Kako do Kanade?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Na koji način emigrirati u Kanadu?

#1 mattrona  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 27.12.09
  • Pol:ženski

Napisano: 27.12.09, 18:31

Posto sam zacetnik ove teme mogla bi onda i da kazem zasto sam nacela istu :fool:
Niame imamo, muz i ja, zelju da izadjemo sa imigracionom vizom kao "skilled worker". Kad prodju praznici sam mislila da krenem sa ovim procesom, ako je neko u slicnoj situaciji vise je nego dobrodosao da mi se pridruzi sa svojim iskustvima i pitanjima.

Pozz za sve strpljive :girl_sigh:
0

#2 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 30.12.09, 21:49

Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 30.12.09, 21:49

Ovo je nikakav odgovor na Vase pitanje:
1. Pricao mi jedan otac kojem su kcer i zet u Torontu. Sve lepo-samo klima vlazna. Odmah se otac vratio!
2. Pricao mi jedan mladi covek iskustvo iz trece ruke kako se jedan nas tamo lepo snasao, kupio 3 kuce i kad je hteo da
proda kuce i da se vrati-opeljesi ga kanadska drzava jer je sve kuce kupio na izuzetno povoljan kredit koji drzava daje, valjda imigrantima.

Evo i jedan savet: Da li ste probali malo da se informisete o Kanadi sa nekim nasima.
Kliknite na googlu temu "Srbi u Kanadi ". Ima tamo svasta!
0

#3 mattrona  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 27.12.09

Napisano: 31.12.09, 11:19

Hvala na obavestenju, pogledacu
0

#4 chriss  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 25.01.12

Napisano: 25.01.12, 17:02

Cao Forumasi. Interesuje me dali je neko imao slucaj da ga vrate sa aerodroma iz toronta?ja sam isao u posetu, sa hrvatskim pasosem i nisu mi odobrili ulazak, nego me vratili prvim avionom.razlog mi nisu rekli, sve mi je uredno sa papirima, nisam kaznjavan itd.dali ima neke sanse da se zalim u kanadskoj amasadi i da mi odobre jedan ulazak ili avionsku kartu da dobijem?
0

#5 alanya  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 537
  • Pridružio se: 12.11.10

Napisano: 25.01.12, 17:36

Ovu poruku je izmenio alanya: 25.01.12, 21:30

Како нису рекли разлог?
Да ли си звао хрватску амасаду тамо чим су ти одбили улазак? Њихову амбасаду обавезно зови, још боље, отиђи до ње и објасни ситуацију, на леп начин тражећи објашњење шта се догодило.
Не знам како си скупљао документе, да ли си се добро распитао? Проверио у амбасади, не по форумима и код комшија? Не желим да стајем некоме на муку, али се све прво добро провери пре него што се човек упути у путешествију која може скупо да га изађе. Јер то није пут до Мађарске и назад.
Уколико је грешка до њих, тражи да ти виде то око авио карте јер због њихове грешке си на губитку.
0

#6 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1587
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 26.01.12, 09:25

Ovu poruku je izmenio Nenad 1977: 26.01.12, 09:27

Moj brat od strica muku je mucio dok nije nabavio papire za Usa. Sada je tamo tri godine vec, nasao je zenku(zenu, malo se zezam, naravno), lepo radi, ..ali stric mi je rekao da dok je dolazio imao je strah da ga sa cikaskog aerodroma ne vrate, iako je imao sve papire, zaista uredno. Prosle godine je nasao zenu, tojest devojku, sto se kaze i njegov otovreni cilj je bio da se ovamo nikad vise ne vrati. A, ako se vrati i to samo u posetu, onda kao americki gradjanin.

Za Kanadu ne znam, ali sigurno se trazi papirologija slicna za Usa. Valjda zbog prevelikog broja stranaca koji hoce drzavljanstvo Kanade ili nekakvog ilegalnog useljenja.
0

#7 JANA  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1942
  • Pridružio se: 16.08.08

Napisano: 26.01.12, 09:33

Government of Canada
Веруј ономе ко тражи истину, чувај се онога ко ју је "нашао". . .
0

#8 Rocky Marciano  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1630
  • Pridružio se: 22.08.09

Napisano: 29.01.12, 22:42

*
POPULAR

Kako do Kanade?

Obavezno skreneš levo kod Albukerkija... .:)
1

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu