Da li imate iskustva sa agencijom za rad u inostranstvu Agave?
Napisano: 15.02.10, 14:02
Agava-Imate li mozda neke informacije o ovoj agenciji, pricu nekog poznanika ili slicno? Hvala.
Napisano: 16.02.10, 19:10
Mani se takvih stvari.
Čim ne možeš da pronađeš minimalne informacije o agenciji, batali!
Ako hoćeš da radiš, osloni se na prijatelja. Agencija te može skupo koštati.
Posla ima, ali nema ljudi koji bi da rade!
Čim ne možeš da pronađeš minimalne informacije o agenciji, batali!
Ako hoćeš da radiš, osloni se na prijatelja. Agencija te može skupo koštati.
Posla ima, ali nema ljudi koji bi da rade!
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 20.11.10, 11:12
Početkom ove godine je drugarica bila zainteresovana za istu agenciju. Tačnije ona je planirala neki sezonski rad u Grčkoj pa, ako može tako nešto kod njih da nađe. Bio je njihov sajt... moram ga potražiti da bih dala link, koji je nudio neke obrasce i kratku listu lokacija i poslova koje oni imaju i sa kojim ljudima sarađuju. Znam da je bila varijanta da li 1000 ili 1500 je godišnja članarina, odeš kod njih u kancelariju i tamo neke testove i neke razgovore šta već obavljaš pa time daješ njima da on naprave tvoj CV, sa time šta znaš i želiš da radiš pa u skladu sa time ti traže posao. Taj deo dalje već ne znam jer nije to uradila. Onaj deo sa parama joj je teško pao.
Ali videla sam da su deo sajma za zapošljavanje, znači trebalo bi da imaju kredibilitet i licencu za to što rade.
Ali videla sam da su deo sajma za zapošljavanje, znači trebalo bi da imaju kredibilitet i licencu za to što rade.
Napisano: 17.01.11, 23:16
Bez`te od tih poslova i tih firmi, to je prevara. Uzmu vam se pare, vi se uclanite, pa cekate dok se poslodavac javi, tojest neko iz firme, recimo za zene: cuvanje dece u inostranstvu. Pricam vam to, jer je jedan u moru mojih poslova koje sam radio bio i to da radim kao agent u jednoj takvoj firmi. Posle par dana sam zapalio, jer sam video da su teski pokvarenjaci i da lazu ljude(vlasnica i njen muz) da se mnogo zaradjuje na ljudskim ocekivanjima kada je pronalazenje posla u pitanju. Iako to nije moj fazon, ali malo je falilo da bude svasta, jer su kao i meni neke pare trazili, da kao izvrse neku uplatu nekog dokumenta, ma vazi, odmah...
Sto je najbolje, neke i odu, neke zene(dvoje ili troje), i to je paravan da se kao nesto radi, ali ostatak, njih jos recimo 50-ak i vise ceka nekog sledeceg koji ce kao firma da im nadje ukoliko se neka porodica iz Svajcarske ili Grcke javi. A zene su se uclanile i sve platile. Znaci nikakve firme, za rad u inostranstvu, ... paljba odatle, ... , ime te firme je Mond club, a ima ih raznih, jos Adecco, pa jos neka kao americka firma, nikako takve firme. A, ako se odlucite na vas rizik je da to uradite.