U Srbiju večeras stiže ogromni oblak pepela iz islandskog vulkana Ejafjalajokul, prognoziraju meteorolozi.
#1 JAsamJA
Napisano: 17.04.10, 11:15
U Srbiju večeras stiže ogromni oblak pepela iz islandskog vulkana Ejafjalajokul, koji već treći dan izaziva haos u vazdušnom saobraćaju širom Evrope, prognoziraju meteorolozi. Lekari upozoravaju da, pored ometanja vazdušnog saobraćaja, vulkanski pepeo može imati posledice i po zdravlje ljudi, posebno plućnih bolesnika i osoba sklonih alergijama.
Napisano: 17.04.10, 15:02
Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 17.04.10, 15:04
Posle razbijanja Juge, posle sankcija, posle bombardovanja Najzad Nešto Dobro Iz EU!
Koliko juče jedan mladi komšija mi pokazivao u Novostima koje je doneo članak da su islandjani zaposlili jednog
našeg veterinara (na državnoj kontroli kvaliteta mesa) kojem ovde naši nisu hteli da priznaju diplomu sa Harvarda.
Taj je kod nas na Ubu otvorio privatnu veterinarsku kliniku...
Meni to nešto bilo sumnjivo dok se posle par dana nije pojavio članak o bežaniji islandjana u ameriku zbog loše
ekonomske situacije.
Sad opet i taj vulkan!
Eeee! Nemaju gde Srbi da beže nego u Srbiju! Valjda nas zato ovde uopšte ima!
Da prepišem ja ovaj post na temu "Srbija u Evropskoj uniji - za ili protiv "?
Koliko juče jedan mladi komšija mi pokazivao u Novostima koje je doneo članak da su islandjani zaposlili jednog
našeg veterinara (na državnoj kontroli kvaliteta mesa) kojem ovde naši nisu hteli da priznaju diplomu sa Harvarda.
Taj je kod nas na Ubu otvorio privatnu veterinarsku kliniku...
Meni to nešto bilo sumnjivo dok se posle par dana nije pojavio članak o bežaniji islandjana u ameriku zbog loše
ekonomske situacije.
Sad opet i taj vulkan!
Eeee! Nemaju gde Srbi da beže nego u Srbiju! Valjda nas zato ovde uopšte ima!
Da prepišem ja ovaj post na temu "Srbija u Evropskoj uniji - za ili protiv "?