Hemel kozmetika

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Koje je Vaše mišljenje o Hemel kozmetici.

#1 Rade  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 14.12.07
  • Pol:muški

Napisano: 14.12.07, 00:19

- Jedna prijateljica me nagovorila da koristim Hemel kozmetiku.
Kao moze usput i da se zaradi.
Molim za misljenje o tome.
0

#2 sanjac

• Grupa: Gost

Napisano: 14.12.07, 11:08

Sto se zarade tice, ne znam.
Sto se kvaliteta proizvoda tice, a nije reklama nego misljenje dugogodisnjeg korisnika, krema za pete je nesto bez cega ne zivim.
Namena joj nije samo omeksavanje ispucale koze, vec i pomaza kod ujeda insekata, pocepanih zanoktica, oderotina, olupanih decijih kolena... smiruje crvenilo i iritaciju, ja je mazen na lice kada je hladno i vetrovito. Antirid sam koristila za suncanje na planini, zbog odlicne UV zastite. Ostalo ne znam, ovim sam prezadovoljna, i ja i svi oko mene koji koriste. Btw, nisam clan Hemel-a, i zena od koje sam to kupovala vise ne radi, pa ako pocnes da radis javi, treba da obnovim zalihu.
0

#3 *J*  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 1136
  • Pridružio se: 18.10.07
  • Pol:ženski

Napisano: 15.12.07, 02:05

Prvi put cujem za tu firmu???
0

#4 Drbob

Napisano: 01.06.08, 12:32

View Post*J*, on 3:05, 15. December 2007, said:

Prvi put cujem za tu firmu???

Gde ti živiš???
Imaju fine - solidne preparate. Vlasnik iz Jagodine, čovek iz Beča.
0

#5 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08

Napisano: 01.06.08, 12:44

ja nisam koristio, moja lepsa polovina kaze da imaju kvalitete preparate... toliko
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#6 Mr.Black  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1071
  • Pridružio se: 15.09.07

Napisano: 01.06.08, 20:37

View PostDrbob, on 13:32, 1. June 2008, said:

Gde ti živiš???
Imaju fine - solidne preparate. Vlasnik iz Jagodine, čovek iz Beča.

Cuo sam za mnoge poznate velike firme... ali ta nije medju njima.
0

#7 Drbob

Napisano: 01.06.08, 21:09

Recimo da neki rade vrlo uspešno MLM sa tom kompanijom. Ja znam za tu njihovu kremu još dok se reklamirala preko Telešopa.
0

#8 Sailor Ripley  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 91
  • Pridružio se: 11.09.07

Napisano: 02.06.08, 10:44

E sad cu da Vam kazem sta mislim o Hemel kozmetici iz prve ruke...

http://www.hemelco.com/

Za proizvode nisam cuo, niti me zanimaju, pa tu necu nista reci, ali o ljudima tj. hemel sektasima mogu da kazem apsolutno sve najgore.

(O MLM ionako mislim sve lose, ali moj susret sa hemel prodavcima mi je ogadio jedan od najlepsih hotela u kojem sam bio u zadnje vreme.)

Da ne bi zamisljali kako moze da se uziva najbolje je da pogledate prezentaciju hotela
http://www.portocarras.com/

Medjutim na moju VEEEELIKU zalost u isto vreme su se zadesili sektasi na nekom simpozijumu u hotelu.

I sada zamislite kontrast: pre njihovog dolaska mogli ste da vidite starije ljude kako mirno uzivaju (znate ono - stari bracni par npr. nemci ili holandjani, uzivaju u zalascima sunca i mirnim vecerama - tj. uzivaju u svakom trenutku jeseni svog zivota) ili mlade mame sa decicom koja se igraju u delu za decu, jednom recju mirna idila gde svako postuje vreme i prostor drugih gostiju hotela...

Ali u zlo doba dolaze 2 lastina autobusa puna haosa i nepristojnosti iz Srbije i okolnih republika i drzava iz okruzenja. Dosla je reka sektasa u crvenim majicama i kacketima koja izgleda nikada nije bila nigde van Ade Ciganlije u Avgustu, pa nije mogla da se nauci pristojnosti i postovanju tudjeg mira.
Dovikivanje (Joj vidi djakuzi! Aj me slikaj!) skakanje u bazene, torokanje do beskonacnosti o cenama u hotelu, nepostovaje ijednog pravila (npr zabrane kupanja posle 18h) je dovelo do toga da sam morao da se upitam sta sam to bogu zgresio? pa da se moj i njihov boravak u istom hotelu poklopi.

Mislim da me je najvise pogodio kontrast starijih stranaca koji su se povukli u svoje sobe i bahatih MLMovaca matorih baba i deda koji su se ponasali kako u filmu Cacoon - podmladili se, skakali (ja dam par puta pomislio da ce neko umreti od srcanog udara), dovikivali (Ej a jel smes ti u sobu kod nas veceras kod dve koke kao sto smo mi... !?!), a kladim se da je i bilo S&M sexa u sobama po celu noc. Verujem da bi se ekskurzija srednjoskolaca iz donjeg vakufa (bez uvrede) ponasala pristojnije i kulturnije, nego ovi ludi sektasi.

Mogli ste da vidite kako se rusi raj. Dosli divlji i oterali pitome u najstrasnijem obliku.

Srecom sam dosao kolima pa nedelju dana koliko sam video da je trajala konvencija sekte sam proveo u ionako predvidjenom obilasku Sitonije i Kasandre, svih predivnih plaza i drugih lepih hotela (u kojima srecom nije bilo hemelovaca).

Eto olaksao sam dusu. Za proizvode ne znam, ali od ljudi koji se ovako ponasaju ne bi ni lek kupio. A vi vidite.
I dobro pazite da se ne zadesite u istom gradu na odmoru gde ordiniraju Hemel sektasi.
0

#9 Drbob

Napisano: 02.06.08, 11:16

Oprostite, ali MLM-ovci nisu sektaši. To što je ljude iz Hemela neko loše obučavao i nije ih naučio, to je drugo pitanje.
0

#10 dare

Napisano: 02.06.08, 11:21

Ali u zlo doba dolaze 2 lastina autobusa puna haosa i nepristojnosti iz Srbije i okolnih republika i drzava iz okruzenja. Dosla je reka sektasa u crvenim majicama i kacketima koja izgleda nikada nije bila nigde van Ade Ciganlije u Avgustu, pa nije mogla da se nauci pristojnosti i postovanju tudjeg mira.
Dovikivanje (Joj vidi djakuzi! Aj me slikaj!) skakanje u bazene, torokanje do beskonacnosti o cenama u hotelu, nepostovaje ijednog pravila (npr zabrane kupanja posle 18h) je dovelo do toga da sam morao da se upitam sta sam to bogu zgresio? pa da se moj i njihov boravak u istom hotelu poklopi.

Takvo ponasanje nasih ljudi nije uopste cudno i nema veze sa MLM. To je uobicajena pojava kada se na nekom mestu nadje grupa prosecnih ljudi iz srbije. Nisam uopste pristalica MLM-a ali za takve slucajeve nije kriv MLM vec nasa kultura.
0

#11 Sailor Ripley  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 91
  • Pridružio se: 11.09.07

Napisano: 02.06.08, 19:26

View PostDrbob, on 12:16, 2. June 2008, said:

Oprostite, ali MLM-ovci nisu sektaši. To što je ljude iz Hemela neko loše obučavao i nije ih naučio, to je drugo pitanje.

1. Sa punim pravom zovem ljude iz MLMa sektasima, jer se vode na "trening" da osim kako da sto vise robe prodaju i da sto vise ljudi uvuku u njihovu piramidu. Takodje iz svih mojih kontakata sa sektasima pre i posle "seansi", pokazali su se drugacijima posle "ispiranja mozga".

Samo mi nemoj reci da je to normalan proces indoktrinacije kada se radi za strane kompanije, posto nisam prosecan Srbin koji nije promolio nos preko granice i imao kontakt sa stranim fimama, koji ce progutati takvu pricu.

Ako to nisu dokazi sektastva onda ne znam sta je.

2. A... "neko loše obučavao i nije ih naučio"... takodje ne stoji.
Vaspitanje i pristojno ponasanje se ne uci na casovima u firmi vec kod kuce.

Evo primera nekulture:
Lezim pored bazena mirno, suncam se i odmaram, kao i svi oko bazena, kad se odjednom cuje zaurlavanje:
Ej komsija, Srbine! Ej! Pa dodji ovamo, Ovo je banja!
Podignem glavu, da vidim koga i ko dovikuje, kad ono matori se dere preko mene i jos nekoliko stranaca u cudu i dovikuje na 15tak metara njegovom zemljaku da dodje.

Kad je ovaj prisao na ivicu bazena, ovaj mu dovikuje istom jacinom:
Au! Pa ovo bre nema ni u Beograd, nema ni u Prokuplje. Ajde upadaj... Zovi i one druge!
(i tako svaki put kada su neki zemljak ili zemljakinja ulazili u bazen)

I da ne gnjavim, svi okolo slusaju kako je voda topla, kako i njegova zena treba da udje u bazen sto pre (mozda zena cuje slabo pa treba da se dere), kako je bazen dubok na drugom kraju 3m pa ne moze da dohvati dno, a ovde je plitko itd.
A tek sto je voda topla! Pa to nema ni u Beograd...

A njegovi drugari se dovikuju sa kraja na kraj bazena kako je sanjao kad je bio mali (pre 60 godina cenim) da ovako uziva, i da mu je ostala jos jedina zelja od kako je bio mali (valjda mu je MLM sve ostalo ostvario) - da bude galeb, pa da leti i da pravi vratolomije u vazduhu...

Jos jedan trademark uspesnog srbina koji me izludjuje je da se govori u cenama: Ovde soba kosta toliko eur, a kod kuce ovoliko, a kafa kosta ovoliko, a lezaljka je besplatna - zamisli...

Ne moram da napominjem da su svi "pitomi" stranci oko bazena samo nestali verovatno se pitajuci zasto se ovi ovako ponasaju i iz koje su zemlje dosli i ko ih je pustio u hotel.
Ja sam znao odgovor, ali bi me bilo sramota bilo da kazem da me je neko pitao.

Eto sta se desava kada se bacaju dijamanti svinjama (svinje nemojte da se vredjate) tj. dovedu nevaspitani i bahati Hemel MLMovci u 5* hotel.

3. Srecom se potrefilo da su u blizini bili i clanovi Kulturno umetnickih drustava iz Bosne i Srbije. Oni su se ponasali 1000 puta normalnije iako su stari po godinama od 15-20. I eto u istim uslovima se pokazalo ko je kuturan a ko nije da ga pustis u kucu.
Zamislte, a uvek se govori kako su deca nevaspitana. U ovom slucaku nije stvar godina ili hormona, vec kucnog vaspitanja...

Fala bato al od takvih ni aspirin.
0

#12 Drbob

Napisano: 02.06.08, 20:11

Imaš temu "MLM" pa pročitaj, MLM-ovci nisu sektaši i nisu nevaspitani. MLM ih edukuje da budu baš fini. Sirovina ostane uvek sirovina i ne može da uspe u MLM-u.
0

#13 Milica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1046
  • Pridružio se: 15.09.07

Napisano: 12.06.08, 08:36

View Postsanjac, on 12:08, 14. December 2007, said:

Sto se zarade tice, ne znam.
Sto se kvaliteta proizvoda tice, a nije reklama nego misljenje dugogodisnjeg korisnika, krema za pete je nesto bez cega ne zivim.
Namena joj nije samo omeksavanje ispucale koze, vec i pomaza kod ujeda insekata, pocepanih zanoktica, oderotina, olupanih decijih kolena... smiruje crvenilo i iritaciju, ja je mazen na lice kada je hladno i vetrovito. Antirid sam koristila za suncanje na planini, zbog odlicne UV zastite. Ostalo ne znam, ovim sam prezadovoljna, i ja i svi oko mene koji koriste. Btw, nisam clan Hemel-a, i zena od koje sam to kupovala vise ne radi, pa ako pocnes da radis javi, treba da obnovim zalihu.

Mozda su kreme dobre, ali smrde, uzas... bar ta za pete i laktove :bad:
0

#14 sanjac

Napisano: 12.06.08, 10:08

Ne smrde, samo nisu parfimisane, mirisu na ekstrate biljaka koje se koriste.

Vise volim ekstrat nevena i taj miris nego miris DOVE hidratantne kreme, od kog mi je :bad: Ne volim kad sampon ima jedan miris, sapun drugi, losion za telo treci... obavezno mi je muka.

Za Hemel samo moje reci pohvale. A vidim i da cerkina kolena govore u prilog tome..
0

#15 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 12.06.08, 10:09

to kaze i moja gospodja...
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#16 Rick Blaine  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 96
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 17.06.08, 00:47

Yap. Možda je petama bolje, ali ovom mučeniku kojeg su izmaltretirali na odmoru nije bolje.

Da sam ja bio u njegovim cipelama, sve bi ih napušio, u ime onih pitomih koji su se povukli pred divljima...

A što se tiče kozmetike, postoje i brojne druge firme i prirodni preparati koji su bolji od Hemela, npr. bodyshop ili lush
Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember.
Will I see you tonight?
I never make plans that far ahead.
0

#17 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 17.06.08, 08:30

da, stvar odluke ko hoce sta da koristi, ne sumnjam da ima jos dobrih preparata...
0

#18 Nikola Marjanovic  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 07.08.08

Napisano: 07.08.08, 12:59

Pozdrav svima,

Prvo želim da odgovorim g-dinu Sailor-u i da kažem da sam lično bio u Porto Carassu sa grupom "ludaka" koja mu je pokvarila odmor. Ta "grupa hoštaplera" zapravo predstavlja veliki broj doktora, doktora nauka, univerzitetskih profesora, ali i radnika i domaćica koji su u PC došli radi odmora ali i edukacije koju je Kompanija Hemel organizovala. Ako je bilo malo buke to je rezultat ne nevaspitanosti hemelovaca već velikog broja ljudi (ma ko god to bio) koji su istovremeno došli na jedno mesto. Međutim kako je nikima uvek drugi kriv to je i g-dinu Sailoru pogrešan vetar dunuo u jedra pa je rešio da optuži oko 400 osoba za njegov loš odmor (a da li je pokušao da razmisli šta treba on da uradi kako bi mu odmor bio bolji?).

Što se tiče pitanja da li uz pomoć hemela može da se zaradi odgovor je DA. Da li znate da je neka druga Kompanija omogućula letovanje za oko 400 osoba na mestu kakvo je Porto Carras (možda i najeskluzivnije letovalište u Evropi)? Znači da su i domaćice ali i univerzitetski profesori zaradili mnogo više nego što košta jedno takvo letovanje.

Što se kvaliteta proizvoda tiče dovoljno govori zlatna kruna za kvalitet koja je u Londonu 2007-godine dodeljena baš Hemelu u konkurenciji od oko 500 drugih svetskih kompanija (neću sad da ih imenujem ali većina onih kojima su puni rafovi raznih parfimerija). To je nagrada koja se dodeljuje samo jednom godišnje i samo jednoj NAJBOLJOJ firmi tj firmi sa NAJBOLJIM proizvodima sa aspekta kvaliteta.

Ja jesam saradnik Hemela i jako sam ponosan zbog toga, ponosan sam jer sam uvideo pre mnogih da kvalitet ovih proizvoda nema premca i da je zarada sa relativno malo rada prilična. Iako sam zaposlen, par sati dnevno posvećujem hemelu a to mi se vraća više i bolje nego što me u firmi plaćaju za 8 satirada. Svi koji žele mogu me kontaktirati za bilo kakvo pitanje vezano za hemel bilo preko ovog foruma bilo preko e-maila bebemiodzebe@yahoo.com biće mi zadovoljstvo da sa vama podelim ono što Hemel pruža.
0

#19 mysterious  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 09.12.08

Napisano: 17.12.08, 21:02

dopada mi se hemel i dugo ga koristim... stvarno je kvalitetno, i odgovara mi vise nego bilo koja nivea, neutrogena, garnier i slicno.
Sve je na bazi meda to mi se posebno svidja :)
0

#20 Bjanka  Korisnik je offline

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5324
  • Pridružio se: 26.10.08

Napisano: 18.12.08, 16:47

Odlična krema za pete.
0

• 1
  • 2