Oznaka karaktera? Moda?
Sve cesce sam svedok zamenjivanja kupljene robe od strane mojih blizih poznanika!
---Jedan slucaj je bas pobudio moju paznju kada je jos u eri sankcija i nestasice benzina-jedna supruga, promenjljivog
psihijatrijskog sklopa(blage manicno -depresivne prirode) tri puta terala supruga da je odvozi preko celog grada
da bi vratila 2(jedan po jedan) od tri komada podne staze. Slicno je, potom, kupovala i vracala serpe sa buvljaka
(sa temometrom)pa bez termometra, pa opet sa njim. Opet 3 odlaska -2 vracanja!
---Kako su poneki moji poznanici u skorije vreme poceli malo-malo da kupuju i zamenjuju kupljenu robu istom
zapitao sam se je li to oni nisu dobro pogledali sta kupuju, je li to sad sve ima neki feler, je l to neka nova moda ili su svi
pomalo postali manicno depresivni?
A i ja, bas, moram da vidim svasta?
Kod vas toga nema?
Svedoci smo sve češćeg zamenjivanja kupljene robe. Kod vas toga nema?
Napisano: 27.10.09, 21:09
Ne sećam se da sam ikad išta zamenila.
PS. Sad sam se setila, jednom samo mobilni telefon koji je "crkao" dva dana nakon kupovine. Ali to je razumljivo.
PS. Sad sam se setila, jednom samo mobilni telefon koji je "crkao" dva dana nakon kupovine. Ali to je razumljivo.
Napisano: 27.10.09, 21:12
Samo ako je neispravno i nije ono što treba da bude, naravno ako nije greška do mene. Rađe bacim nego da menjam.
Važno je, možda, i to da znamo:
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
#5 Lili Pa
Napisano: 28.10.09, 00:49
Ukoliko je prehranbena roba u pitanju i ustanovim da nije ispravna, ja vratim.
Obuću sam u par navrata reklamirala. Rok je 6 meseci od trenutka kupovine. Uvek sačuvam račun. Desilo mi se da sam kupila divne duboke cipele i raspale se posle 2 meseca. Reklamirala sam i dobila druge. Još ih nosim.
U drugom slučaju sam kupila baletanke, opet se razdroćkale za mesec dana. Nisu imali da mi zamene pa su mi vratili novac.
Smatram da je to u redu. Nekad se roba jednostavno "ne potrefi".
kupila sam neki multi praktik, kao da zamenim stari. Ovo čudo ne vredi ničemu, mogu da ga bacim! Nemam kome da ga reklamiram! On je ispravan, al nije "nizašta"!! Naj rađe bih ga bacila, samo mi je žao da zagađujem okolinu. Da bar neko reciklira takve naše kupljene gluposti!
NIKAD NE KUPUJTE KUĆNE APARATE NEPROVERENIH PROIZVOĐAČA!! To sam znala, al sam se prešla!
Uvek ću reklamirati ako nešto nije u redu. Smatram da se jedino tako proizvođači mogu uterati u red i zaštititi kupci.
Obuću sam u par navrata reklamirala. Rok je 6 meseci od trenutka kupovine. Uvek sačuvam račun. Desilo mi se da sam kupila divne duboke cipele i raspale se posle 2 meseca. Reklamirala sam i dobila druge. Još ih nosim.
U drugom slučaju sam kupila baletanke, opet se razdroćkale za mesec dana. Nisu imali da mi zamene pa su mi vratili novac.
Smatram da je to u redu. Nekad se roba jednostavno "ne potrefi".
kupila sam neki multi praktik, kao da zamenim stari. Ovo čudo ne vredi ničemu, mogu da ga bacim! Nemam kome da ga reklamiram! On je ispravan, al nije "nizašta"!! Naj rađe bih ga bacila, samo mi je žao da zagađujem okolinu. Da bar neko reciklira takve naše kupljene gluposti!
NIKAD NE KUPUJTE KUĆNE APARATE NEPROVERENIH PROIZVOĐAČA!! To sam znala, al sam se prešla!
Uvek ću reklamirati ako nešto nije u redu. Smatram da se jedino tako proizvođači mogu uterati u red i zaštititi kupci.
Napisano: 28.10.09, 23:00
Obavezno... kupim pantalone i kada dodjem kuci primetim da mi i ne stoje bas najbolje... u struku. Odmah odem i zamenim. Ili kada provalim da mi se cipele ne slazu sa necim...
Ma idi bre covece...
Ma idi bre covece...
I'm always looking for the sun...
Napisano: 30.10.09, 16:52
Hm, retko. Ali trebalo bi menjati svaki put kad se kupi nesto sa greskom. Kad je moja greska u pitanju, onda je prihvatim.
Napisano: 03.11.09, 15:44
Prava tema,
U poslednje vreme sve češće menjam stvari koje kupim. Tj vraćam ih nazad.
Izgleda da su se proizvođači totalno opustili što se tiče kvalteta.
U poslednje vreme sve češće menjam stvari koje kupim. Tj vraćam ih nazad.
Izgleda da su se proizvođači totalno opustili što se tiče kvalteta.