Ima li Srbija budućnost bez ikakve ideološke i industrijske podloge?
Napisano: 29.12.09, 22:04
To su one generacije koje ce raspad Jugoslavije najvise da kosta: taman su pregrmeli ratne mobilizacije, sad ih cekaju
mobilizacije u miru.
A, niko ne vidi orijentaciona signalna svetla u kom pravcu i kojom brzinom ce Srbija napred!
Perspektive na dugi rok nece docekati, a perspektive na kratak rok se ne vide!
Sta Vi mislite: kakva je buducnost Srbije za 35.godisnjake?
Ima li Srbija buducnost bez ikakve ideoloske i industrijske podloge ?
mobilizacije u miru.
A, niko ne vidi orijentaciona signalna svetla u kom pravcu i kojom brzinom ce Srbija napred!
Perspektive na dugi rok nece docekati, a perspektive na kratak rok se ne vide!
Sta Vi mislite: kakva je buducnost Srbije za 35.godisnjake?
Ima li Srbija buducnost bez ikakve ideoloske i industrijske podloge ?
Napisano: 29.12.09, 22:12
Nijedna država bez ideološke i industriske podloge nema budućnost!
Treba to objasniti ovim našim lopovima na vlasti!
Što se tiče stasalih 30 to godišnjaka!!! Strašno, generacije dece" puštene niz vodu "
Treba to objasniti ovim našim lopovima na vlasti!
Što se tiče stasalih 30 to godišnjaka!!! Strašno, generacije dece" puštene niz vodu "
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
Napisano: 30.12.09, 13:53
Ovu poruku je izmenio Goc 1972: 30.12.09, 13:55
po meni nema neke buducnosti ni'zakoga, a tako ni za 35 godisnjake!
svet ce se svesti na 5 % bogatih, 10 % srednjeg staleza (to su direktori, sefovi... doktori, sve u svemu oni koji rade za bogate)
i 85 % siromasnih, nadnicara, ROBOVA modernog drustva
Mazu nam oci nekakvim PRAVIMA koje mozemo naci jedino na papirima
, prave od nas potrosacko drustvo, gde ste prisiljeni po prirodi stvari kupovati, jer ako ne kupujete, ne zaduzujete se - niste IN, cudaci ste
sutra ce nas zigosati, kontrolisati svaki nas pokret, kroz GM hranu uticati na populaciju, bolest, i sve moguce i ne moguce...
prodavati ce vam cjepiva za ovo, za ono, , ,
nemojte da mislite da sam pesimistican, po prirodi sam optimista, ...
ali stvarno ne verujem u neko veliko BOLJE SUTRA!!!
po meni ce BOLJE VREME doci kao sto je i Gospod nas prorekao ; doci ce vreme vaskrsenja mrtvih i zivot buducega veka!
... pa... ko ga po zasluzi, doceka!
svet ce se svesti na 5 % bogatih, 10 % srednjeg staleza (to su direktori, sefovi... doktori, sve u svemu oni koji rade za bogate)
i 85 % siromasnih, nadnicara, ROBOVA modernog drustva
Mazu nam oci nekakvim PRAVIMA koje mozemo naci jedino na papirima
, prave od nas potrosacko drustvo, gde ste prisiljeni po prirodi stvari kupovati, jer ako ne kupujete, ne zaduzujete se - niste IN, cudaci ste
sutra ce nas zigosati, kontrolisati svaki nas pokret, kroz GM hranu uticati na populaciju, bolest, i sve moguce i ne moguce...
prodavati ce vam cjepiva za ovo, za ono, , ,
po meni ce BOLJE VREME doci kao sto je i Gospod nas prorekao ; doci ce vreme vaskrsenja mrtvih i zivot buducega veka!
Верујем у једнога Господа Бога ИСУСА ХРИСТА !!
КАО ШТО КОШУТА ТРАЖИ ПОТОКЕ , ТАКО И ДУША МОЈА ТРАЖИ ТЕБЕ БОЖЕ
КАО ШТО КОШУТА ТРАЖИ ПОТОКЕ , ТАКО И ДУША МОЈА ТРАЖИ ТЕБЕ БОЖЕ
Napisano: 30.12.09, 16:25
budućnost
e pa ako je veliki broj tridesetpetogodišnjaka neoženjen sa malo radnog staža još vezan za roditelje onda je tu upitna budućnost
politička uverenja su sticali gledajući kako se razni kriminalci i lopovi bogate
slušali su na sve strane kako su Srbi najgori na svetu
oko njih su političari koji su pričali protiv Srba bili pozivani u razne ambasade i žive ugodno a patriote koji su se puškom borili su mahom po zatvorima sa pričom o teškim zločinima
veliki broj te generacije je konzumirao razne vrste droge a dosta ih je postalo zavisno neki čak i heroinski zavisnici
danas da stvaraju porodicu nemogu jer su ubeđeni da jedino novcem mogu kupiti sreću --a novac nemaju-
da se promene politički nemogu jer su indoktrinirani do te mere da im je veća briga za gej paradu nego za decu sa kosova i metohije
da nije sve crno vidi se da ima jedan broj istih koji su postali veliki privrednici ili poljoprivrednici ali se ne eksponiraju u javnom životu
Sebija i Srpska će imati velike štete od izgubljenih generacija zbog svega što nam se dešavalo od 1990 do danas
e pa ako je veliki broj tridesetpetogodišnjaka neoženjen sa malo radnog staža još vezan za roditelje onda je tu upitna budućnost
politička uverenja su sticali gledajući kako se razni kriminalci i lopovi bogate
slušali su na sve strane kako su Srbi najgori na svetu
oko njih su političari koji su pričali protiv Srba bili pozivani u razne ambasade i žive ugodno a patriote koji su se puškom borili su mahom po zatvorima sa pričom o teškim zločinima
veliki broj te generacije je konzumirao razne vrste droge a dosta ih je postalo zavisno neki čak i heroinski zavisnici
danas da stvaraju porodicu nemogu jer su ubeđeni da jedino novcem mogu kupiti sreću --a novac nemaju-
da se promene politički nemogu jer su indoktrinirani do te mere da im je veća briga za gej paradu nego za decu sa kosova i metohije
da nije sve crno vidi se da ima jedan broj istih koji su postali veliki privrednici ili poljoprivrednici ali se ne eksponiraju u javnom životu
Sebija i Srpska će imati velike štete od izgubljenih generacija zbog svega što nam se dešavalo od 1990 do danas
Napisano: 30.12.09, 18:20
Budućnost države bez isitnske duhovnosti biće jadna, bilo o kojoj državi da se radi.
Ukoliko je svedemo samo na materjalno bićemo jadni i sa parama i bez njih.
Gorane to je samo tvoje tumačenje reči Gospoda. Zasluge stičeš svakog trenutka.
Ukoliko je svedemo samo na materjalno bićemo jadni i sa parama i bez njih.
Goc 1972, on 13:53, 30. December 2009, said:
Gorane to je samo tvoje tumačenje reči Gospoda. Zasluge stičeš svakog trenutka.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
#7 ZoNi
Napisano: 30.12.09, 21:02
Sto vise duhovnosti ima u drzavi, to je manja sansa za bolje sutra.
Napisano: 30.12.09, 21:28
Da probamo, ljudi: Broza pravio industriju i nije brinuo za duhovnost i nije valjalo.
Da pravimo crkve i brinemo za duhovnost--mozda ce da nam krene.
A Kinezi da rade i trguju!
Da pravimo crkve i brinemo za duhovnost--mozda ce da nam krene.
A Kinezi da rade i trguju!
Napisano: 30.12.09, 22:12
ZoNi, on 21:02, 30. December 2009, said:
Sto vise duhovnosti ima u drzavi, to je manja sansa za bolje sutra.
Napisa i osta živ.
Kinezi su za nas nedostižni u svemu. Nemoguće misija je da od njih nešto naučimo.
Naglasila sam istinska duhovnost, onu u srcu, duši, glavi...
Ne koristim strane reči i izraze.Nisam mislila na crkve i religiju.
Ovakvi kakvi smo sada poješćemo se međusobno... zbog komšijinog novo LCD TV-a.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja