Kako je najbolje osigurati kuću ili stan od provalnika?
Napisano: 31.05.10, 22:15
Imali smo neku sličnu temu ranije ali ne mogu da se setim gde. A, inače vidim moje komšije da se obezbedjuju
na sve postojeće načine-ugradnjom sigurnosnih vrata, video nadzorom, stavljanjem vrednosti u bankovne ormariće itd.
Kod nas je u zgradi opšti nadzor na ulazu sa 4 kamere, mnogi imaju nadzor pred svojim vratima, a poneki i blindirana vrata.
Penzioneri stalno gledaju ko i kada ulazi, pa i po celu noć.
Sećam se anegdote da je vlasnik male prodavnice u zgradi imao audio i video nadzor ali to nije znao zaposleni prodavac-
to jest znao je za video ali ne i za audio. Kad je počeo da ogovara i blati vlasnika ovaj je sa 3 sprata iz stana istrčao dole i
zamalo te neko nije izvukao deblji kraj!
Posebno mislim da su sigurnosni sistemi pogodni za kuće jer mogu da alarmiraju komšije ili vlasnika da je neko
neovlašćeno u stanu!
Pozz.
na sve postojeće načine-ugradnjom sigurnosnih vrata, video nadzorom, stavljanjem vrednosti u bankovne ormariće itd.
Kod nas je u zgradi opšti nadzor na ulazu sa 4 kamere, mnogi imaju nadzor pred svojim vratima, a poneki i blindirana vrata.
Penzioneri stalno gledaju ko i kada ulazi, pa i po celu noć.
Sećam se anegdote da je vlasnik male prodavnice u zgradi imao audio i video nadzor ali to nije znao zaposleni prodavac-
to jest znao je za video ali ne i za audio. Kad je počeo da ogovara i blati vlasnika ovaj je sa 3 sprata iz stana istrčao dole i
zamalo te neko nije izvukao deblji kraj!
Posebno mislim da su sigurnosni sistemi pogodni za kuće jer mogu da alarmiraju komšije ili vlasnika da je neko
neovlašćeno u stanu!
Pozz.
Napisano: 01.06.10, 18:54
Tehnološka zaštita je samo zabluda i uzimanje para od naivnih.
Tehnika može da udalji cigančića ali ne i provalnika.
Da bi se zaštitili morate bili "ludi".
Tehnika može da udalji cigančića ali ne i provalnika.
Da bi se zaštitili morate bili "ludi".
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 10.02.11, 00:53
Jedna velika i luda dzukela će uraditi posao kao i sva tehnika a ako ga trenirate može i pandure da zove.
Vodite ljubav a ne rat.
Napisano: 11.02.11, 22:02
imam kameru isenzor svijetlo ali ipak ne verujem da sam zasticen. U vece svetlo reaguje na svaki pokret ali sta po noci dok spavam pa ne vidim ni svetlo ni kameru
Bogat si tek kad imas nesto sto nikad ne bi mogao kupiti novcem....