odgovor na svako pitanje
Napisano: 31.01.11, 15:15
Ovu poruku je izmenio mishollo: 28.08.11, 09:09
Kako i kada da postavite pitanje
1. Kada postavljate pitanje neka to bude u onom trenutku kada budete sasvim sigurni da je to ono što želite da pitate i na šta želite da čujete odgovor. Jer, ako pitanje nije iskreno može Vam se desiti da će Vam karta dati isti takav odgovor.
2. Kada postavljate pitanje budite u potpunosti skoncentrisani na situaciju ili osobu koji su predmet Vašeg pitanja. Nemojte da Vam se po glavi vrzma još nekoliko drugih jer se lako može desiti da će se odgovor odnositi na neko od tih nepostavljenih.
3. Nemojte često da postavljate isto pitanje u istim okolnostima, jer se može desiti da odgovori budu potpuno različiti, što Vas može zbuniti i nećete znati na čemu ste, a to nije ono što želite.
4. Uz postavljeno pitanje obavezno dajte i opis situacije koja okružuje pitanje i u vezi je sa njim.
Napisano: 31.01.11, 16:29
"Da li cu saradjivati sa njima?" Beograd 31/01/2011 3pm
Kako se tretira kvadrat ovde.
Upravo sam poslala predlog projekta i cekam njihov odgovor. Ja sam ubogi mesec koji je u vladarstvu saturna (onih koji me ocenjuju, kao i celog tima s kojim bih radila), takodje egzaltiram vladara 10og -ja do imbecilnosti obozavam to cime se oni bave.
Moj prvi kontakt je kvadrat sa saturnom, sto ne znam dal' je kontakt ili saradnja?
Pravila horarne kazu da su kontakti najbitniji, ali sta je sa vladarstvima, mars i saturn ne izgledaju da me vole ovde... pa cemu kontakt onda?
Napisano: 31.01.11, 22:06
zakrpica, on 31.01.11, 16:29, said:
Hvala!
A ko su oni? Tvoji partneri u projektu ili poslodavci? Zanima me da bih znao u koju kuću da ih "smestim", desetu ili sedmu.
Kvadrati, ako su podržani recepcijama preko znaka, egzaltacije i tripliciteta, donose ostvarenje predmeta pitanja. Označavaju odlaganje, napor, trud i poteškoće.
Napisano: 31.01.11, 22:17
mishollo, on 31.01.11, 22:06, said:
Ja sam freelancer
Oni su... potencijalni poslodavac, jer bi se slozili da u njihovom prostoru nesto radim, s druge strane ako podrze moj projekat, trazila sam potpunu autonomiju, sto znaci da su partner jer posao sama kreiram.
Dakle ne znam bolje od ovoga da ti odgovorim. Posao je honorarni, kreativan i ukljucuje rad sa decom. Nemam supervizora, ali mi je njihovo ime iza mene neophodno, kao i prostor.
Ajd' recimo da u skoli jezika drzis casove francuskog, pri cemu ti oni samo daju prostor i ime... ili da u baletskoj skoli drzis casove plesa:mega_shok:
mishollo, on 31.01.11, 22:06, said:
Dobro de nisam ni ja s kruske.
Postavila sam na forumu pitanje bas zato sto nije podrzano recepcijama. S druge strane postoji direktan kontakt s vladarom sedmog, a kako je procena projekta u pitanju, to su oni koji mi sude.
DakleN jel' se kontakt prema tebi onda uopste ne gleda, jerbo nema recepcija?
Napisano: 31.01.11, 23:22
Ovu poruku je izmenio mishollo: 02.02.11, 14:51
SA prima MO u svoj znak i prvi MO aspekt je sa njim, što je sve super, ali je SA retrogradan, što bi moglo da znači da se partneri povlače ili odustaju.
MO, sama duša pitanja i vl. poslednje sizigije je oštećen na više načina: u izgonu je, 6-oj, opadajućoj fazi, aplicira retrogradnoj planeti. Previše negativnh pokazatelja.
Vreme kada bi mogla da očekuješ vesti o ishodu je za nešto više od 5 jedinica vremena, dana ili nedelja kada MO napravi egzaktan kvadrat sa SA.
Ovo sve pod pretpostavkom da su ti oni partneri i da će ti se svakako javiti.
Napisano: 02.02.11, 16:19
Ovu poruku je izmenio mishollo: 02.02.11, 18:35
O neredovnim primanjima i lošoj finansijskoj situaciji nam govori Venera signifikator 11-e (plata) u padu. Kako je Škorpija fiksni znak, to već traje duže vreme.
Pitač je pretstavljen Mesecom u drugoj, što znači da ga je na pitanje podstakla sveopšta materijalna situacija. Mesec aplicira Veneri preko kvadrata koji će biti egzaktan kada Mesec bude bio na blizu 17 stepeni Lava, što daje 14 jedinica vremena. Realno je očekivati da to budu dani, pre nego nedelje i meseci (to bi bilo stvarno previše). Tako je i bilo. Platu je dobio 06.01.2011.
Napisano: 03.02.11, 21:22
Klijentu su najavili otkaz za 01.12.2010. i zanimalo ga je da li će tako i biti.
Vidimo da je Venera u svom sedištu, što govori o tome da kompanja odlično poslovala ali da je tome kraj, jer će Venera vrlo brzo uću u znak svog izgona. Kraj je sezone i nema više potrebe za radnicima. Vladar 10-e (posao) i Sunce-pitač nisu u recepciji. Posao nije zaineteresovan za pitača. O promeni govori i Sunce koje samo što je promenilo znak. Venera ulazi u Škorpiju 30.11.2010. poslednjeg radog dana.
Napisano: 03.02.11, 21:29
!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!
Napisano: 03.02.11, 21:53
Napisano: 04.02.11, 06:00
Ovu poruku je izmenio Boginja: 04.02.11, 06:00
P.s. Bez lazne nade molim
!!! YOU HURT ANIMAL - I HURT YOU !!!
Napisano: 05.02.11, 14:34
Boginja, on 04.02.11, 06:00, said:
U to nemoj da sumnjaš. Poznat sam kao Mishollo Surovi.
Boginja, on 04.02.11, 06:00, said:
Meni izgleda da ćeš im se u prvom trenutku svideti, biće oduševljeni tobom, ali to će biti na kratko. Već u sledećem će promeniti mišljenje. Ako postoji više krugova selekcije, ili razgovora, onda ćeš proći prvi a drugi ne. Ova važi ako njih posmatramo kao tvoje saradnike, to jest sedmo polje.
U slučaju da su oni poslodavac, "NEKI TAMO".doo, kompanija za koju ćeš raditi, šanse su znatno veće.
Napisano: 05.02.11, 14:46
Yoyo, on 04.02.11, 11:22, said:
Yoyo, on 04.02.11, 09:31, said:
Moram da ti priznam da ceo dan razmišljam o tvom pitanju i nikakko da ga shvatim. Šta je suština pitanja? Šta je pitanje? Da li se udam za njega? Kada ćemo se venčati? Da li da se razvedam? Otići ili ostati?...
Napisano: 05.02.11, 18:44
Napisano: 06.02.11, 11:09
Ovu poruku je izmenio mishollo: 06.02.11, 11:12
Yoyo, on 05.02.11, 18:44, said:
Mesec u praznom hodu govori o tome da ništa čemu se pitač nada i o čemu brine se neće desiti. Ni dobro ni zlo. Situacija ostaje takva kakva jeste.