E sad problem mi je kad izaberem iz padajućeg menija neki drugi telefon, na tom istom mestu (kolone C, D i E) treba da se pokažu podatci za taj drugi i tako redom znači svaki telefon ima drugačije podatke. Stavio sam i slike da bolje razumete izgled će se još doterivati i on sada nije bitan, bitan mi je postupak ako to može da se odradi. hvala unapred
Pravljenje padajućeg menija u excelu
Napisano: 18.12.10, 23:01
Elem trebalo bi da napravim u excelu padajući meni na njemu više stavki konkretno nazivi mobilni telefonai kada kliknem na jedan od njih sa desne strane u kolonama C, D i E trebalo bi da mi se ispišu neki podatci za njega.
E sad problem mi je kad izaberem iz padajućeg menija neki drugi telefon, na tom istom mestu (kolone C, D i E) treba da se pokažu podatci za taj drugi i tako redom znači svaki telefon ima drugačije podatke. Stavio sam i slike da bolje razumete izgled će se još doterivati i on sada nije bitan, bitan mi je postupak ako to može da se odradi. hvala unapred

Napisano: 19.12.10, 17:18
markokurjega, on 18.12.10, 23:01, said:
Elem trebalo bi da napravim u excelu padajući meni na njemu više stavki konkretno nazivi mobilni telefonai kada kliknem na jedan od njih sa desne strane u kolonama C, D i E trebalo bi da mi se ispišu neki podatci za njega.
SnapShot.jpg
1111111.jpg
Добро дошао!
Погледај своје приване поруке!
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
Napisano: 30.01.11, 13:59
Nidzesi, on 30.01.11, 13:40, said:
Nije u redu odgovarati na ovakva pitanja preko privatne poruke. Možda će još nekome zatrebati rešenje sličnog ili istog problema, a forum upravo za to i služi (delom).
Ako je moguće napiši odgovor ovde. Hvala.
Ako je moguće napiši odgovor ovde. Hvala.
Добро дошао!
Апсолутно си у праву али делимично а образложићу ти и зашто сам то тако урадио елем да небих кршио правила овог форума морао сам да то урадим преко приватне поруке а дотичну особу сам упутио на специајлизовани домаћи сајт за OFFICE и да сам то јавно поставио пост би био коригован или можда и обрисан а пост који сам поставио је био у смислу обавештења у случају да особа прочита мој коментар а да није улогован на овом форуму те сам га на тај начин и обавестио о приватној поруци.
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје