Plava Ptica, on 10:24, 17. November 2009, said:
1. Nemoguće je da neko poput tebe sluša muziku sa TVa.
2. Imaš ti sigurna sam odlične uređaje pa slušaj muziku koliko ti volja.
3. Ipak što reče Flavio... malo utišaj zbog komšija.
1. VH1 mi je omiljeni muzički kanal i vrlo često ga gledam, MTV nešto ređe. Ponekad pomalo gledam i S ili Pink music... Znači, ne vidim zašto "neko poput mene" (šta to znači?) ne bi slušao muziku sa TVa.
2. Ma, grešiš. Ne primam se ja na skupe uređaje i slične "džidža-bidže" - imam najobičniju mikro liniju.
3. Već sam rekao da se to podrazumeva, pa nema potrebe da se ponavljamo

Zanimljivo je da je PTT KDS isključio SVE radio stanice, čak i naše koje su prilagodile svoj program Danima žalosti!
"Kablovsko-distributivni sistem (KDS) u vlasništvu javnog preduzeća "Pošte Srbije" obavestio je korisnike da će trajno ili povremeno biti isključeni
svi radio i neki televizijski kanali."
Ne razumem kako se određuje koji kanali će biti "cenzurisani". Npr. isključen je Fox Life, a nije isključen Fox Crime. Ili, isključen je Fashion TV, ali nije TV 1000, koji prikazuje i erotske/xxx filmove! Da li tu postoji neka logika, šta se isključuje?
@ Lucifer: poenta foruma su rasprave. Ako neko smatra da je neka od tih rasprava glupa, nema potrebe da se meša u nju

Ako neko smatra da ima da doda nešto konkretno, neka uradi to. U svakom slučaju, meni ovo "gašenje" TVa deluje kao nešto što nije u redu, jer se nameće odluka. To što ja žalim zbog smrti patrijarha (o kome imam veoma dobro mišljenje!), ne znači da želim da mi RRA određuje šta mogu ili ne mogu da gledam u svojoj kući. Nije Srbija Iran, pa da nam mule i ajatolasi određuju programsku šemu. Šta je sledeće? Blokada Neta, da se ne bi gledao nepropisan video sadržaj na YouTube?