Пале су ми још неке ствари на памет па реших да их поделим са Вама, а ви додајте на то слободно шта Вам падне на памет, можда ћемо неком петицијом све то да укинемо
1. посебан порез при регистрацији!!! (шта је то него харач невиђени, шта ми се то опорезује, то што имам ауто???)
2. акцизе на гориво... шта рећи
3. капитална добит (порез који вам наплате на разлику између продате и цене коју сте остварили при куповини непокретности, а наравно наплатили су вам и порез на пренос апсолутних права, по њиховој скали!!!)
4. тв претплата (уа пе... ру!!!)
5. не враћају имовину старим власницима него је продају које коме, па лепо те паре из буџета троше на своју заје... ју!
6. измишљају драконске казне по изговором да желе да уреде друштво, а у ствари се све своди на отимање пара.
7. дозволили су страним банкама да тренирају строгоћу над Србијом, осиромашују ионако уништемн народ... наравно неко је узео лову
8. афере: сателит, коферчић, железница, пропале приватизације, Миладин Ковачевић за кога дадосмо милион и ником ништа (чик ми смртници да узмемо држави милионче!!!)...
9. Плаћамо одштету 30 м евра зато што се динкић играо банкара па је човек лепо добио Србију на суду и... ником ништа, не смеју ни да објаве а динкић се шета слободно!!!
10. пукосмо језиве паре на "вакцине", и ником ништа...
Ако се сетим додаћу, удрите по примерима, без милости! Нису они на власти због себе... тако би бар требало да буде!