Kako prebaciti tekst sa kompa na mobilni?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

pomoć u prebacivanju teksta sa računara na blutut. Kako prebacite neki tekst sa računara ili sa internet stranice na mobilni preko blututa?

#1 No Signal  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 13
  • Pridružio se: 19.09.09
  • Pol:muški

Napisano: 25.12.09, 14:44

Zna li neko kako da prebacim neki tekst sa računara ili sa internet stranice na mobilni preko blututa?ja pokušao normalno da orebacim kao pesmu ali kad sam pokušao da otvorim na telefonu je pisalo da ne podržava taj fajl to jest datoteku? Zna li neko u čemu je problem.
0

#2 ZoNi

• Grupa: Gost

Napisano: 25.12.09, 15:05

Koji telefon? U kom formatu bi da prebacis text?
0

#3 No Signal  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 25.12.09, 15:37

Imam NOKIA 3110 Classic a sad ne znam u kom formatu, bitno je da to mogu da pročitam na telefonu, ne reazumem se u te formate?jel možeš ti probati nekako da prebaciš pa mi javi jel može i kako?
0

#4 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07
  • Pol:ženski

Napisano: 25.12.09, 22:52

Jednom sam neki tekst jednostavno fotografisala kamerom mobilnog. Nakon toga moglo se čitati tako što se foto uvećava zumom.
0

#5 ZoNi

• Grupa: Gost

Napisano: 25.12.09, 23:04

Ovu poruku je izmenio ZoNi: 25.12.09, 23:05

View PostNo Signal, on 15:37, 25. December 2009, said:

Imam NOKIA 3110 Classic a sad ne znam u kom formatu, bitno je da to mogu da pročitam na telefonu, ne reazumem se u te formate?jel možeš ti probati nekako da prebaciš pa mi javi jel može i kako?

Ja imam Nokia 6120 Classic. Ona je Symbian telefon, tako da sam ja na nju instalirao besplatni "notepad", koji normalno cita TXT fajlove.

Nisam siguran kako moze na 3110. Mozda da prebacis kod sebe i snimis kao MMS?
A mozda moze da pomogne ovaj program: http://gallery.mobile9.com/f/878088/
0

#6 No Signal  Korisnik je offline

• I - Tirones

Napisano: 26.12.09, 12:43

jel nisi mogao ranije da primaš te tekstualne poruke sa neta ili računara dok nisi instalirao taj notepad, možda si u pravu jer ova moja 3110 nema symbian u sebi. Jel možeš onda taj tekst da pošalješ kao sms poruku? Jel možeš možda da uđeš na telefonu na internet pa skineš neki tekst i sačuvaš u telefonu, to je još bolja i jednostavnija opcija. Izviniu druže ako sam malo dosadan ali vidim da ti znaš oko toga pa sam te zato i pitao. Hvala ti i javi mi
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu