Trazim film

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Kako da pronađete film Sveti georgije ubiva aždahu?

#1 Antonijevic Goran  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 14
  • Pridružio se: 13.04.08
  • Pol:muški

Napisano: 10.12.09, 09:31

Ovu poruku je izmenio Antonijevic Goran: 10.12.09, 09:33

Trebami pomoc gde da nadjem ovaj film hvala unapred
sveti georgije ubiva azdahu
0

#2 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1340
  • Pridružio se: 10.10.07
  • Pol:ženski

Napisano: 10.12.09, 11:09

http://www.azdaha.com/
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
0

#3 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 771
  • Pridružio se: 06.09.09

Napisano: 27.12.09, 13:28

Trazim jedan italijanski film, gledao sam ga dva puta na tv-u, ali ne znam naziv.. Film je radjen po istinitom dogadjaju o jednom Italijanu, mislim da se zove Djordjo, ali nisam siguran, koji je u vreme 2. Svetskog rata u spanskoj ambasadi skrivao Jevreje. Film je vrh, uz njega se place.
Molim za pomoc.
0

#4 тапкарош  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 13.02.12

Napisano: 13.02.12, 23:15

Ovu poruku je izmenio тапкарош: 13.02.12, 23:17

Људи био бих вам много захвалан када бисте ми изашли у сусрет и помогли да дођем до једног филма који сам пре пар година гледао на тв - у.
Наиме, ради се о драми, са свега 2 главна и 2, 3 споредна глумца, филм је новије продукције, радња је смештена у неко Енглеско село, главни лик је старији човек, писац, живи у ултра модерној кући, открива да га жена вара и цео филм је у ствари невероватно упакована игра на живот и смрт између мужа и љубавника у тој кући.
Цео филм се одвија у кући, колико се сећам ту има и неке пљачке те исте куће од стране љубавника. Не могу да се сетим имена глумаца, само знам да је продукција врхунска, могуће да је филм Енглески... Ако ико зна који је ово филм био бих му много захвалан када би то своје сазнање поделио самном :)
0

#5 IvanSt  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 14.02.12

Napisano: 14.02.12, 21:17

View Postтапкарош, on 13.02.12, 23:15, said:

Људи био бих вам много захвалан када бисте ми изашли у сусрет и помогли да дођем до једног филма који сам пре пар година гледао на тв - у.
Наиме, ради се о драми, са свега 2 главна и 2, 3 споредна глумца, филм је новије продукције, радња је смештена у неко Енглеско село, главни лик је старији човек, писац, живи у ултра модерној кући, открива да га жена вара и цео филм је у ствари невероватно упакована игра на живот и смрт између мужа и љубавника у тој кући.
Цео филм се одвија у кући, колико се сећам ту има и неке пљачке те исте куће од стране љубавника. Не могу да се сетим имена глумаца, само знам да је продукција врхунска, могуће да је филм Енглески... Ако ико зна који је ово филм био бих му много захвалан када би то своје сазнање поделио самном :)

Da nije možda ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0488120/

View PostBaptista, on 27.12.09, 13:28, said:

Trazim jedan italijanski film, gledao sam ga dva puta na tv-u, ali ne znam naziv.. Film je radjen po istinitom dogadjaju o jednom Italijanu, mislim da se zove Djordjo, ali nisam siguran, koji je u vreme 2. Svetskog rata u spanskoj ambasadi skrivao Jevreje. Film je vrh, uz njega se place.
Molim za pomoc.

Lik se zove Giorgio Perlasca

a film je ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0278017/
0

#6 alanya  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 537
  • Pridružio se: 12.11.10

Napisano: 20.02.12, 12:38

Да ли неко можда зна где могу да нађем торент за скидање овог филма из 2004. " Princess Diana - The secret tapes ", а да није на Youtube где сам га и гледала?

Не смета ми превише што је слика лоша, већ што после трећег дела дужина по видеу је око 5 минута па бих да га погледам као човек, на миру.

Или, ако знате како, да поскидам одатле и некако спојим у један?
0

#7 majajanka  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Pridružio se: 20.02.12

Napisano: 20.02.12, 21:12

Pozdrav svima! Već dugo tražim jedan španski film, mlađahna Penelopa Kroz se poljavljuje u njemu na početku, zove se "Ljubav može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje" ("El amor perjudica seriamente la salud"). Ukoliko neko zna neki link, bila bih zahvalna da ga podeli sa mnom. Hvala!
0

#8 Серафим  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 781
  • Pridružio se: 08.11.08

Napisano: 20.02.12, 22:06

View Postmajajanka, on 20.02.12, 21:12, said:

Pozdrav svima! Već dugo tražim jedan španski film, mlađahna Penelopa Kroz se poljavljuje u njemu na početku, zove se "Ljubav može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje" ("El amor perjudica seriamente la salud"). Ukoliko neko zna neki link, bila bih zahvalna da ga podeli sa mnom. Hvala!

Добро дошла!:bye:

Надам се да ћеш остати и дружити се на овом форуму.

А што се тиче филма погледај своје сандуче са приватним порукама.

Свако добро!
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
0

#9 Серафим  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 781
  • Pridružio se: 08.11.08

Napisano: 20.02.12, 22:33

*
POPULAR

View Postalanya, on 20.02.12, 12:38, said:

Да ли неко можда зна где могу да нађем торент за скидање овог филма из 2004. " Princess Diana - The secret tapes ", а да није на Youtube где сам га и гледала?

Мисли да га нема на торентима, евентуално на неким приватним тракерима., можда га и неко нађе.

знате како, да поскидам одатле и некако спојим у један?

Знамо како може да се скине и знамо како може да се споји :pardon:... скини YouTube Downloader па са њима преузми све видео материјале а што се тиче спајања ја користим FormatFactory иначе то је бесплатан програм а уз то и мултифункционалан програм (фотографија, аудио, видео) конвертује, сече, спаја...
Упованије мојеОтец,прибјежишче моје Син,покров мој Дух Свјатиј, Тојице Свјатаја слава Тебје
1

#10 majajanka  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Pridružio se: 20.02.12

Napisano: 21.02.12, 10:28

Hvala puno!
0

#11 alanya  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 537
  • Pridružio se: 12.11.10

Napisano: 21.02.12, 10:57

Серафиме, хвала пуно.
Скинула сам га уз помоћ тог програма за преузимање, остало ми је данас да покушам да спојим уз помоћ овог другог.

Хвала!
0

#12 тапкарош  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Pridružio se: 13.02.12

Napisano: 22.02.12, 20:55

View PostIvanSt, on 14.02.12, 21:17, said:

Da nije možda ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0488120/

Lik se zove Giorgio Perlasca

a film je ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0278017/

Није то тај филм, у сваком случају хвала на покушају. Овде се све одвија у кући и филм је невероватно напет и интелигентно направљен.
0

#13 Jack  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Pridružio se: 25.02.12

Napisano: 25.02.12, 10:23

Sa Youtube se clip (Mp4 ili flv, svejedno) moze skinuti koristeci Youtube downloader, besplatan i jednostavan
mali program za neta. Potrazi na Google, search. Zatim, te klipove mozes da povezes, koristeci besplatan
program sa neta - Free Video Joiner. Potrazi na netu. Torrenta na netu nema, za sada.

Не смета ми превише што је слика лоша, већ што после трећег дела дужина по видеу је око 5 минута па бих да га погледам као човек, на миру.

Или, ако знате како, да поскидам одатле и некако спојим у један?

0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu