Najskuplje gorivo u regionu, porezi nas satiru, privreda se raspada...
Napisano: 21.03.10, 13:34
Зашто нико, па ни опозиција не реагује адекватно. Слоби смо и за мање блокирали градове, предузећа, тукли се са полицијиом...
Да ли смо то остали без кичме??? Где је излаз из ове црне рупе???
Napisano: 21.03.10, 15:42
mrBaki, on 13:34, 21. March 2010, said:
Dogodilo se:
1. Dogodilo se:KO traži veće izgubi iz vreće.
(Nije samoupravljačima valjao socijalizam gde si imao sigurnost radnog mesta i socijalnu(društvenu)pravdu
nego su hteli Svi da budu Kapitalisti! Malo mac!)
2. Dogodio se kapitalizam gde svako gleda samo sebe. A ostale ko j..e!(Ne na radnu akciju nego ni svoje ispred vrata da počisti.)
3. Dogodilo se da niko nikom ne treba: A, što da te zaposlim? Što ćeš mi?(Stric neće da zaposli u svojoj firmi sinovce, nego nepoznate)
4. Dogodilo se da svako može da nas nasanka, navuče, prevari 3x po 3x. Dopalo im se da se na nama iživljavaju.
5. Dogodila se nesloga i u najgorim uslovima kad se svako združuje i slaže.
6. Dogodilo se da "Možda Tako Treba" i "Ko Zna Zašto je To Dobro!"
7.Dogodilo se da ljudi više veruju u boga nego u bližnjega svoga! A, tu je kraj!
Napisano: 22.03.10, 01:06
Trulo je EVROPA NEMA ALTERNATIVU I KVAZI DEMOKRATIJA!
Pogledajte gradove, gradjevine i arhitektonska dela po Srbiji
Gradili su nekadašnje imućne srpske familije i ostavile svojim pokolenjima, onda su došli komunisti i sve nacionalizovali, ali su i oni gradili. Svaki gradonačelnik se utrkivao da ostavi neko zdanje za sobom (Most, Sava centar, park...)
ZAŠTO?
Zato što su to bili ljudi koji su verovali da će stalno biti na vlasti i ulagali su u svoj narod, grad i zemlju.
ZAŠTO?
Zato što su imali ideju, cilj, uverenje i verovali u nešto.
A OVI SADA! KVAZI-DEMOKRATI?
Šta će ostaviti pokolenjima? Rasparčanu, rasprodanu, siromašnu zemlju.
ZAŠTO'
Zato što neveruju ni u šta ni u ono što pričaju. I znaju da će biti na vlasti do prvih izborai li prve "Plišane revolucije " pa im se ne isplati da ulažu u svoj grad, region, državu, Već u svoj lični džep. Da se nakradu što više dok im je mandat.
Šta je znaćajno izgradjeno u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Valjevu... zadnnjih 20 godina, a na desetine milijardi je ušlo u zemlju posle Miloševića, od donacija, privatizacija, investicija...
Da su Milošević, komunisti i nekadašnji predratni industrijalci raspolagali sa tolikim prilivom novca. Bili bismo danas jedna od najrazvijenih zemalja u regionu,
Napisano: 26.03.10, 00:19
Zakon je los? Pa da umesto ministara, zasedaju pravnici sa prosecnom ocenom10 traze alternative za poboljsanje zakona.
Svi znamo drzava nema para al i drzava treba da zna ni NAROD NEMA PARA, kad pomenu Baki takse..stvarno bi pametno bilo da umesto ostavke vlade se izborimo
za nestanak taksi, DRZAVA MORA NACI DRUGI NACIN da popuni drzavni budzet! Zivimo u doba tehnologije, izvod iz maticne drzavljanstvo, overa zdravstvene... vacenje licne karte... u sustini svi nasi podaci se nalaze u razlicitim ustanovama, mislim da je krajnje vreme da se povezu i klikom na dugme provere
potrebno, jer stvarno nam je cekanje u redovima dojadilo!
Placanje izvoda i takse za obavezan dokument? POSTOJE LJUDI KOJI STVARNO JEDVA PREZIVE SA PAR HILJADA, I NEMAJU ODKUD DATI PARE ZA TAKSE! A BEZ DOKUMENATA NEMOGU OSTVARITI
PRAVO NI TI PAR DA PRIME! Zato bez placanja obrazaca i taksi! Sad
ko ce preduzeti nesto? Hm oruzije, vojska, ma imamo ih i previse! Bolje bi nam bilo da ukinemo vojsku! Zasto? Pa bolje ce da zivimo ako nas osvoje i manje patimo ako odma nas roknu, nego ako na teret
buceta zbog jos nekog sukoba moramo dodati jos par hiljada vojnih invalida, porodice palih...
Zakon mora biti bez nacionalne, verske i stalezne pristrasnosti, vreme da prevazicemo sami sebe.
Vreme je da prekinemo da rec 'seljaku' koristimo kao uvrdu i
ljude sa biroa posaljemo u pusta sela... nije problem u vladi! Problem je u celom ljuckom drustvu! Od sedme do 18 po ceo dan sedimo slusamo, ucimo, odmorimo se uz tw... a onda cudno sto mladi nece zapnu rade
sto kukaju da nemaju snage...
Nas problem je sto sve vise ljudi pada u depresiju, treba nam puno psihijatara, dobre dijagnoze i lekici.
Problem porodica, napustena deca, samohrani roditelji, droga, kriminal dosta bi se toga sprecilo
kad bi umesto americkih akcija s pistoljima deca mala i velika imala pred sobom primer kako se normalno zivi. Nikad nam nece biti bolje ako svi nezapocnemo promene od sebe.
Napisano: 26.03.10, 01:07
Vlast je dovedena do savršenstva, ima za sve i za partijske drugove i kumove i rođake a najviše za sebe decu pa i unučiće.
Administracija je sama sebi cilj i kao neko biće iz grčke mitologije sve je veća i zahtevnija, usta se geometrijskom progresijom umnožavaju. Jedino što u ovoj zemlji funkcioniše je administracija sa sve više novih i nerazumnijih uredbi, sa sve orginalnijim rešenjima.
Opozicija kada se dočpala vlasti, vrlo brzo je shvatila blagodeti i mogućnosti prethodnog sistema vladavine, zaboravila izvorna načela i motive i priklonila se bivšem sistemu vlasti.
Sva je prilika da će današnja opozicija to isto uraditi kada se dočepa vlasti.
A mi to vidimo i znamo i donosimo ličnu odluku, da li ćemo se prikloniti vlasti i biti isti takvi, ili nećemo i nemo posmatrati.
Teško je reći bratu, kumu, drugu iz detinjstva, komšiji, detetu, roditelju da je lopov, da je j****a, da treba da ga je sramota, kada je on ubeđen da je to što radi ispravno i kada ne bi on bio, to isto bi radio neko drugi.
Napisano: 26.03.10, 11:06
ljude. Sta je trulo u drzavi Danskoj? Odgovor je svinje. Danci su medju narodima koji imaju
najvise svinja po glavi stanovnika vec decenijama.
Izgleda da, opet moram Hegela i obecavam da vise nikada necu, nije korisno identifikovati uzroke
i to postaje zamorno. Postojece neizdrzivo stanje, koje ni u najcrnjim snovima nismo mogli predvideti,
vec nosi u sebi klicu fundamentalne promene. Ljudi bez duha a korumpirani stvaraju obruc koji ce jednu
malu zemlju ugusiti. Tacno je da se to tako radi i u tajkunskoj Rusiji, mafijaskoj Italiji... ali Ruska Federacija
je 200 a Italija 4 puta veca od jadne, amputirane i bolesne Srbije. Izlaz se vec nazire, kada postojeca protivurecnost
vladajuce garniture; nesklad ciljeva i sredstava; nedostatak ideje i visak gordosti; (a ako Srba do tada bude) ce preci u
drugaciji kvalitet onda kada kontradikcije dostignu kriticnu disfunkcionalnost. Ili kada vise ne bude imalo sta da se krade,
kradje ce stati.
Da ne biste nestrpljivo cekali istorijske i dijalekticke tokove, do tada, nemojte nasedati na izbore i dati povod politicarima da
vasu agoniju produze na 4 godine. Ne zavravajte se obecanjima, ne pokleknite pred dobrobitima koje pruza prividno stranacko
clanstvo. Ne gledajte TV. Informisite se na netu. Okrenite se citanju klasika i razgovarajte sa komsijama. Setajte i izbegavajte
da bilo sta potpisete. Hladnim prezirom reagujte na tople i masne manipulacije. Ako to ne mozete, ostaju vam dve opcije:
a) cekajte da Hegel uradi svoje
b) nemojte ukljucivati razum jer ce vas navesti na tanak led i sami cete sebe uhvatiti da jednom radite na javi ono sto proklinjete u snu.
Napisano: 26.03.10, 14:35
КАО ШТО КОШУТА ТРАЖИ ПОТОКЕ , ТАКО И ДУША МОЈА ТРАЖИ ТЕБЕ БОЖЕ
Napisano: 27.03.10, 02:55
Goc 1972, on 14:35, 26. March 2010, said:
Posle nasih prepirki na nasoj obojici dobro poznatoj temi kazi mi posteno jesi li video ovako nesto u EU protiv koje si kategoricno? Znam opet ces da ospes po meni kako ovo ono ali nemas razloga jer prostim recima meni se je#e za EU ali zelim da imam mogucnost da putujem i radim kao sto smo tu mogucnost imali pre 20 godina. Zar je to toliko lose da covek ima pravo izbora gde zeli da ide i sta da pokusa da radi? Mislim da nije vec naprotiv!
Elem sve si rekao sa ovim recima ali ne zelim da zivim u zemlji gde vlada bezakonje i kriminal vec zelim da vidim kako se postuje zakon i gde se i politicari plase zakona. Zar je to toliko lose. Nazalost nisam imao prilike da cujem za mnogo nekih malverzacija od strane politicara sem u Italiji i Usa gde se kaznjavaju po zakonu a i u ostalim zemljama kradu ali ne mogu da oduzmu narodu ono sto ovde nama oduzimaju svakodnevno, i dobro se kriju jer imaju interesa da ne budu otkriveni. Mozda ti moje razmisljanje nece delovati najzrelije ali ako moram da budem u mojoj zemlji stranac koji ce duze od doseljenika i izbeglica kojih ima nekoliko miliona u Srbiji da ceka u redu za neki dokument ili bilo sta drugo onda bolje otici preko pa biti stranac kao covek i znas na cemu si i sta mozes da ocekujes a sta ne. Jeste da su eksploatatori i izrabljivaci ali to postuju i cene i placaju sto je najbitnija svrha rada a ovi ovde bi da se radi a da se ne plati sto njima licno odgovara jer se bogate. Nemoj da mislis da ti se ovim putem izvinjavam jer nema potrebe za tim ali probaj da shvatis tu teznju da se zeli normalno da zivi i radi, putuje itd, i ne razumem sto si ti toliko protiv toga? Nazalost ono vreme je proslo kada smo bili u celom svetu uvazeni i dobrodosli a sada moramo za te stvari da se borimo i dodvoravamo jacima ali ne i boljima. Pojedini tvoji razlozi imaju tezinu ali ne mogu da ti ih u detalje obrazlazem jer ne zelim da pisem elaborate ovde jer to niko nece da cita.
Pozz
Napisano: 27.03.10, 17:03
Mi, ovde u Srbiji, smo za one tamo u Rimu, pardon Vašingtonu, smo jedna predaleka provincija. Sve je u funkciji njihove
unutrašnje politike.
Slažem se sa ZJ da nam treba strani trener da dovede u red ove naše igrače koji fauliraju i publiku!
Ovde je toliko trulo da i kriminalu ne cvetaju ruže!
Napisano: 27.03.10, 17:07
Napisano: 28.03.10, 11:20
Zoran Jovanovic, on 2:55, 27. March 2010, said:
Elem sve si rekao sa ovim recima ali ne zelim da zivim u zemlji gde vlada bezakonje i kriminal... politicari plase zakona... . Nazalost nisam imao prilike da cujem za mnogo nekih malverzacija od strane politicara sem u Italiji i otkriveni... ali ako moram da budem u mojoj zemlji stranac koji ce duze od doseljenika i izbeglica kojih ima nekoliko miliona u Srbiji da ceka u redu za neki dokument ... Jeste da su eksploatatori i izrabljivaci ali to postuju i cene i placaju sto je najbitnija... i ne razumem sto si ti toliko protiv toga?
Pojedini tvoji razlozi imaju tezinu ali ne mogu da ti ih u detalje obrazlazem jer ne zelim da pisem elaborate ovde jer to niko nece da cita.
Pozz
e vidis druze moj, ...
zaista nemam nameru da osipam po bilo kome, pa ni po tebi, ... ko sam ja da si dam to pravo
ja samo pokusavam da isto tako u kratkim crtama objasnim moja shvatanja i razmisljanja!
to da sam protiv EU, kategoricno, ... NISAM, . (to ste vi shvatili ne mojom voljom)
protiv ulazka sam samo zato sto verujem da nismo resili svoje zelje i ocekivanja, vec srljamo ka tome udruzivanju bez glave i repa!
potrebano je sa samo postovanjem odnositi se prema sebi i svojoj zajednici, ako zelis da se sa postovanjem i ostali tako odnose
ili ti, ako sebe ne postujes, kako ocekivati da te postuje neko drugi, ...
E TO JE SVA PRICA VEZANA ZA EU
a sad ono sto boli!!
ne razumijem tebe, kao ni mnoge druge, da mislis da bi trebao biti nesto posebno, ako se nalazis u svome rodnom gradu selu ili gde vec...
bratac, veruj mi na rec KO SE NIJE POMERAO SA SVOGA OGNJISTA NEZNA STA JE BOL I PATNJA
pa taman dosao na 10 x bolje, ...
jbg, ja sam dosao na losije, jer sam ziveo u velegradu od blizu milion stanovnika, a dosao sam u gradic od nekih 300.000
ali ne zallim se, jedino me boli kada domicioni pokusavaju za sve svoje patnje okriviti pridosle
tu se posebno istice nasa srpska doktrina, ... nasa netrepeljivost prema svome, pa i sebi
ona stara, ... neka komsiji crkne krava... !!
ali svestan sam ja da je tako svagde u svetu pa i u EU
video sam i osetio sta znaci biti strendjer u Nemackoj i Italiji, ...
e zato svuda prodji al kuci dodji, ...
i kuci je najlepse
a ako mi dozvolimo da zbog smrdljive vlasti i politicara
prodamo svoj prag
gde da se onda vratimo, brate moj
shvati i ti i svi ostali koji zagovaraju EU pod svaku cenu
da bez Srbije majke, ostajemo i bez duse i bez srca
a kako ziveti bez osnove zivota
TO JE SVA PRICA MENE A VERUJEM I OSTALIH IZ OVOGA '' TABORA ''
koji sumnja u ispravnost politike pridruzivanja NATO i EU
nadam se da si me razumeo sta sam hteo da kazem
poz
Napisano: 28.03.10, 12:14
Ovu poruku je izmenio Decky: 28.03.10, 12:17
Goc 1972, on 12:20, 28. March 2010, said:
prodamo svoj prag
Ti si smesan covek!
Kome ces prodati bilo sta? Svoje privatno mozes, tvoja volja.
A sta tebe interesuje drustvena imovina ili propala fabrika.
ti pises kao da ce sestru i majku da ti otmu. Neradi se to tako.
A sto se olaska tice, neka ide onaj sto voli (a nema ih malo) ti brate nemoras.
I ako odes, kao sto i sada radis, vracas se opet tamo de si.
Ti izgleda imas virtuelnog straha od necega.
Idi malo putuj po Rumuniji i pricaj sa narodom... izvini, mislim da neznas Rumunski za razliku od mene.
Rastitaj se malo, sta se desava kad postanes clanica.
Aloooooo!
Postajes clanica... ne znaci da si njihov. Ostajes svoj, ali u jakoj zajednoci, sa obzirom postovanja kriterijuma.
Izvini ali normalan covek neume da te shvati.
pozz
Napisano: 28.03.10, 19:04
Ovu poruku je izmenio Goc 1972: 28.03.10, 19:06
Decky, on 12:14, 28. March 2010, said:
Kome ces prodati bilo sta? Svoje privatno mozes, tvoja volja.
A sta tebe interesuje drustvena imovina ili propala fabrika.
ti pises kao da ce sestru i majku da ti otmu. Neradi se to tako.
A sto se olaska tice, neka ide onaj sto voli (a nema ih malo) ti brate nemoras.
I ako odes, kao sto i sada radis, vracas se opet tamo de si.
Ti izgleda imas virtuelnog straha od necega.
Idi malo putuj po Rumuniji i pricaj sa narodom... izvini, mislim da neznas Rumunski za razliku od mene.
Rastitaj se malo, sta se desava kad postanes clanica.
Aloooooo!
Postajes clanica... ne znaci da si njihov. Ostajes svoj, ali u jakoj zajednoci, sa obzirom postovanja kriterijuma.
Izvini ali normalan covek neume da te shvati.
pozz
drago mi je da sam smesan, barem koristim da se neko nasmeje
a ti nisi ni za komentara,
ti si samo za otplakati, ...
hvalis se znanjem rumunskoga jezika, ...
pa daj procitaj svoj post jos jedanput, ...
pa ti ni srpski ne znas najbolje
o cemu to ti!?!?
pitam se kakav je to virtualan strah, ... prvi put cuh za tako sta!?!?!?
znas li ti uopste sta znaci ta rec, ... virtualno
a... clanicA... ne mogu da postanem jer sam muskog roda, ...
i ja zaista ne mogu da razumem tebe, koji si tamo negde daleko,
sto se toliko brines za nas koji smo ovde
zar ne mislis da bi se prvenstveno nas trebalo pitati, hocemo li tamo ili necemo!!
i nemoj da mislis da si nesto pametniji od nas,
pamet se ne kupuje na pijacama evropske unije,
koje sam obisao za tvoju informaciju, ... i uvideo sve dobre i lose strane
i opet kazem, ... ali ponekima je lakse metar u guzicu, nego cant u glavu...
NIKO NIJE, BRE, PROTIV ULAZA
SAMO SMO BEZ ULAZA POD SVAKU CENU, ...
sto ti ne mozes da razumes, ... tamo daleko...
adio mare!
Napisano: 28.03.10, 22:16
Ovu poruku je izmenio Branko Lori: 28.03.10, 22:17
I posle svega, u oktobru 2000. godine došao je miting svih mitinga, koji je doneo razrešnicu obračuna sa Miloševićevom vlašću. I heroj te revolucije postao je opet neko iz mase. Ali on nije stajao u njoj, već sedeo u kabini svoje radne mašine. Ljubiša Đokić Džo, bagerista iz predgrađa Beograda, tog dana je na protest krenuo svojim utovarivačem, srušio ulaz „TV Bastilje", zbog čega je i sam petooktobarski prevrat kršten nazivom, koji kako vreme odmiče, sve više bledi - „bager revolucija"... I posle svega, u oktobru 2000. godine došao je miting svih mitinga, koji je doneo razrešnicu obračuna sa Miloševićevom vlašću. I heroj te revolucije postao je opet neko iz mase. Ali on nije stajao u njoj, već sedeo u kabini svoje radne mašine. Ljubiša Đokić Džo, bagerista iz predgrađa Beograda, tog dana je na protest krenuo svojim utovarivačem, srušio ulaz „TV Bastilje", zbog čega je i sam petooktobarski prevrat kršten nazivom, koji kako vreme odmiče, sve više bledi - „bager revolucija"... - Očistio sam teren 5. oktobra, a vi ste doveli igrače koji ne znaju da igraju. Kako? Pa lepo, ja nisam glasao za njih. Meni sada na ulici kažu: „Treba te ubiti, ti si ih doveo na vlast!"
Komentari sa nekih foruma:
Slobodanka [neregisrovani] (27. 03. 2010, 23:24:48)
svi, svi, svi
E moja Dragana, SPO je zloupotrebio sve čega se dotakao!
Goran [neregisrovani] (28. 03. 2010, 00:27:39)
posto kosta revolucija
Svi ovi nazovi revolucionari su dobro naplatili svoje angazovanje
sada voze dzipove, kupuju kod BOSSA, zive u stanovima po centu Beograda i zestoka su elita, tako da ja samo mogu da zakljucim da im je glavni motiv ustvari bio da se domognu love i pozicije, a bas ih je bolelo uvo za promene i opsti boljitak, .. dokle god ima budala da veruju olosima i ovaca za sisanje bice i Ceda, i glumaca koji posle govora na cesmama postaju ministri i studenata koji posle govora na zidovima postaju zetovi elitnih knjizevnika i slicno, ... sve se uvek svede na pare i foliranje... !!! Ziveli..!!
S [neregisrovani] (28. 03. 2010, 01:19:44)
Jovanović šaner
Vidite ovog Jovanovića, upasan kao neki diler devizama, kao šaner sa štajge. I preobukao se dečko, obukao odelo, i ni pet ni šest, potpredsednik vlade. Ovaj i ovakav nam je bio potpredsednik vlade. Oj, Srbijo, međ' šljivama...
Tonci [neregisrovani] (28. 03. 2010, 07:27:46)
Pa niste spomenuli..
Sto niste spomenuli i ostale "junake " ulicnih neredna i divljastva recimo one nepravedno zapostavljene koji su te 1991. kod Beogradjanke kockama za poplocavanje ulica zivotinjski ubili nenaoruzanog policajca koji se pokusao skloniti u stepeniste koje je vodilo u podzemniu samouslugo. Da li se neko setio da tom nesretniku barem postavi spomen plocu na tom mestu gde je mucki ubijen? Ili zasto se ne pise o onom decaku koga je neko iz naoruzane gomile ubio pistoljskim metkom u potiljak slucajno ili namerno pa je za to nabedjena policija koja se nalazila ispred demonstranata?
Veki [neregisrovani] (28. 03. 2010, 08:12:44)
da se ne zaboravi sramota
80 miliona dolara, CIA je kostao ovaj puc, drzavni udar, a akcije su isle iz Budimpeste i Zagreba. Ne razumem da u Srbiji ima osoba, koje se ponose sto su radili protiv sopstvene drzave. Umirem od smega mnogim slepcima, koji su poleteli u demokratiju i blagostanje, a to blagostanje je bilo namenjeni samo za Cedu, Vuka i one sa bine.he, he. Heroji ulice, ha, ha. Mnogi se stide ovog dogadjaja videvsi da su izigrani, a mnogi jos ne verujy da su izigrani, pa vidim da ponrki slepci jos uvek ih nazivaju herojima. Okrenite se malo oko sebe i pogledajte malo Srbiju, nasto lici, gde su je doveli ti heroji, marionete Pentagona.
Istina [neregisrovani] (28. 03. 2010, 11:13:37)
vuk i ovce
Prvi višestranački izbori završeni su u decembru 1990.
9.marta 1991. VD se nije borio protiv zločinačkog režima S. Miloševića. Zato što je taj tek bio zaseo na predsedničko mesto, te nije ni stigao da pokaže kakav je.
Borio se isključiivo za svoje d***.
Da bude kalif umesto kalifa.
Da opravda pare koje su sa raznih strana bile uložene u njegovu (neuspelu) pobedu na tim izborima. Sve državne funkcije bile su već podeljene među rukovodstvom SePeOa.
Sva ona monarhistička masa koja se 9.marta valjala po ulicama Beograda iskorišena je za to.
Ratovi, glad i beda došli su posle tog proleća.
posmatrač [neregisrovani] (28. 03. 2010, 17:51:19)
aha
Oni su kao rušili "crvenu bandu" pa su izrasli u još veću "žutu" antinarodnu bandu
Napisano: 29.03.10, 01:48
Goc 1972, on 12:20, 28. March 2010, said:
zaista nemam nameru da osipam po bilo kome, pa ni po tebi, ... ko sam ja da si dam to pravo
ja samo pokusavam da isto tako u kratkim crtama objasnim moja shvatanja i razmisljanja!
to da sam protiv EU, kategoricno, ... NISAM, . (to ste vi shvatili ne mojom voljom)
protiv ulazka sam samo zato sto verujem da nismo resili svoje zelje i ocekivanja, vec srljamo ka tome udruzivanju bez glave i repa!
potrebano je sa samo postovanjem odnositi se prema sebi i svojoj zajednici, ako zelis da se sa postovanjem i ostali tako odnose
ili ti, ako sebe ne postujes, kako ocekivati da te postuje neko drugi, ...
E TO JE SVA PRICA VEZANA ZA EU
a sad ono sto boli!!
ne razumijem tebe, kao ni mnoge druge, da mislis da bi trebao biti nesto posebno, ako se nalazis u svome rodnom gradu selu ili gde vec...
bratac, veruj mi na rec KO SE NIJE POMERAO SA SVOGA OGNJISTA NEZNA STA JE BOL I PATNJA
pa taman dosao na 10 x bolje, ...
jbg, ja sam dosao na losije, jer sam ziveo u velegradu od blizu milion stanovnika, a dosao sam u gradic od nekih 300.000
ali ne zallim se, jedino me boli kada domicioni pokusavaju za sve svoje patnje okriviti pridosle
tu se posebno istice nasa srpska doktrina, ... nasa netrepeljivost prema svome, pa i sebi
ona stara, ... neka komsiji crkne krava... !!
ali svestan sam ja da je tako svagde u svetu pa i u EU
video sam i osetio sta znaci biti strendjer u Nemackoj i Italiji, ...
e zato svuda prodji al kuci dodji, ...
i kuci je najlepse
a ako mi dozvolimo da zbog smrdljive vlasti i politicara
prodamo svoj prag
shvati i ti i svi ostali koji zagovaraju EU pod svaku cenu
da bez Srbije majke, ostajemo i bez duse i bez srca
a kako ziveti bez osnove zivota
TO JE SVA PRICA MENE A VERUJEM I OSTALIH IZ OVOGA '' TABORA ''
koji sumnja u ispravnost politike pridruzivanja NATO i EU
nadam se da si me razumeo sta sam hteo da kazem
poz
Pa tako si pisao!
Pomerao sam se pa se vratio i sa jedne strane je dobro a sa druge nikako!
U velikoj vecini pridoslica ima i losih koji ne zele da postuju pravila igre i to se obija svima o glavu. I nas su generalizovali kao lopove i kriminalce zbog malog broja nasih preko koji su svima zagorcavali zivot tamo.
Razumeo sam te savrseno ali trebamo biti svesni da ne mozemo vecito da budemo sami i izopsteni od sveta. U nekim stvarima se slazem sa tobom jer i ja nisam za Nato ali ko mene ili tebe to pita, najcrnje je sto to nasi nece moci da odluce vec neko mnogo veci i jaci!
Napisano: 29.03.10, 11:11
Zoran Jovanovic, on 1:48, 29. March 2010, said:
Pomerao sam se pa se vratio i sa jedne strane je dobro a sa druge nikako!
U velikoj vecini pridoslica ima i losih koji ne zele da postuju pravila igre i to se obija svima o glavu. I nas su generalizovali kao lopove i kriminalce zbog malog broja nasih preko koji su svima zagorcavali zivot tamo.
Razumeo sam te savrseno ali trebamo biti svesni da ne mozemo vecito da budemo sami i izopsteni od sveta. U nekim stvarima se slazem sa tobom jer i ja nisam za Nato ali ko mene ili tebe to pita, najcrnje je sto to nasi nece moci da odluce vec neko mnogo veci i jaci!
eto najzad dodjosmo do biti, oko koje se prepiremo eto mesec-dva!
niko normalan nije za izolaciju sebe i svoje dece
samo po meni nemozes biti normalan i ako dopustis da te izrabljuju i ponizavaju u vlastitoj zemlji
a upravo ce nam se to desiti ako nastavimo da bez strategije udjemo tamo medju te vukove EU
pa vidis da nam otimaju zemlju brate
pa vidis da neke podrzavaju u secesiji, a druge primoravaju na sazivot sa nekim koji zele da nas uniste!
gde je tu pravda i postenje
gde nam je strategija, koja ce sutra nasoj deci omoguciti da sa ponosom isticu svoje korenje
da se secaju herojskih zrtava svih ratova, kada smo se branili i nikoga napadali!
pa nas jos nazivaju agresorima u HR i BiH, ...
zar sa tim ne resenim stvarima i ne resenim desavanjima (zlocinima nad nama)
treba sklopiti oci i ne rasvetliti, da ceo svet DOZNA ISTINU
e malo mi radimo na tome, podlezemo samo pritiscima pojedinaca
da priznamo kako smo premaleni, necivilizovani, jadni
i da bi trebali pod moranje, dozvoliti njihov dolazak
jer samo cemo tada imati hljeba jesti,
e tome se ja protivim, ...
nema mira u kuci bez volje brace
nema blagostanja bez milosrdja
nema hljeba bez motike
NEMA, brate, politike, bez DOBROG I ZDRAVOG POLITICARA!!!
koji ce se zauzeti za sve nas (narod), kao otac za svoje dete jedince
samo tako razmisljajuci mozemo ocekivati BOLJE SUTRA
pa to bilo u Evropi ili u Africi, sve jedno je
Napisano: 29.03.10, 16:51
Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 29.03.10, 16:52
Ko to tera našu Skupštinu da uopšte nešto izglasava o nekoj tamo Srebrenici?
Kome je to i zašto stalo da piše baš genocid?
Kakva je zadnja namera tih koji nas na to gone?
Da, da -to je jedno pitanje jer ima samo jedan odgovor! Dacky, pomozi odatle iz Evrope da nas ne nasamare!
Otkrij nam šta nam to pomažu ovi tvoji iz Evrope!
Napisano: 29.03.10, 22:42
Ovu poruku je izmenio Branko Lori: 29.03.10, 22:45
prof. Cobra, on 17:51, 29. March 2010, said:
Ko to tera našu Skupštinu da uopšte nešto izglasava o nekoj tamo Srebrenici?
Kome je to i zašto stalo da piše baš genocid?
Kakva je zadnja namera tih koji nas na to gone?
Da, da -to je jedno pitanje jer ima samo jedan odgovor! Dacky, pomozi odatle iz Evrope da nas ne nasamare!
Otkrij nam šta nam to pomažu ovi tvoji iz Evrope!
Izdajnici! Žuti, DS, LDP, NVO... Mora da vrate usluge zapadu koji ih je doveo na vlast, a ovi pak ukidanjem RS. i tužbom za genocid, vratili bi pare koje su uložili i opravdali bombardovanje jedne suverene zemlje.
Svetska intelektualna elita im skreće pažnju da se ne upuštaju u tako nešto što još nije ni pravno dokazano, ali izdajnik je izdajnik.
GADE MI SE