da li neko zna neki program koji daje zvucno obavestrenje da je stigao e-mail,
npr. za telekom, ovo mi treba da ne bi svaki cas gledao sanduce sa postom.
pozdrav
Koji program daje zvučno obaveštenje da je stigao e - mail?
Napisano: 05.05.10, 20:58
Gde si, bre, Rašo? Ti se uvek nešto javneš lakonski, kad nešto zaškripi. Da budem iskren -i meni bi bilo zgodno,
kao što ima na Skajpu da označi da je neko prisutan ili na Fejsu da klakne ako te neko zivka na chat.
Pozz tebi i srećnom nalazaču tog programa
kao što ima na Skajpu da označi da je neko prisutan ili na Fejsu da klakne ako te neko zivka na chat.
Pozz tebi i srećnom nalazaču tog programa
Napisano: 05.05.10, 23:33
Ovu poruku je izmenio Serafim: 05.05.10, 23:35
Па ако користиш неки емаил клиент онда подеси му тонове а звуке можеш на нету наћи има их доста они су у WAV формату а зашто не направиш емаил налог на yahoo или gmail то кажемјер за њих имаш доста нотификатора за емаил ја имам у броузеру односно у Мозили додатке и за yahoo и gmail овај за yahoo има и ту могућност за звучно обавештавање а за gmail овај што се споушта у тray-u онде поред сата нема такву могућност али зато промени боју и поплави као што је доле на слици.
gmail
апликацију можеш преузети Gmail notifier
yahoo
a додатак за yahoo у Мозили можеш овде преузети Yahoo Mail Notifier
и они те само обавештавају о приспећу новог емаила и ништа више
a ako хоћеш да преузимаш емаил на комп онда ти треба емаил клиент мада то у компу имаш по дефаулту Оutlook Express па га подесиш за који ти емаил треба а можеш и неки други рецимо Incredi mail са брдо зезалица.
gmail
апликацију можеш преузети Gmail notifier
yahoo
a додатак за yahoo у Мозили можеш овде преузети Yahoo Mail Notifier
и они те само обавештавају о приспећу новог емаила и ништа више
a ako хоћеш да преузимаш емаил на комп онда ти треба емаил клиент мада то у компу имаш по дефаулту Оutlook Express па га подесиш за који ти емаил треба а можеш и неки други рецимо Incredi mail са брдо зезалица.
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
Napisano: 30.07.10, 23:09
Ovu poruku je izmenio Borisb Borisb: 30.07.10, 23:11
Ima, jedan od mnogih, ja ga koristim vec duze vreme: POP Peeper

Tema je zaključana