana i da mu je to dosta za njegove potrebe.
Kad se dovoljno snabdeo -dao je otkaz.
P. S. Kako smo napredovali ovde će se naći i tema '' Dilujete li drogu?''
Napisano: 01.02.11, 16:00
Ovu poruku je izmenio Nenad 1977: 01.02.11, 16:05
Ne, naravno, a prilike sam imao, ali nisam hteo. Od tih stvari koje sam radio ili se moze podvuci pod ovu temu, jeste da sam imao obicaj nenamenski da trosim telefon. Nisam zvao inostranstvo, ali sam zato zvao uvek ljude na mobilni i caskao po deset minuta, a ponekad i vise.
Napisano: 01.02.11, 17:19
Ovu poruku je izmenio Bili Piton: 01.02.11, 17:20
Napisano: 02.02.11, 15:02
Ne, ali znam njih dosta koji nose deci kuci papire, "patentare", gumice, spajalice, heftalice...