Radovi na forumu

• Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana

#1 Super Moderator  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Root Admin
  • Poruka: 241
  • Pridružio se: 11.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 29.08.10, 10:22

Zbog redizajna i poboljšavanja funkcija, od ponedeljka 30.08., pristup forumu će biti privremeno onemogućen.
0

#2 Dušan  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 2407
  • Pridružio se: 25.07.08

Napisano: 29.08.10, 10:34

Pozdrav... do kada traju " radovi" i da li će se nešto bitno promeniti??
Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
0

#3 Super Moderator  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 29.08.10, 10:37

Radovi će trajati između 5 i 10 dana.
Svi Vaši postovi i poruke će ostati sačuvane. Biće izmenjen izgled foruma i funkcije će biti poboljšane.
0

#4 Dušan  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 29.08.10, 10:45

View PostSuper Moderator, on 11:37, 29. August 2010, said:

Radovi će trajati između 5 i 10 dana.
Svi Vaši postovi i poruke će ostati sačuvane. Biće izmenjen izgled foruma i funkcije će biti poboljšane.

Nadam se da će biti bolje... hvala na odgovoru i srećni radovi :D
P. S. D to bude gotovo pre roka :P :P :scratch_one-s_head: ;D - drug Mrki...
I ako sebe celog damo,
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
0

#5 Super Moderator  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 29.08.10, 10:56

:scratch_one-s_head: Nadamo se da ce biti i pre roka
0

#6 Dušan  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 29.08.10, 11:00

Attached Image: udarnik.jpg
:D :P :P :scratch_one-s_head:
I ako sebe celog damo,
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
0

#7 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 29.08.10, 12:51

Ovu poruku je izmenio Mara: 29.08.10, 12:46

Radujem se redizajnu, bilo je i vreme :D.
Možemo li dati poneki predlog (kada se već radi)?

Odamh da dam nekoliko predloga.

Predlažem:

1. Promenu pozadine, ali i mogućnost ličnog izbora skina koji bi se regulisao u profilu. Dakle, ako je osnovni dizajn na pr.crna pozadina i bela slova, a meni to ne odgovara, da mogu u svom profilu odabrati neku drugu kombinaciju od ponuneđih.

2. Da se uključi opcija " Dok ste kucali post pristiglo je xx novih odgovora, ako želite da izmenite svoju poruku".

3. Da postoji "providnost", tačnije dok kuckamo post opcijom "odgovor"da se može ispod videti par poslednjih postova, iz razloga jer ne možemo uvek zapamtiti tačno šta je sve napisano. Preglednošću prethodnih postova za vreme pisanja posta posići će se kvalitetnoji odgovor.

4. Automatsko uključivanje YT opcije koja će omogučuti brže postavljanje linkova, posebno će biti olakšano novim članovima koji, obično, postavljaju samo link.

5. Pojednostaviti kačenje slika dodavanjem adekvatnih ikonica, dodati još ikonica (još ovde nisam ovladala tehnikom promene boje slova, ne znam ni da li je uopšte ima)

6. Dodati još smajlija, ili barem dodati smajli (prikladniji) koji se smeje.

7. Ako je ikako mugoće podesiti opciju da ne ostaje trag posete nečijeg profila.

8. Opcija koja će automatski reagovati kada se diskonektujemo. Dakle: diskonekt i automatsko gašenje u spisku prisutnih.

9. Razmotriti opravdanost da forum bude zatvorenog tipa. Znam da ima razloga ZA i PROTV... videti opravdanost jednog i drugog.

10. Regulisati prozirčić koji iskače prilikom dobijanja privatne poruke. Dešava se da se poruka ne primeti iz razloga što prozorčič nije "iskočio" već se odmah smestio u inbox. Predlažem uz prozorčić postaviti i opciju koja bi brojem(kraj opcije "poruke") prikazivala da imamo primljenu poruku.

Eto, od mene toliko, nadam se da mi nećete zameriti :scratch_one-s_head:

Sa srećom!
0

#8 saveta  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2384
  • Pridružio se: 12.02.09
  • Pol:ženski

Napisano: 03.11.10, 20:39

Ima puno sajtova i blogova na kojima ljudi slobodno iznose svoja politička uverenja pa čak i ona koja bi mogla da podlegnu krivičnoj odgovornosti.

Nadala sam se da je ovaj Forum politički neutralan i da neće tolerisati otvoreno zalaganje za bilo koju političku opciju i u okviru toga, naročito vređanje. Ipak, u temi Politika pročitala sam nekoliko gledanja i tu temu zaobilazim. Međutim, danas me iznenadio naziv posta-bajka a još više sadržaj kojim se otvoreno vređaju
predsednik Republike,
Vlada Srbije
policija.
Nisam član nijedne partije i na svom blogu koji imam na drugom mestu, bavim se aktuelnim drštvenim temama i mislim da sam kritična ali sa argumentima ali nikad mi ne bi palo na pamet da upotrebim izraze kao šljam, žgadija kao što to čini autorka ovog posta.
Podržavam da se ne smeju vređati članovi foruma ali smatram da se ne smeju vređati ni nosioci državnih funkcija pa ako i vi tako smatrate, razmislite.
0

#9 Decky  Korisnik je online

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2065
  • Pridružio se: 05.03.09

Napisano: 04.11.10, 00:15

View PostSaveta Petkovic, on 03.11.10, 20:39, said:

Ima puno sajtova i blogova na kojima ljudi slobodno iznose svoja politička uverenja pa čak i ona koja bi mogla da podlegnu krivičnoj odgovornosti.

Nadala sam se da je ovaj Forum politički neutralan i da neće tolerisati otvoreno zalaganje za bilo koju političku opciju i u okviru toga, naročito vređanje. Ipak, u temi Politika pročitala sam nekoliko gledanja i tu temu zaobilazim. Međutim, danas me iznenadio naziv posta-bajka a još više sadržaj kojim se otvoreno vređaju
predsednik Republike,
Vlada Srbije
policija.
Nisam član nijedne partije i na svom blogu koji imam na drugom mestu, bavim se aktuelnim drštvenim temama i mislim da sam kritična ali sa argumentima ali nikad mi ne bi palo na pamet da upotrebim izraze kao šljam, žgadija kao što to čini autorka ovog posta.
Podržavam da se ne smeju vređati članovi foruma ali smatram da se ne smeju vređati ni nosioci državnih funkcija pa ako i vi tako smatrate, razmislite.

Razmisljao sam vise puta o ovome, nisam hteo pisati nista jer bi bio jedinka.
Mislim da si potpuno u pravu.

I jos nesto...

de mi odose preko 2000 postova drugari?
Hteo sam da slavim 5000 ti a sada :huh:
Svakoga dana u svakom trenutku se sve vise oporavlja !
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana