Volim te - nije dovoljno! Male tajne velikih ljubavnika!

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Ucinite da se vasa voljena osoba oseti kao jedina na svetu!

#1 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 929
  • Pridružio se: 30.01.11
  • Pol:muški

Napisano: 31.01.11, 20:16

Godisnjica... Rodjendan ili sasvim obican dan - a zelite da ucinite nesto seksi, romanticno, lepo za ljubav vaseg zivota. Samo pitanje je sta? Reci ''volim te'' u danasnje vreme nije dovoljno, reci su postale bledunjava slika kada se dela ne vide. Da vidimo, ima li ko ideju - Sta, kako i gde? Samo da se nase voljene osobe osete posebno:)
0

#2 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 31.01.11, 22:14

Neka mi ne bude zamereno što bih pitanje shvatio dvoznačno i pridružio se dopunskim pitanjem:
Odgovor na: Volim te -nije dovoljno! Male tajne velikih ljubavnica!

Da li je pitanje simetrično?
0

#3 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1743
  • Pridružio se: 10.10.09

Napisano: 01.02.11, 00:00

*
POPULAR

View PostGenie, on 31.01.11, 20:16, said:

Godisnjica... Rodjendan ili sasvim obican dan - a zelite da ucinite nesto seksi, romanticno, lepo za ljubav vaseg zivota. Samo pitanje je sta? Reci ''volim te'' u danasnje vreme nije dovoljno, reci su postale bledunjava slika kada se dela ne vide. Da vidimo, ima li ko ideju - Sta, kako i gde? Samo da se nase voljene osobe osete posebno:)

Kada nekoga stvarno volis to se vidi... a da bi taj neko to video mora i on... tj ona tebe da voli... a sta cete da radite, da vecerate, gde cete da idete, da li kuci, da li u bioskop, ili u restoran... ili cete se samo prosetati... nije vazno.
POZ
I'm always looking for the sun...
1

#4 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 01.02.11, 00:55

Ovu poruku je izmenio Genie: 01.02.11, 01:34

Male tajne velikih ljubavnica, nasmejao sam se slatko - nije stvar u tome da dodjemo do univerzalnog prirucnika, vec da mozda nekom damo ideju. Nama je malo da kazemo ''Volim te''. Znate da kad nekog volite uvek zelite da ucinite jos nesto... Pa sad ako nekom i pomognemo, mogli bi da se jave i prenesu nam kako je izgledalo. Ja mislim da je vazno sta ljudi rade kad su zajedno, jer na ljubavi mora da se radi. Do nje se tesko dolazi i mora se ''odrzavati''. Vecerati se moze i u krevetu, ali na koji nacin?
0

#5 cenja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 723
  • Pridružio se: 16.01.11

Napisano: 01.02.11, 09:06

*
POPULAR

• Attached Image: Flaming heart.jpg
  • Attached Image: heart .jpg
Evo mala pomoc od mene... znam da nije bog zna kakva ali eto ja sam jednom probao i uspelo mi je! :)
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
2

#6 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 01.02.11, 12:00

• Attached Image: am.jpg
Cenja o ovakvim stvarima sam pricao, super sto si imao i vizuelnu predstavu, ovo su sitnice koje nasim izabranicama/izabranicima mnogo znace :) Jedan od mojih pokusaja, kostao me je svega 3 minuta mog vremena! U slucajevima ako niste na moru, nema peska, iskoristite lisce u parku, suvo granje... U ostalom slicno tako je uradio i Dragan Bjelogrlic za Anicu Dobru u ''Crnom bombarderu'' :good:
0

#7 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 01.02.11, 16:28

Videh letos, jedne večeri na Savi, na širokom betonskom trotoaru kojim se pešaci penju na nasip, desetine
upaljenih svećica-čančića kojim je napisano ime i reči volim te.

Eh, stari skeptik u meni, navikao da se takve stvari ne rade ''bez pokrića'', odmah je posumnjao u
reverzibilnost pojave!
Izgleda da je mala tajna mnogo porasla-nekad su to, to sa srcima, radile devojke, a danas-kako ko!

U takvim slučajevima se setim uvek dosetke: Mika voli Micu, Mica voli Marka, a Marko voli čorbast pasulj.

P. S. Najlepše o svemu je rekao Duško Radović u knjizi-bibliji za zaljubljene -''Ženski razgovori''.
Ko nije čitao -doživeće!
0

#8 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 01.02.11, 20:46

Uvek je vazilo da kod muskaraca put do srca vodi preko stomaka, tako da i ja glasam za corbast pasulj :clapping:
0

#9 dambus  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 30
  • Pridružio se: 06.01.11

Napisano: 02.02.11, 07:06

Volim te nije dovoljno, to su samo reci. Dela se racunaju, koja te reci potkrepljuju.
Meni moja draga napravi fantasticne kolace, ja njoj pod prozorom odsviram na gitari "onu nasu" pesmu. :)
Jos uvek imam pikove na fensi likove!
0

#10 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 02.02.11, 13:20

Dambus koje kolace draga pravi? :) Izgleda da nase ''lepse strane'' izbegavju da otkriju tajne zavodjenja :clapping: Devojke, da cujemo vase misljenje!

Ja sam napravio video sa pesmom koja dosta govori o mojim osecanjima i nasim slikama od trenutka upoznavanja. Isporucio sam u koverti - licno! Fejsbuk i kacenje na ''zid'' je nekako bez emocija, ne mozes videti necije lice, osmeh...
0

#11 dambus  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 02.02.11, 14:15

*
POPULAR

Heheh, ume svasta da napravi. Nisam ni ja lud, nasao sam si Madjaricu :)
A sto se same teme tice i pokazivanja ljubavi i paznje, toliko sitnica postoji.
Za Bozic sam joj kupio ram za slike i izradio jednu nasu sliku s putovanja, da je drzi u kancelariji, posto se nedavno zaposlila, pa se redje vidjamo :)
Eto, svaki dan joj ta slika kaze "volim te" :)
1

#12 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 02.02.11, 14:59

Ovu poruku je izmenio Genie: 02.02.11, 15:00

za Bozic sam kupio papuce... ipak prehlada krece od nogu :) Fotografija je jako dobra stvar jer ako nekad nesto krene nizbrdo, slika iz proslosti moze da prizove niz pozitivnih emocija. S obzirom da sam vican grafici, napravio sam jednu kompoziciju sa par zanimljivih efekata u Photoshopu. I dan danas je drzi na zidu. S druge strane, ja sam tada bio pocetnik i sad kad vidim taj dizajn, smesan sam sam sebi. Ali valjda zbog ljubavi to delo i dalje je u ramu :)

Odavno nisam pokusao nista da skuvam za nas, ne kaze se dzabe da su muskarci najbolji kuvari. Valjda se bojim - zapalicu kucu :sorry: Jel pokusao ko sta u tom domenu? Vidim da smo kreativni, svaka cast!

http://www.zalogaj.c... madjarski-kolac :good:
0

#13 cenja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 723
  • Pridružio se: 16.01.11

Napisano: 02.02.11, 15:06

E jedino nisam kuvao za nju ali boze moj ima vremena... :)
dodushe puckao sam kokice, jel se i to vazi? :P
Znate kako, danas se mushkarci retko odluchuju za takav potez... previshe je BLAM za dosta veliki procenat mushkaraca da bilo shta uradi zarad malo romantike...
Ja sam chuo od mog dobrog druga jedan gest njegove cure koji me je odushevio... Cura je uzela jednu njihovu sliku, otishla u neku firmu koja radi puzzle (verovatno neka shtamparija sad ne znam tachno) uradila malo veci format slike i napravili od nje puzzle, stavila u balon (tj ima oni gift shopovi koji stavljaju poklone u balon) i poklonila mu... eto jedne ideje za neki poklonchic... :)
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
0

#14 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 02.02.11, 15:15

Blam ne sme da postoji kad je ljubav u pitanju! Broje se samo opekotine usled neadekvatne upotrebe rerne :) Broje se kokice, pa i to je hrana :yes:
0

#15 dambus  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 02.02.11, 18:25

Ih, kako ispadne ta hrana, najmanje je bitno! Bitan je trud i volja ulozena u to.
Sve i da ispadnu neke splacine od toga, imamo posle cemu slatko da se smejemo :)
0

#16 Female034  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 06.02.11
  • Pol:ženski

Napisano: 06.02.11, 18:54

View PostLucifer, on 01.02.11, 00:00, said:

Kada nekoga stvarno volis to se vidi... a da bi taj neko to video mora i on... tj ona tebe da voli... a sta cete da radite, da vecerate, gde cete da idete, da li kuci, da li u bioskop, ili u restoran... ili cete se samo prosetati... nije vazno.
POZ

U potpunosti se slazem sa tobom, bravo!
0

#17 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 06.02.11, 19:31

Ali to je uopsten odgovor. Zar nije lepo napisati kako ste bili iznenadjeni od strane osobe koja vas voli? To moze nekom dati i ideju:) Ide 14.februar, sta planirate za dan Sv. Valentina?
0

#18 borisski  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 307

Napisano: 17.03.11, 21:36

Jednom sam jednoj devojci kuvao da bih srce njeno osvojio. Lagana večera i voćni desert posluženi na stolu u prirodi, svetlost je davala jedna sveća. Imam veliko dvorište sa puno drveća tako da sam večeru bio u prilici da poslužim vruću.
Vodite ljubav a ne rat.
0

#19 zakrpica  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 426

Napisano: 17.03.11, 22:24

uzas kako ste nemastoviti! evo vam ideje pa se ogrebite :girl_sigh:

1. napravila sam kartice/vaucere najboljem prijatelju koje od pozivanja na imunitet, oslobadjanja od nezeljenih obaveza, zajednickih vikend putovanja nude bas svasta
2. malom divnom pisonji kad se rodio posvetila sam svoj najveci projekat i pravim mu sajt (ne pateticnu verziju sa slikama) nego malo istrazivanje u koje ce se ukljuciti cim bude oko 6-7godina imao
3. kad sam se prvi put raastajala sa bivsim muzem na 3-4 nedelje DANIMA sam kupovala namirnice ciji je rok trajanja bio datum mog povratka. vecera je bila svetinja za nas i taj gest ga je najvise ganuo i kaze da me i zbog toga danas obozava
4. nekada davno, svojoj prvoj velikoj ljubavi poklonila sam profi odradjenu plasticnu ID karticu sa njegovom slikom i svim podacima, gde sam ispisala neke licne podatke, tipa ko je on, sta je, kome ga vratiti u slucaju da se izgubi, kojim resorima vlada. potpuno ali potpuno slatko i tako decje.
5. bivsem muzu sam za doktorat sve kupljene boce sa sampanjcem i vinom oribala, poskidala etikete i sa njegovim prijateljima pravila nove. secam se da ga je to isto pogodilo.
6. na zalost nisam bila u mogucnosti da prisustvujem sestrinom vencanju. poslala sam joj mali lepi poklon upakovan u vrecu srculencadi napravljenih samo za nju od nekog polimera
7. posto ne umem bas da kazem nekome da ga volim, moram priznati da poklanjam one balone vec od 20te. oni misle da je to "poseban gest", ali... to sam ja... hendikepirana :girl_cray2:
8. jednoj osobi koja me mnogo voli i razume se u astrologiju sam "poklonila" vreme rodjenja. na nasem nemustom jeziku to znaci da sam joj dusu otvorila
9. jednom sto ga beskrajno volim poklonila sam zapusenu flasu uz pojasnjenje da mi je dusa unutra i da je ne pusta, ali takodje da ne trlja flasu jer nije lampa, a i doba je mobilne telefonije. mi se danas voledemo do neba i nazad :girl_in_love:
0

#20 TinaNina  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 336
  • Pridružio se: 06.02.11

Napisano: 17.03.11, 22:26

View PostLucifer, on 01.02.11, 00:00, said:

POZ

Stvarno je tako... kada to vidis i osetis i znas da si voljen koliko i volis, nista drugo nije vazno. Nikakva excluziva, i kojekakva cuda ti nece garantovati vecnu ljubav, pa mozes da se lomis koliko hoces... ne vredi... zato treba ceniti svaki provedeni trenutak sa voljenom osobom gde god on bio...
...always look on the bright side of life... :)
0

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu