Tomb Raider

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Opis igre Tomb Raider. Tomb Raider је video igra koju je 1996. razvio Core Design, a izdao Eidos Interactive, u verzijama sa MS - DOS, Playstation, koja prati pustolovine Lare Croft.

#1 Angel777  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Grupa: Član
  • Poruka: 10
  • Pridružio se: 15.11.07
  • Pol:ženski

Napisano: 16.11.07, 17:03

Tomb Raider је видео игра коју је 1996. развио Core Design, а издао Eidos Interactive, у верзијама cа MS-DOS, Playstation. У стилу Indiana Jones, Tomb Raider прати пустоловине младе британске авантуристкиње Lara Croft. Игра је доживела велики критички и комерцијални успех, усмеравајући даљи развој индустрије видео игара. Серијал је до данас заживео у бројним наставцима и издањима на другим медијима.
0

#2 Zeleni Zub  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 564
  • Pridružio se: 12.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 22.11.07, 14:00

Mislim da je Lara Croft usla u Ginisovu knjigu rekorda kao najveca sajber zvezda! :lol:
...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
0

#3 Severian  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 101
  • Pridružio se: 15.11.07
  • Pol:muški

Napisano: 06.02.08, 10:05

Tomb Raider je zaista dobra igra. Igrao sam je od samog njenog pojavljivanja a igram je i danas. Jedino sam je izbegavao za vreme onih delova koji su
radjeni kao pratnja filmovima o Tomb Raideru(iako sam filmove obozavao, najvise zbog Andjeline Dzoli:)). Medjutim ovi novi delovi, "Legend" i "Aniversary" vracaju staru slavu serijalu i Lara tu blista novim sjajem i novim seksipilom. Obavezno odigrati:)
0

#4 LaraC  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 34
  • Pridružio se: 17.08.09
  • Pol:ženski

Napisano: 17.08.09, 12:14

Ovu poruku je izmenio LaraCroft: 17.08.09, 12:31

Attached Image: LaraCroft1.jpg

Sve je počelo davne 1996. godine, kada je izašao originalni Tomb Raider. Lara Croft postala je istog trenutka najvoljenija i najpopularnija sajber heroina svih vremena. Evo liste svih zvaničnih TR nastavaka koji su do danas izašli:

Tomb Raider - 1996.
Unfinished Business (ekspanzija) - 1998.
Tomb Raider 2 Starring Lara Croft - 1997.
Tomb Raider Golden Mask (ekspanzija) - 1999.
Tomb Raider 3 Adventures of Lara Croft - 1998.
Tomb Raider Lost Artifact (ekspanzija) - 2000.
Tomb Raider 4 The Last Revelation - 1999.
Tomb Raider 5 Chronicles - 2000.
Tomb Raider 6 Angel of Darkness - 2003.
Tomb Raider 7 Legend - 2006.
Tomb Raider Anniversary (rimejk originalne igrice) - 2007.
Tomb Raider 8 Underworld - 2008.

Takođe, na netu možete naći i na stotine besplatnih TR nivoa i celih TR igrica koje su napravili fanovi pomoću Tomb Raider Level Editor-a. Pokušala sam da koristim taj program (pomoću njega sami možete da napravite novu avanturu za Laru Kroft, po uzoru na "staru školu"), i mogu vam reći da uopšte nije toliko komplikovano, ali zahteva puno vremena, a ja vremena nemam. Ako ni vi nemate vremena da dizajnirate sopstveni TR nastavak, onda možete da preuzmete i odigrate neku od sjajnih avantura koje su napravili fanovi. Tomb Raider Level Editor je besplatan program i možete ga naći na više sajtova, a isto važi i za nivoe koje su napravili fanovi. Ako želite da vam preporučim sajt ili neki dobar nivo, slobodno me pitajte, rado ću vam izaći u susret.

Tomb Raider je prva igrica koja je uspešno objedinila avanturu, akciju, zagonetke, istraživanje, misteriju, horor, taktiku, čak i humor. I dan danas odigram neki od starijih nastavaka (Avanture Lare Kroft definitivno su mi omiljene u toj grupi), a novije nastavke sam obrnula već 20ak puta (Jubilej je definitivno moj favorit u ovoj grupi). Ako ste se zaglavili negde u igrici (bilo koji nastavak), biću tu da vam pomognem.

Raid on!!!

Attached Image: 33.jpg
[url="http://um-caruje.blogspot.com"][/url]
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu