Hoće li nezavisnost tih teritorija uopšte zaživeti?
Hoće li se Srbija u neko skorije vreme pridružiti Rusiji, Nikaragvi i Venecueli i priznati nezavisnost Južne Osetije i Abhazije? Hoće li nezavisnost tih teritorija uopšte zaživeti?
Napisano: 02.12.09, 13:23
ZoNi, ko o čemu ti samo o mapama i regionalnim podelama!?
Daj nešto o ujrdinjenju (ne sa EU tu šečernu vodicu slišam već 9 god.) već, balkanskih i istočnih zemalja!
Daj nešto o ujrdinjenju (ne sa EU tu šečernu vodicu slišam već 9 god.) već, balkanskih i istočnih zemalja!
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
#3 ZoNi
Napisano: 02.12.09, 13:31
Ovu poruku je izmenio ZoNi: 02.12.09, 13:33
Branko Lori, on 13:23, 2. December 2009, said:
Ako te ova tema ne zanima, ili je ne poznaješ, ne moraš da pišeš bilo šta. Slobodno otvori svoju temu o ujedinjenju "balkanskih i istočnih zemalja".
Uostalom, i ova tema ima šanse da se pokaže kao takvo ujedinjenje - velika je verovatnoća da će Rusija "progutati" ove dve nove polu-državice!
Ovde je tema jasna: da li će se Srbija odužiti Rusiji za podršku oko Kosova, tako što će priznati nezavisnost Abhazije i Južne Osetije?
Napisano: 02.12.09, 15:56
1. Pre odgovora bi bilo interesantno kuda idu planinski lanci. Kad bi mogao postaviti geografsku mapu-mozda bi se
jos nesto videlo sto bi uticalo na politicku mapu. Mozda jos privredna mapa?
Nisam siguran(govorim napamet)izgleda da Juzna Osetija ima sestru severno preko planinskih lanaca?)
2. Odgovor: Kao sto me je cudilo sto pola naseg naroda ne razume da "Srbija nije u ratu", tako me nije cudilo sto je
Spanija pomagala Hitleru(iako "Spanija nije bila u ratu).
I jos sijaset primera potvrdjuje da se dvostruki standardi svuda koriste.
E, pa, Rusiji nije uopste potrebna perverzno javno priznavanje i podrska ruskoj politici. Dovoljno je 'de facto' priznavanje
a 'de jure' je samo gubljenje vremena.
Politika svrsenog cina je uvek uspevala! Primer Kosovo!
Videce se sve kad jednom 'pukne film'Republici Srpskoj i prekine davljenje i prenemaganje oko javnog priznavanja.
Vec sada je RS u cvrstim vezama sa Srbijom(de facto), a onima kojima to smeta -'eve' im ga "de jure "sto nije samostalna.
Rezime:Mi necemo priznati te dve republike--
. Umemo i mi da vodimo politiku: dobrojutro carsijo-na sve 4 strane!
jos nesto videlo sto bi uticalo na politicku mapu. Mozda jos privredna mapa?
Nisam siguran(govorim napamet)izgleda da Juzna Osetija ima sestru severno preko planinskih lanaca?)
2. Odgovor: Kao sto me je cudilo sto pola naseg naroda ne razume da "Srbija nije u ratu", tako me nije cudilo sto je
Spanija pomagala Hitleru(iako "Spanija nije bila u ratu).
I jos sijaset primera potvrdjuje da se dvostruki standardi svuda koriste.
E, pa, Rusiji nije uopste potrebna perverzno javno priznavanje i podrska ruskoj politici. Dovoljno je 'de facto' priznavanje
a 'de jure' je samo gubljenje vremena.
Politika svrsenog cina je uvek uspevala! Primer Kosovo!
Videce se sve kad jednom 'pukne film'Republici Srpskoj i prekine davljenje i prenemaganje oko javnog priznavanja.
Vec sada je RS u cvrstim vezama sa Srbijom(de facto), a onima kojima to smeta -'eve' im ga "de jure "sto nije samostalna.
Rezime:Mi necemo priznati te dve republike--
Napisano: 02.12.09, 18:40
Sto se mene tice, smatrajte da sam ih sve priznao, u principu sve priznajem sem dugova i dece
Napisano: 03.12.09, 11:21
Ne sme da prizna! Pa time bi sama sebi namakla omču na vrat, po pitanju Kosova i ŠIPTARA!
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
Napisano: 03.12.09, 14:05
Ovu poruku je izmenio Aruena: 03.12.09, 14:05
Prvi put čujem za ta mesta, malo sam slabija sa geografijom. Zašto bi ih priznavali??
Napisano: 03.12.09, 14:31
ZoNi, on 14:24, 3. December 2009, said:
A šta ako nas braća Rusi "zamole"? Da li bi Srbija imala snage da odbije to?
Sigurno! Ako su prava " Braća " neće nas dovoditi u takvu nezgodnu situaciju!
Prem da politika ne poznaje bratske odnose
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
Napisano: 11.12.09, 14:18
ZoNi, on 1:40, 7. December 2009, said:
Da, to može da bude problem
Npr. kažu Rusi ako ih ne priznamo, podići će cenu benzina ili gasa 
Pa pokloniće nam, onda ''prijatelji'' iz EU i USA-ako ne budemo pravili probleme prilikom odvajanja Vojvodine i Raške oblasti!...
...Eh,...da ne znam da sam Srbin - mislio bih da sam lud....
#13 ZoNi
Napisano: 11.12.09, 15:28
Zanimljivo je da Rusija priznaje Abhaziju i J. Osetiju, a ne i Kosovo. A razlozi za vojne intervencije (NATO kod nas, Rusije u Gruziji) je manje-više isti: i jedni i drugi su tvrdili da to rade radi sprečavanja genocida...
Kako su sve velike sile pokvarene
Kako su sve velike sile pokvarene