Postoji li nevina virtualna ljubav

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Postoji li nevina virtuelna ljubav?

#1 glumac  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 260
  • Pridružio se: 05.12.09
  • Pol:muški

Napisano: 10.12.09, 22:09

Andjelku, hvala ti sto me podseti... Niko od nas nije za ``kompjuterski flert`` a svi to nekako podsvesno ocekujemo. Odgovara nam kada nam neko napise nesto, gde mi izmedju redova procitamo i ubedimo sebe da je to ljubavna poruka. Mazda malo prejako receno, ali recimo poziv na malu zajednicku dozu leptirica u stomaku.
0

#2 Dušan  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2407
  • Pridružio se: 25.07.08

Napisano: 10.12.09, 22:15

Ovu poruku je izmenio Dušan: 10.12.09, 22:15

View Postglumac, on 22:09, 10. December 2009, said:

Andjelku, hvala ti sto me podseti... Niko od nas nije za ``kompjuterski flert`` a svi to nekako podsvesno ocekujemo. Odgovara nam kada nam neko napise nesto, gde mi izmedju redova procitamo i ubedimo sebe da je to ljubavna poruka. Mazda malo prejako receno, ali recimo poziv na malu zajednicku dozu leptirica u stomaku.

A zašto nisi za "kompijuterski flert", kako ga nazva. I ti leptirići prijaju. Koliko nas, po mojem skromnom mišljenju, ima "ljubav "na ovom ili nekom drugom forumu? Ne mora da se čita između redova, može i direktno da se napiše. Lepo je kada imaš na Forumu nekoga za koga možeš da misliš da prema tebi gaji ljubavna osećanja, bila ona i privid. uostalom ima i onih koji su tu ljubav i "oživeli".
Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
0

#3 Branko Lori  Korisnik je online

• IX - Tesserarius
  • Poruka: 5398
  • Pridružio se: 21.12.08

Napisano: 10.12.09, 22:27

Iskreno! Prija mi taj "komjuterski flert " i uhvatio sam sebe da čak i uživam ponekad u njemu. Na žalost leptiriće još nisam osetio.

Pak s"druge strane, čvrsto gazom po zemlji i uvek sam okrenut stvarnosti iz jednog jednostavnog razloga! Familija mi puno znači.

Kompjuter mi je tako poziciran u sobi da je 24h svima dostupan i pregledan svima, kao št je i meni dok sam na kompu dostupna i pregledna kompletna familija!
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
0

#4 Satana Varganja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 500
  • Pridružio se: 27.11.09

Napisano: 10.12.09, 22:44

Trenutak istine od mene...
Moja draga je vec duze vremena jedna od Vas, ponekada je aktivna ponekad ne, ovisno od njenih obaveza.
na forumu sam bio iskljucivo zbog nje, jos uvek ne zna moj nik, ali je vreme da joj to sam kazem i da se polako povucem sa ovog foruma...
meni je ovo bilo razbibriga, bez ikakvih namera, moram biti iskren, neki su mi clanovi vise neki manje simpaticni, ako sam nekoga uvredio, onda je to bilo namerno, te mu ili im se sada izvinjavam...
Ostajte mi dobri i debeli, iskreno vas sve pozdravlja Vas Marko Kraljevic
0

#5 mirmar  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 529
  • Pridružio se: 23.11.09
  • Pol:ženski

Napisano: 10.12.09, 22:52

Da, mislim da se mogu razviti izvesna lepa osecanja. Recimo, veca virtuelna simpatija. Neko se izdvoji od ostalih, i za nas postane poseban.
0

#6 shinen  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 925
  • Pridružio se: 07.02.09

Napisano: 10.12.09, 23:40

Šta "reći" više od onoga što sam već "rekla"?!
Leptire u stomaku volim da tražim uživo face to face, a ovde samo zanimljive postove... jer ste tu a kao da niste i ja samo kuckam po tastaturi dok čekam da se moj dragi istušira.
...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
0

#7 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1743
  • Pridružio se: 10.10.09

Napisano: 11.12.09, 01:17

Ovu poruku je izmenio Lucifer: 11.12.09, 01:15

Vidi, vidi ti ovih matorih manijaka :pardon:
A nisam ja znao da ste takvi... ako, ako...
I ovaj Marko Kraljevic... pa ti si dosao da spijuniras bre svoju dragu... au, bre Marko... :punish:

Nego ja dosao onako bez veze... ko da trazi leptirice ovako, nemam ja zivaca za to!
Ako se pojavi bas neka leptirica, ajde de... videcemo. Nego ovde je j***no sto moze da se ispostavi da je leptirica ipak leptir, pa sta cu onda!? :aggressive:
POZ

View Postshinen, on 23:40, 10. December 2009, said:

Šta "reći" više od onoga što sam već "rekla"?!
Leptire u stomaku volim da tražim uživo face to face, a ovde samo zanimljive postove... jer ste tu a kao da niste i ja samo kuckam po tastaturi dok čekam da se moj dragi istušira.

Shinen, nosi li tvoj dragi lap top na tusiranje... cuvaj se, mozda je on Marko! :rofl:
I'm always looking for the sun...
0

#8 shinen  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 925
  • Pridružio se: 07.02.09

Napisano: 11.12.09, 17:14

View PostLucifer, on 1:17, 11. December 2009, said:

Vidi, vidi ti ovih matorih manijaka :rofl:
A nisam ja znao da ste takvi... ako, ako...
I ovaj Marko Kraljevic... pa ti si dosao da spijuniras bre svoju dragu... au, bre Marko... :rofl:

Nego ja dosao onako bez veze... ko da trazi leptirice ovako, nemam ja zivaca za to!
Ako se pojavi bas neka leptirica, ajde de... videcemo. Nego ovde je j***no sto moze da se ispostavi da je leptirica ipak leptir, pa sta cu onda!? :scratch_one-s_head:
POZ

Shinen, nosi li tvoj dragi lap top na tusiranje... cuvaj se, mozda je on Marko! :rofl:

Dobar vic ha ha ha ha... zamisli da ti se dogodi LEPTIR Lucifere... samo nemoj da mu spržiš krila! Budi nežan!
...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
0

#9 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 11.12.09, 20:53

Ovu poruku je izmenio Mara: 11.12.09, 20:55

Andjelku, hvala ti sto me podseti... Niko od nas nije za ``kompjuterski flert`` a svi to nekako podsvesno ocekujemo.Odgovara nam kada nam neko napise nesto, gde mi izmedju redova procitamo i ubedimo sebe da je to ljubavna poruka. Mazda malo prejako receno, ali recimo poziv na malu zajednicku dozu leptirica u stomaku.

O ovoj pojavi sam pisala u više tema već, ne znam šta bih mogla novo napisti, a da već nisam napisala, no, da se ponovim, da podržim temu.
Ne bih rekla da se podsvesno očekuje, ali se dogodi.
Vreme zajedno provedeno na forumu ili četu, dugi sati zajedničkog boravka nisu dovoljni da se nešto "oseti", i ovde kao u životu mora da postoji neki fluid, "hemija", što zavisi od interesovanja.
Smešno bi bilo da se nekom prodrmaju emocije samo zato što neko ima lep avatar ili nik, no, i ni to nije nezanemarljivo. :D
Na forumu uvek, ali uvek zapazim nik, avatar i potpis, skoro nepogrešivo mi dosta govori o karakteru koji se nalazi iza tog nika, potom zapazim teme gde postuje, način kako postuje, kako se obraća sagovorniku, kako izražava svoje misli. E, sada najvažnije, muzika. Muzika je ta koja nepogrešivo odaje senzibilitet osobe, obzirom da mi je to "slaba tačka" :D, tu najčešće pronađem forumsku "srodnu dušu". kao u temama Književosti i Virtuelne filozofije, Psihologije..
Forumska čula se godinama izoštre tako da se nepogrešivo može proceniti sa kim se postuje, bez reči, bez PePea(koji samo sve pokvari), razvije se emocija koja stvara prijatnost i podiže adrenalin. Nikada ne tumačim "šta je između redova", otvorena sam i direktna, ne ostavljam prostora za nagađanja, ne mora značiti da svi tako doživljavaju virtuelno druženje, svako projektuje u svojoj glavi šta mu odgovara, obzirom da smo svi različiti, znam da oči isto vide, a razlišto tumače, ponekad đavo prste u farbu umače :P.
Dok mi je lepo igram se, pišem, trudim se da negativce i sitne duše obiđem, tražim od njih da me zaobiđu.
Ne bih to nazvala "forumskom ljubavi", nazvala bih forumskom prijatnošću, samim nazivom kojim nazivam ovu pojavu, smatram da je pojava NEVINA, sem ako neko ne traži na forumu nešto drugo, nešto više, a nadam se da je onda odabrao forum adekvatan namerama, a to nije opšti forum kao ovaj, za to postoje specijalni sajtovi.
0

#10 Zara  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1092
  • Pridružio se: 08.07.09

Napisano: 18.01.10, 23:57

View Postglumac, on 5:09, 11. December 2009, said:

Ne volim da se ponavljam, kad procitam nesto sto i delimicno ili potpuno mislim na isti nacin.
Znaci, glumac u liku bebe, slazem se.
0

#11 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 01.11.10, 18:27

Citat

Dok mi je lepo igram se, pišem, trudim se da negativce i sitne duše obiđem, tražim od njih da me zaobiđu.
Ne bih to nazvala "forumskom ljubavi", nazvala bih forumskom prijatnošću, samim nazivom kojim nazivam ovu pojavu, smatram da je pojava NEVINA, sem ako neko ne traži na forumu nešto drugo, nešto više, a nadam se da je onda odabrao forum adekvatan namerama, a to nije opšti forum kao ovaj, za to postoje specijalni sajtovi.

Ma, i sada isto mislim, uostalom, ne menjam mišljenje skoro nikada!
0

#12 Zara  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1092
  • Pridružio se: 08.07.09

Napisano: 13.12.10, 19:28

*
POPULAR

Meni je svaka ljubav nevina, pa i virtuelna.
1

#13 TinaNina  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 336
  • Pridružio se: 06.02.11

Napisano: 02.03.11, 18:52

Sve zavisi od toga kako ko shvati i prihvati sve ovo. Da li je tu malo da se opusti, nasali ili se ipak zanosi. Iz raznih dopisivanja sa manje ili vise poznatim ljudima, ili sasvim nepoznatim, stekla sam utisak da svako pokusava sebe da predstavi u sto boljem svetlu. Svi su nekako otvoreni, iskreni, i sve naj, naj. Ne znam gde su se sakrili u stvarnom svetu jer ih ne srecem puno... Drugo, pisana rec mnogo drugacije utice nego izrecena, mnogo lakse moze biti pogresno shvacena. Znam zasto to i kazem. Kod mene se, izmedju ostalih, bilo izdvojilo jedno dopisivanje. Pocelo je svakodnevno, pa zatim i visesatno, i tako svaki dan... Sa osobom sam imala zajednicju prijateljicu, nije bila sasvim nepoznata ali ipak... Iz svega toga javila se zelja da vidis tu osobu sa kojom toliko razgovaras, kojoj ne znas ni ti zbog cega ali eto, mozes sve da kazes... Upoznali smo se, i posle toga videli jos jednom, utisak je bio potpuno isti, nije bilo foliranja posle sve te price. Ali ipak kod mene je to bila prosto zelja za licnim upoznavanjem dok je na drugoj strani to preslo u nesto drugo... Najvise zbog jedne stvari koju sam ja rekla tj.napisala a koja je bila pogresno protumacena i shvacena kao neki znak... Zato mi je malo teze da prihvatim da moze da postoji potpuno nevina virtuelna ljubav a da pri tom ni jedna strana makar ne pomisli nesto vise... Mozda ne kada vam je lepo u zivotu i uzivate u nekim stvarima, ali kada vam je tesko... vrlo lako...
...always look on the bright side of life... :)
0

#14 Onegin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1636
  • Pridružio se: 03.01.11

Napisano: 02.03.11, 22:58

dopisujem se putem foruma vec dugo godina vise sapartnerima zenskog roda nego sa drugima. SA NEKIMA SMO IZMENJALI PUNO NEZNIH RECI nista neukusno i nikada nisam pozeleo da se sa nekom sretnem licen u lice, PARTNERKI SA KOJOM SE DOPISUJEM TRI GODINE HRVATICA bio 12 kilometara blizu u januaru mesecu i nisam joj se javio samo iz straha da ne razbijem caroliju da ne bi bilozabune ona zna sve o meni i ja o njoj. RAzmislio sam duboko i dosao sam do zakljucka da ona tamo ima svoj zivot i ne treba remetiti tokove.
Bogat si tek kad imas nesto sto nikad ne bi mogao kupiti novcem....
0

#15 TinaNina  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 336

Napisano: 02.03.11, 23:15

Zrelo i trezveno razmisljanje. Na zalost, znam za brak koji se raspao iz razloga sto je jedan supruznik poceo sa naizgled bezazlenim dopisivanjima, opustio se i prepustio nekom trenutnom osecaju, laznom, iluziji. Na kraju se sve raspalo, i brak i porodica, svi su patili. Bar da je ta osoba na neki nacin pronasla srecu, ali naprotiv. Iluzija se brzo razbila i pretvorila u nesto sasvim drugo. Mozda je shvatila kakvu je osobu imala pored sebe ali prekasno...
...always look on the bright side of life... :)
0

#16 Kitty  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 172

Napisano: 03.03.11, 13:30

Postoji.
By the time you read this, you've already read it.
0

#17 Onegin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1636
  • Pridružio se: 03.01.11

Napisano: 07.03.11, 14:44

u osnovi svaka virtualna ljubav je nevina sve dok se dopisnici ne susretnu face to face onda postaje ozbiljnije i od tebe samoga zavisi dali ce od toga nastati nesto ili bi se radije vratio samo dopisivanju putem foruma. MOguce su i traumaticn a desavanja ko sto je spomenula jedna djevojka gore
Bogat si tek kad imas nesto sto nikad ne bi mogao kupiti novcem....
0

#18 Brin  Korisnik je online

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3272
  • Pridružio se: 27.09.11

Napisano: 12.12.11, 15:59

Ovu poruku je izmenio Dete Brin: 12.12.11, 16:00

*
POPULAR

Hm... nevina virtuelna ljubav?
Nevina je samo ako ste u stanju da na nju zaboravite kad se izlogujete.
Nevina je, ako je zauzdana zdravim razumom. Zdrav razum nije, pak, uvek dobar oslonac kada je zaljubljenost u pitanju. Tu se malo (malo više) kockate sa samim sobom.
Nevina je dok se ne ispreplete sa vašim stvarnim životom.
Nevina je dok u vama ne probudi sve one negativne emocije, koje obično idu i uz onu "opipljivu ljubav": ljubomora, posesivnost, patnja... i ko zna šta još.

Ako sve ovo, gore navedeno, niste doživeli, onda niste ni bili (virtuelno) zaljubljeni.
Nema malih ljubavi, nema malih boli...
2

#19 Kiki_GNR  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3863
  • Pridružio se: 02.11.11

Napisano: 12.12.11, 17:45

Ovu poruku je izmenio Kiki_GNR: 14.12.11, 11:30

.
"..'Cause yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
Time just fades the pages In my book of memories..."
0

#20 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1587
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 12.12.11, 20:56

Vise volim uzivo, ali nije da ne postoji. Flert, ..prija.
0

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu