Iskustva onih koji su boravili u Hotelu Elea beach 4* u Dassii, da li ste zadovoljni uslugom, sobom, plažom...
Napisano: 25.05.10, 08:18
Voleo bih da cujem nesto o hotelu... da li ste zadovoljni:uslugom, sobom, plazom...
Napisano: 25.05.10, 11:44
Meni drugarica na Krfu radi vec godinama. Sto se samog mesta tice, kaze da je fenomenalno i da je posebno zgodno za porodice malom decom jer se mesto nalazi u zalivu tako da je voda dosta plitka. Ima dosta prirodnog hlada na plazama koje su od sitnog sljunka. Tusevi na plazi postoje na svakih 10 metara. Postoji i veliki izbor sportova na vodi.
Sto se tice samog hotela rekao mi je da je hotel super i da ne zna za ljude koji su otisli nezadovoljni iz njega. Hotel se nalazi bas na plazi, ima bazen sa slanom vodom i divni maslinjak oko njega i vrt.
10-tak kilometrara odatle se nalazi glavni grad Krf, koji bi trebalo obavezno posetiti.
Eto ako jos nesto mogu da pomognem, tu sam
Sto se tice samog hotela rekao mi je da je hotel super i da ne zna za ljude koji su otisli nezadovoljni iz njega. Hotel se nalazi bas na plazi, ima bazen sa slanom vodom i divni maslinjak oko njega i vrt.
10-tak kilometrara odatle se nalazi glavni grad Krf, koji bi trebalo obavezno posetiti.
Eto ako jos nesto mogu da pomognem, tu sam
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
Napisano: 27.05.10, 08:44