Pogodite koja je kampanja sledeća!?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Imamo li mi talenat da pogodimo koja je medijska kampanja sledeća ili da čekamo Amere da nešto lansiraju?

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 23.02.10, 20:04

Jeste li primetili da se kod nas sve nešto dogadja kampanjski: Svi mediji, kao torokuše, uglas počnu da "delju"
jednu temu do iznemoglosti, pa se malo umire pa jovo nanovo!

Ja ću da nabrojim nekoliko, kojih se prvo setim, a vi dodajte one, kojih se setite:

ptičji grip, svinjski grip, seča platana, most preko Save, obilaznica.pa malo gazela,
pa svakih 100metara tramvajskih šina,

Sećate li se brzih pruga koje je prvi predsednik započinjao predizborno?
Sećate li se koliko puta je drugi predsednik započinjao drugu traku od Novog Sada pa na sever?

Imamo li mi ovde talenat da pogodimo šta je sledeće ili da čekamo amere da nešto lansiraju?
0

#2 Jana DM  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 144
  • Pridružio se: 22.02.10
  • Pol:ženski

Napisano: 24.02.10, 09:16

Kod nas uglavnom, sve teme-kampanje se ponavljaju s vremena na vreme. Krene hajka na nekoga par dana traje, pa onda tišina, i prodje neko vreme, i eto je krene ponovo. Zapanjuje me koliko ljudi se *primi* na te medijske tzv.kampanje. Obično svaka kampanja ima neku podlogu, narodu puste priču, a u stvari dešava se nešto deseto. Sad se radi 24h na Gazeli, čim ovi iz MMF odu, garant staju radovi. Sve te priče nama zamazuju oči, dok oni nešto drugo rade. Radila sam na jednoj TV stanici i znam kako se pokreću priče, užas.
0

#3 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 24.02.10, 13:58

View PostIlijana Dragovic, on 9:16, 24. February 2010, said:

Kod nas uglavnom, sve teme-kampanje se ponavljaju s vremena na vreme. Krene hajka na nekoga par dana traje, pa onda tišina, i prodje neko vreme, i eto je krene ponovo. Zapanjuje me koliko ljudi se *primi* na te medijske tzv.kampanje. Obično svaka kampanja ima neku podlogu, narodu puste priču, a u stvari dešava se nešto deseto. Sad se radi 24h na Gazeli, čim ovi iz MMF odu, garant staju radovi. Sve te priče nama zamazuju oči, dok oni nešto drugo rade.Radila sam na jednoj TV stanici i znam kako se pokreću priče, užas.

E, pa, takva je priča interesantna! Kakva je tehnologija? Odakle prvo polazi? Kakav zadatak treba da se obavi?
Jedino ako si se prijavila pod pravim imenom nije zgodno da se izjašnjavaš. Ali onako uopšteno može?
Pozz
0

#4 Jana DM  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 144
  • Pridružio se: 22.02.10
  • Pol:ženski

Napisano: 24.02.10, 15:52

Ovu poruku je izmenio Ilijana Dragovic: 24.02.10, 16:14

. S ove strane TV ekrana sve je to nama WOW, ali kad radite za neku TV kuću, prodali ste dušu djavolu.. E, daću vam jedan primer:mislim da se sećate TV PALMA, iz Beograda, sad je ukinuta. Postoji priča dal je Gazda Jezde il nije, al nećemo u taj reon. Naime, urednik te televizije je bio istovremeno i urednik 3kanala, ma sposobnost nema šta-haha, ma nekim čudom i rodbina je radila za Palmu i 3K, Nikad nijedna nagrada nije otišla pravom dobitniku, Da li znate da zaposleni u toj kući i dan danas nisu dobili platu. Kako se postaje voditeljka, mislim da svi znamo?!!! Urednik-voditeljka-odgovarajuća politička stranka, svaka čast izuzecima, ali ih je vrlo malo. Postoji jedna emisija na jednoj nacion.televiziji gde gostima uvek na kraju uručuju buket cveća-aha, da u programu, posle van studija vam traže cveće nazad. Ma milion primera, što bi neki rekli Đe smo mi a đe je jevropa.
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu