Branko Lori, on 22:53, 12. March 2010, said:
To je jako diskutabilno! Lak muškarac je isto što i laka žena.
E sad se postavlja pitanje: Šta je laka žena???
Ako dodjemo do odgovora! " Ubili smo 2 muve jednim udarcem "
Dakle, Branko, linijom reciprociteta? Vi ne znate šta se podrazumeva pod pojmom "Laka žena", ali čim saznate, definisćete i "Lakog Muškarca". Vrlo zanimljivo.
Lusio 1, on 0:17, 13. March 2010, said:
Najpre fin, postovati oosbenost svake zene, pokazati da je u tvom drutsvu ona najbitnija na svetu, a zatim i ne oklevati suvise...
Znaci prvo fin a onda i dovoljno lak

Ovo bih okarakterisala kao taktiku, da ne kažem LUKAVSTVO.
Poslednji Vitez, on 16:33, 13. March 2010, said:
dok sam bio mladji (ne bih da se izjasnjavam), ali sada sa godinama postajem sve finiji
Na koji način postaješ finiji? Šta podrazumeva to "Finiji". Možda NEMOĆNIJI?
prof. Cobra, on 21:51, 13. March 2010, said:
Ma.hoće li neka ženska osoba da nam objasni šta ona smatra pod pojmom Lak Muškarac.
Je li to osoba koja nema težak karakter ili je to osoba lakog morala ili nešto treće? Please!
Probaću ja, profesore, mada nisam merodavna, nemam iskustva sa takvim "primercima"
Karamut.stari, on 14:42, 14. March 2010, said:
po svim tačkama postajem težak muškarac
Po kojim "svim tačkama"? Imaš tačke u Pravilniku, u Zakonu, po telu, Geometriju da ne pominjemo.
Ne znam šta se podrazumeva pod terminom "Lak muškarac", verovatno je naslov topika pandam temi "Lake ili fine žene", u redu je da je tema postavljena. I ja bih je postavila da sam malo raspoloženija. Interesantno je kako ste se nanizali, naivni, tobože ne znate šta taj termin podrazumeva, a u stvari očekujete da vas žene okarektarišu kao "Muškarčine" tj promiskuitetne muškarce, što bi vama bila čast, za razliku od žena kojima bi ista karakteristika bila balast, tačnije, umanjivala bi im vrednost u očima muškaraca i okoline, uopšte.
Ovde ću pokušati da dam odgovor na obe teme jer su povezane i ne isključuju jedna drugu.
Lak muškarac? Ne postoji, jednostavno ga NEMA!
Muškarac može biti nepažljiv, netolerantan, lažljiv, bez stava, nezreo, neodgovoran, što povlaču "uskakanje" iz veze u vezu, ili "iskakanje" iz veze zarad avantura. Takve prezirem.
Po mojoj definiciji, drugi tip muškaraca je suprotnost prvoopisanim tipu. Znači: muškarac koji poštuje ženu, odgovoran, savestan, muškarac čvrstih moralnih načela i stavova, muškarac uz kojeg se svalka žena oseća sigurno, muškarac koji od žene napravi Princezu, bez obzira šta okolina misli o njoj, neiskompleksiran, siguran, muškarac koji IMA emocije i ne stidi se da ih pokaže prema ženi koju voli.
Da li sam odgovorila na temu ili nisam, ne znam, ovo je moje mišljenje, zaključak izvedite sami, DRAGI MOJI MUŠKARCI.
Što se tiče žena, e tu ste specifični. Volite lepe žene, ne samo da vama budu lepe, već da drugi to vide, hteli bi uvek da i drugi to vide i znaju. Čitali ste sto puta, to i vrapci znaju: Želite poštenu ženu, dobru majku Vašoj deci, dobru domaćicu, da Vas voli, da vam voli užu i širu rodbinu, da je dobra radnica, na poslu cenjena, da sve postiže, a uveče, kada se Vi dobro odmorite da bude izvrsna ljubavnica prepuna strasti i bogata maštom. E, pa, nije nego.
Šta nudite, to, uglavnom, i dobijate, DRAGI MOJI MUŠKARCI