Excel Pomoć

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Pravljenje padajućeg menija u excelu

#1 markokurjega  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 18.12.10
  • Pol:muški

Napisano: 18.12.10, 23:01

Elem trebalo bi da napravim u excelu padajući meni na njemu više stavki konkretno nazivi mobilni telefonai kada kliknem na jedan od njih sa desne strane u kolonama C, D i E trebalo bi da mi se ispišu neki podatci za njega.
E sad problem mi je kad izaberem iz padajućeg menija neki drugi telefon, na tom istom mestu (kolone C, D i E) treba da se pokažu podatci za taj drugi i tako redom znači svaki telefon ima drugačije podatke. Stavio sam i slike da bolje razumete izgled će se još doterivati i on sada nije bitan, bitan mi je postupak ako to može da se odradi. hvala unapred
Attached Image: SnapShot.jpg

Attached Image: 1111111.jpg
0

#2 Серафим  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 781
  • Pridružio se: 08.11.08

Napisano: 19.12.10, 17:18

View Postmarkokurjega, on 18.12.10, 23:01, said:

Elem trebalo bi da napravim u excelu padajući meni na njemu više stavki konkretno nazivi mobilni telefonai kada kliknem na jedan od njih sa desne strane u kolonama C, D i E trebalo bi da mi se ispišu neki podatci za njega.
E sad problem mi je kad izaberem iz padajućeg menija neki drugi telefon, na tom istom mestu (kolone C, D i E) treba da se pokažu podatci za taj drugi i tako redom znači svaki telefon ima drugačije podatke. Stavio sam i slike da bolje razumete izgled će se još doterivati i on sada nije bitan, bitan mi je postupak ako to može da se odradi. hvala unapred
Prilog SnapShot.jpg

Prilog 1111111.jpg

Добро дошао!:)

Погледај своје приване поруке!
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
0

#3 Nidzesi  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 45
  • Pridružio se: 29.01.11

Napisano: 30.01.11, 13:40

View PostСерафим, on 19.12.10, 17:18, said:

Добро дошао!:)

Погледај своје приване поруке!

Nije u redu odgovarati na ovakva pitanja preko privatne poruke. Možda će još nekome zatrebati rešenje sličnog ili istog problema, a forum upravo za to i služi (delom).
Ako je moguće napiši odgovor ovde. Hvala. :)
0

#4 Серафим  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 781
  • Pridružio se: 08.11.08

Napisano: 30.01.11, 13:59

View PostNidzesi, on 30.01.11, 13:40, said:

Nije u redu odgovarati na ovakva pitanja preko privatne poruke. Možda će još nekome zatrebati rešenje sličnog ili istog problema, a forum upravo za to i služi (delom).
Ako je moguće napiši odgovor ovde. Hvala. :)

Добро дошао!

:crigon_04:

Апсолутно си у праву али делимично а образложићу ти и зашто сам то тако урадио елем да небих кршио правила овог форума морао сам да то урадим преко приватне поруке а дотичну особу сам упутио на специајлизовани домаћи сајт за OFFICE и да сам то јавно поставио пост би био коригован или можда и обрисан а пост који сам поставио је био у смислу обавештења у случају да особа прочита мој коментар а да није улогован на овом форуму те сам га на тај начин и обавестио о приватној поруци.:)
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu