Kako nas kradu???

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Dodatni porezi i nameti za firme.

#1 mrBaki  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 359
  • Pridružio se: 09.01.09
  • Pol:muški

Napisano: 17.05.10, 21:58

Мрачно сам се изнервирао кад ми је на фирму пре неки дан стигао рачун на 30.000 динара за истицање фирме (чије је име истакнуто само на вратима канцеларија на постеру 15 х 15 цм). Шта то мени држава даје па ми наплаћује када је то моја законска обавеза!!! Почео сам да размишљам о томе колико нам гурају руку у џеп неспособни олитичари који не могу и неће да организују друштво и државу... наравно, погађате изнервирао сам се на квадрат :P
Пале су ми још неке ствари на памет па реших да их поделим са Вама, а ви додајте на то слободно шта Вам падне на памет, можда ћемо неком петицијом све то да укинемо :girl_in_love:
1. посебан порез при регистрацији!!! (шта је то него харач невиђени, шта ми се то опорезује, то што имам ауто???)
2. акцизе на гориво... шта рећи
3. капитална добит (порез који вам наплате на разлику између продате и цене коју сте остварили при куповини непокретности, а наравно наплатили су вам и порез на пренос апсолутних права, по њиховој скали!!!)
4. тв претплата (уа пе... ру!!!)
5. не враћају имовину старим власницима него је продају које коме, па лепо те паре из буџета троше на своју заје... ју!
6. измишљају драконске казне по изговором да желе да уреде друштво, а у ствари се све своди на отимање пара.
7. дозволили су страним банкама да тренирају строгоћу над Србијом, осиромашују ионако уништемн народ... наравно неко је узео лову
8. афере: сателит, коферчић, железница, пропале приватизације, Миладин Ковачевић за кога дадосмо милион и ником ништа (чик ми смртници да узмемо држави милионче!!!)...
9. Плаћамо одштету 30 м евра зато што се динкић играо банкара па је човек лепо добио Србију на суду и... ником ништа, не смеју ни да објаве а динкић се шета слободно!!!
10. пукосмо језиве паре на "вакцине", и ником ништа...
Ако се сетим додаћу, удрите по примерима, без милости! Нису они на власти због себе... тако би бар требало да буде!
0

#2 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 17.05.10, 22:50

E, pa to je osobina parazita-da sisa krv domaćinu dok ovaj ne ugine i time odumre i parazit!

Koliko ljudi sretnem da su odjavili radnju i otvoreno rade na crno!

Otvore jedan tržni centar i sahrane pola privatnjih radnji. Da bar ti ljudi imaju gde da se zaposle!

Sve je počelo kad je genije otvorio Mercator da se snabdeva sirotinja!
0

#3 Goc 1972  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 314
  • Pridružio se: 22.12.09

Napisano: 17.05.10, 23:50

јеб*га друже ко је нама крив што смо задњи у ланцу исхране

стрвинари као што је ММФ и Светска Банка опељешују државе, а праве се као неко ко помаже
стрвинари другог реда су ДРЖАВЕ које пељеше велике и мале приватнике, а кажу да без тога неби било нити ње саме
тј. како тако помажемо сами себе
и на крају ти приватници, бизнисмени деру радничку класу, не плачају им плате, прековремене, избегавају пензионо'социјално
правдајући се неимаштином и светском кризом

да на крају дођемо до обичних смртника, радника, пољопривредника...
који немају коме завући руку у џеп, којима остају мрвице са стола мочника

само мочници су се заиграли, јер не разумеју да је ових бедних све више и више
и да ће на крају постати као кап у мору
и да ће их то исто море прогутати, да им се неће знати ни почетак нити крај!
Верујем у једнога Господа Бога ИСУСА ХРИСТА !!

КАО ШТО КОШУТА ТРАЖИ ПОТОКЕ , ТАКО И ДУША МОЈА ТРАЖИ ТЕБЕ БОЖЕ
0

#4 Серафим  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 781
  • Pridružio se: 08.11.08

Napisano: 18.05.10, 00:52

Видиш брате тамо негде у беломе свету људи се обогате својим радом па оду у политику а у Србији дођу у политику да се обогате туђим радом!

:girl_haha:
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
0

#5 Аntievolucionista  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1156
  • Pridružio se: 02.07.09

Napisano: 18.05.10, 09:09

Свака власт је од Бога дата и по заслузи народа. Па и оваква никаква и лоповска. Што би се рекло тражили сте гледајте. А ММФ је заиста једна сатанска организација, као и све свјетске политичке и вјерске (екуменистичке) организације. Њима наравно никада није доста крађе. Крали црвени, краду жути, сада заједно краду.
0

#6 Freelance  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 69
  • Pridružio se: 31.03.10

Napisano: 27.05.10, 11:29

View PostАntievolucionista, on 10:09, 18. May 2010, said:

Свака власт је од Бога дата и по заслузи народа. Па и оваква никаква и лоповска. Што би се рекло тражили сте гледајте. А ММФ је заиста једна сатанска организација, као и све свјетске политичке и вјерске (екуменистичке) организације. Њима наравно никада није доста крађе. Крали црвени, краду жути, сада заједно краду.

Bravo lave, to je sve tacno sto si rekao. Ovog puta smatram da si stoposto u pravu. :scratch_one-s_head:
Samo ljudska glupost i Univerzum nemaju granice
0

#7 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 27.05.10, 22:40

View PostАntievolucionista, on 10:09, 18. May 2010, said:

Lako je vama vaditi se na boga, kad nema više Miloševića, da je bog dao ovakvu lopovsku vlast po zasluzi naroda.
Da pitate vi malo boga kako će on ovo da reši! Može opet malo da uposli Karla Marksa? Što ti je bog: Stalno nam
šalje nekog Švabu -malo nekog Marksa, malo nekog Hitlera! Ni bog nije kao što je nekad bio!
0

#8 mrBaki  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 28.05.10, 11:10

Profesore, izgleda da se ni malo ne razumes u religiju cim tako komentarises. Bog je ljudima dao slobodu i nije im on kriv sto su gresni. A ljudi su uvek bili u stanju da promene stvari samo su bili slabi ili zavedeni. Tako je i danas!
0

#9 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 28.05.10, 16:31

View PostmrBaki, on 12:10, 28. May 2010, said:

Profesore, izgleda da se ni malo ne razumes u religiju cim tako komentarises. Bog je ljudima dao slobodu i nije im on kriv sto su gresni. A ljudi su uvek bili u stanju da promene stvari samo su bili slabi ili zavedeni. Tako je i danas!

Ma, hajde! Grešan je onaj ko je ljude napravio grešnima. Još ako počnu tako da proizvode
kompjutere sa programiranim grehom-teško nama!

P. S. Da se ne razumem u religiju-tačno je -to mi je od grešnog boga dato.
0

#10 Silvana  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 98
  • Pridružio se: 17.05.10
  • Pol:ženski

Napisano: 28.05.10, 17:26

Uhvatiti lopova i osuditi na dozivotnu..samo tako ces ih zaplasiti.
Narod i drzavno blago treba da ima neprocjenjivu vrednost i da se
prestupnici najostrije kazne.
Kad bi meni neko rekao da cu dobiti samo koju godinicu cuze mozda bi i ja
rizikovala :friends:..
pa ko je lud da radi 20 godina i nema nista..a mozes da krades jednu dvije, odlezis 3
i kad saberes za 5 godina si pun ko brod.

Batina je iz raja izasla... i disciplina.
0

#11 andjeo007  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 356
  • Pridružio se: 17.09.07
  • Pol:ženski

Napisano: 29.05.10, 07:18

Kako hoce

Kada hoce

Gde hoce

Kratko i jasno :friends:
I believe i can fly...
0

#12 mrBaki  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 31.05.10, 11:33

View Postprof. Cobra, on 17:31, 28. May 2010, said:

Ma, hajde! Grešan je onaj ko je ljude napravio grešnima. Još ako počnu tako da proizvode
kompjutere sa programiranim grehom-teško nama!

P. S. Da se ne razumem u religiju-tačno je -to mi je od grešnog boga dato.

"Професоре", после толико добрих постова, зачудио си ме лошим и неразумним поимањем Бога (да, пише се Великим словом!!!) и религије, одн. у овом случају Хришћанства. Али, нећемо мешати grandma's and frogs (што рече један наш полуретардирани "политичар" :girl_in_love:). Хтео сам да мало анализирамо на коју фору нас поткрадају неспособни кретени на власти. Биће ми драго да укрстимо аргументе на некој религијској теми. Распали професоре, дај нам неки свеж пример гурања руке у твој џеп!!!
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu