Mara, on 12:09, 23. November 2009, said:
@ Snežana, iznela sam svoj stav, videla sam šta se dogadja po temama ovog tipa, u ovakvim temama moderacija ne cenzuriše, može da ti napiše ko šta želi, obično je to uvredljiv sadržaj, poznajući Brankov senzibilet i tremperament, mislim da on, niti bilo ko drugu ne bi ostao ravnodušan, odgovorio bi istom merom što bi neminovno dovelo do svadja, a to niko ne želi, zar ne? Uostalom, smatram da sam Branku dovoljno dobar i pouzdan prijatelj što mi daje za pravo da napišem šta mislim.
Nisi mi jasna sa pitanjem o poverenju u vas. Ko ste to "Vi", uostalom, odakle ti takva ideja uopšte?

Samo sam iznela stav i ostajem pri njemu!
Maro i Plava Ptico ovde nam se stavovi potpuno poklapaju.
Snezana, hteli to drugi da ti priznaju ili ne, vrlo cesto i sama zapocinjes svadje pa onda okrenes na neku drugu stranu, to nije lepo.
Npr. da ne mislite da izmisljam, direktno si uvredila Edid-a na temi o Hvaru. Cemu to?
Zao mi je, ali primecujem.
redondo, on 12:24, 23. November 2009, said:
Maro, u pravu si potpuno ali ima osoba na forumu kojima je u interesu da pojedinci budu sankcionisani zbog svakakvih gluposti. Zato neja se pojavljuju na ovoj temi gde neće uve ostati da posle njih nema odgovora. Ja sam prvi da se nevređamo nego da se iznesu argumenti. Ja sam opomenut zbog ove slike i komentera---kako bi bilo da se promene--pa je S. M.odmah poslao opomenu da će mi ukinuti nalog. Znaš da sam uvek za šalu ali i za ozbiljnu diskusiju...
Mara, on 12:34, 23. November 2009, said:
@ redondo, nisu sve teme za kačenje slika i šaljive komentare, neke teme su za ozbiljnije diskusije, neke za savete, razmene iskustava, što se tiče slike, po meni, neumesna je, možda je prikladna za tremu "BEZ CENZURE" gde moderacija ne briše, pa eto, kači u ovoj temi, no, ovo je forum, ne moramo, i ne možemo imati iste stavove.
redondo, on 12:43, 23. November 2009, said:
izgleda da nisam baš nešto primetio da je uvek dobra zezancija loša po sve nas a i forum. Možda je bolje kad svako krene po temama i počne da se pronalazi u nečemu pa da se odma počne cenzurisati. Neznam Maro ali ja mislim da ima stvarno neumesnih komentara gde se baš niko nije nasmejao a na ovu sliku se bar dvoje iskreno nasmejalo i prokomentarisalo. A zar ovo nije naša svakodnevnica... nerazumem
Moram ovo da prokomentarisem.
redondo niste upravu. Slucajno sam bas citala temu o gojaznim osobama gde se pise o teskim problemima i gde je gojaznost predstavljena kao bolest, i Vi ste bas na toj temi nasli da se salite sa krajnje groznom i vulgarnom slikom.
Sta mislite, da li ste mozda tog nekog, ko ima problem uvredili?
Da li ste ga mozda oterali sa foruma Vasim "salama"?
Nije svaka tema za salu, a poceli ste na svakoj da kacite slike, smajlije i da pisite potpuno offtopic postove...
Branko Lori, on 23:06, 23. November 2009, said:
Pa razmišljao sam pre neki dan! (Kreativni napad )
Ovakav slučaj: U žaru diskusije ZoNe mene nazove Brankicom!!
A ja pak njega ZONE ZANFIROVO

i pošto je pasionirani ljubitelj EU i njenih vrednost prikačim tu par slikica tih EU vrednosti.
I ko po običaju i S " neprikosnovenim pravom i S " pravom

SM nas počisti sve.
Tako ti se ja osetim, kao malo dete koje je zgrešilo nešto i dobilo po " Turu "
Kamo sreče da je bio neko od mojih ili Zonetovih prijatelja i rekao: Ej! vas dvoje, zavucite se negde u nekom podforumčiću i prepiri te se tamo dok ne zaspete.

, a ne da nas sve ovde smarate.
Ili ste možda uživali i voajerisali !
Mislim da sam sada pojasnio potrebu za postojanjem ovakvog " Prikrivenog kutka "
Pssssss... da nas ne čuje SM

Ovakva tema ne treba da postoji a recicu Vam i zasto tako mislim.
Kao prvo, ponasate se kao neka deca, vise citam forum u poslednje vreme nego sto postujem, bas pre neki dan pricitah kada ste Vi Branko prvi nazvali Zonija raznim imenima pa i tim Zone... a on Vas... bla bla... kao deca u osnovnoj skoli. Naravno, posle toga pocne vredjanje, i hvala Bogu da treba moderacija da postoji i obrise CELU prepisku. Naravno, "pametnjakovici" ce se onda pitati "A sto je moj post obrisan??? Moderator vise voli njega od mene... itd" Predugo sam ovde, tako da su te sve stvari vec vidjene.
A sto se tice cenzure, zar nemate kafic?
Kaci i pise ko sta stigne, pa izvol'te.
Moderacija mora da postoji, svidjalo se to nama ili ne... u protivnom, za 2 dana bi ovde nastao HAOS.